Kadın ve erkek tuvaletlerinin ayrı yerde olmaları çok saçma değil mi sizcede şimdi diyeceksiniz pisuvarada yapıyorlar tuvalete oturarakta yapabilirler? Ben ayrı olmasının çok saçma olduğunu düşünüyorum siz?
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
37neden ayrı odada yaşıyorlar çok saçma değilmi? 14 yaşında kızımı tuvalete göndereyim elin adamı eline alıp pisuvara göstere göstere işesin ülkede zaten pedofili sapık çok bide biz onlara kapı açalım? Pisuvar olmasa dahi yanlış birşey. Ayrıca
arkadaşlar biz avrupalı değiliz avrupada insanlarda gevşeklik var ve bu sözde medeniyet dedikleri şey bu gevşeklikten ibaret. Adam kızının eve erkek arkadaş getirdiğini biliyor bide kapılarını kapatmasına müsade ediyor takılın diyor. Birisi sorduğunda' da ben medeni bir insanım diyor iyiymiş. Gevşeklik ne zamandan beri medeniyet oldu? biz ne araplar kadar aşireyiz nede avrupalılar kadar gevşek biz türk milletiyiz bizde öyle birşey olmaz.
cunku kadınlar çok pis kullanıyor tuvaleti , onlarla ortak tuvalet kullanmak istmem
Anlamadım
Niye yapmayayım onlar frengimi aidsmi bulaşıcı hastalıklarımı var ki yapmayayım hı var olabilir ama bulaşıcı hastalıklar kadınlardada olur
Tamam yap 😅