Aslında bej olanın siyahını alicaktim indirime gireceği için ama son onda vazgecip şu ilk ve ikinciyi almak daha mantıklı geldi birinci olan acı kahve biraz daha pahalı büyük ihtimalle onu da almam ama sanırım ortadaki siyah model daha hoş duruyor diğer iki modele göre de sizce hangisi
Yav sende zevk olsa gidip bu bi boka benzemeyen şeylere para vermezsin Belli ki yaşlisin zevkinde ona göre Genç olsan bunlara bakmazsın bile ben görüyorum kızlarda ne hoş botlar ayakkabılar var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
15Oha cidden mi
Aynen
Diğerlerine neden berbat dedin onu anlamadım aşırı tarz model ikiside şu an çok kullanılıyor?
Çiftçi botu ne abi ya
Lan çiftçinin giydiği bot işte aqq Böyle saçma şeylere para vermeyin bej güzeldir
Yav çiftçiyi geçtim babanne çizmesi gibi böyle zevk mi olur yaş kaç senin
Saçma şeyler mi hahahah ya tamam sen boşver anlamıyorsun belliki
Yav sende zevk olsa gidip bu bi boka benzemeyen şeylere para vermezsin Belli ki yaşlisin zevkinde ona göre Genç olsan bunlara bakmazsın bile ben görüyorum kızlarda ne hoş botlar ayakkabılar var
Hsgshagahagga sensin knk
Knk zevksizsin Üzülerek soyluyorum ama aynı şeyi ben senden için soyleyemicem açık olalım zevksizsin shsjssk
Ya en basiti su ilk iki resimdeki botlari giycegine git kara lastik giy ne biliyim hamam terliği giy aqq
Sen çok zevklisin:d
Öyleyim valla utan kız Bide kız olcan sjsksk
Küt burunlu olduğu için beni daha kısa boylu gostericek o yüzden ondan vazgeçtim
Aslında şekli değil de rengi hoşuma gitti diğerleri de kesin aynı kanidadir