Mentollü Kent Switch nerede bulabilirim? Kaçak sigara satan yerlerde var mıdır? Kendim o mentollü topçuktan bulup sarabilir miyim? Kafam çok karışık...
Kent Switch Mentollü nerede bulabilirim? Kaçak Kent Switch var mı?

Daha önceden ben de mentollü Kent Switch içiyordum ama değiştirmek zorunda kaldım.
Mentollü sigaralar 1 Ocak 2019 tarihinde yasaklandı. Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu, sigara ve tütün mamullerinde mentol ve türevlerinin kullanılmasına yasak getirdiği için mentollü sigaralar artık üretilmiyor ve satışı yapılmıyor. Bu yüzden bulamazsınız.
Kent Switch mentollü olduğu için yukarıda söylediğim sebepten dolayı satışı yasak. Kaçak bulmanın da bir yolu yok. Ayrıca bulsanız dahi satışı yasak olduğu için hukuken problem yaşayabilirsiniz. Satışı serbest olmayan mentollü sigaralar yerine, satışı serbest sigaralar tercih edilebilir. Şahsen ben Marlboro Touch içmeye başladım. İçimi gayet iyi.
Kent Switch mentollü nereden bulabilirim diye soranlara da, genelde cevabım bu oluyor. Çünkü çevremdeki çoğu arkadaşım arıyor ama bulmalarının imkanı yok. :)
Bazı dükkanlarda hala vardır ama nereden bulacaksın her yerde yok artık
@Jakamen34 Gaziantepin neresinde var ben sürekli arıyorum ama yoktur hiçbir yerde
Bende var satıyorum
Nerede
Stok yapan yerlerde oluyor ama nereye kadar olacak. Bırakabiliyorsan bırak bırakamıyorsan başkasına alış mecbur.
Mentollü bulmak yerine mentolsüz içmeye alışmalısın 🤦🏻♂️🤷🏻♂️
Ben zamlardan önce Marlboro touch içiyordum. Zamlardan sonra rothmansa dönmüştüm. Tütünü güzeldi ama yeni paketlerden sonra arkadaşlarım tadı değişmiş diyorlar. Sigarayı bıraktığım için denemedim. 🤷🏻♂️ Bir kerelik belki deneyebilirsin. Gerçi neredeyse tüm markaların tütünü değişmiş sanırım. Sürekli sabit aynı markayı alanlar hep şikayetçi 🤦🏻♂️
Görüş
25Görüş
benim kendi aldığım bir tanesi Üsküdar dan doğancılara doğru çıkan ana yokuş üzerinde sol taraftaki bir tütüncüde her şey bulunuyor touch aqua dan tut kent switchler mixler vs. bir de Paladium avm de en üst katta bulunan tobacco shoptur orada direk mentollü dışında bulabileceğiniz Türkçe yazılı eski paket sigaralar da bulunmakta. Bu söylediğim yerler yasak olduğu halde pek gizleme zahmetine de girmiyorlar girip sorduğunuz gibi istediğinizi bulabilirsiniz.
Kaldırıldı diye biliyorum sadece parlement ve Marlboro da var tobacco shoplarda belki bir ihtimal
Kaçak merdiven altı satan birini bulursan banada haber ver, kalktı o piyasadan
Sarıcaz mecbur, bu yazta müptezel ettiler bizi djdjjd
Yaşta*
Aktarlarda var
Bir şey demene gerek yok mentol kapsülü de verirler, tütünün sarma makinası var ufak bir şey heryerde satılıyor onuda bulursun ya da netten sipariş verirsin, tütün zaten her yerde var
Belli olmaz denemekte fayda var belki daha iyisi olur djjssjj
Müptezellik kanımızda var djdjjdjd
Bildiğim kadarıyla 2020 den itibaren piyasadan kalktı.
Her tekelde hemen hemen vardır okadar uğraşmana gerek yok :D
Kaçak sigara alma. Sigara içerken ağzına nane at...
Şöyle düşün, belki bırakman için bir sebeptir... Lütfen rica ediyorum kaçak sigara asla kullanmayınız, bir eski tiryaki olarak seni çok iyi anlıyorum...
Evet biliyorum ve sadece sigara ile de sınırlı değil maalesef.
Bir süre sonra kaçak mentol stoklarıda tükenecek. Bence kendini normal sigaraya alıştırmalısın.
Doğuda çok yaygındı ama bu son 4ayda artık onu da bulmak çok zor
Kapıda ödemeli bir şekilde mentollü sigara satan birçok site ve elden teslim ile alabileceğin instagram sayfaları var. Mentollü filtrelerse çok ucuza tütüncülerde falan satılıyor.
Hortlatmış olsamda sormak istiyorum satan belli bir yer var mı
@Zübeyde1427 var mı elinde
Mentollü sigaraların üretimi kaldırıldı. Hiçbir yerde bulamazsın. Kaçak sigara da terör örgütüne para kaynağıdır tavsiye etmem.
Mentollü sarma tekel tütünü var ince filtre bazı tütüncülerde. Onlardan al.
Eğer istersen elimde var kent swich mentolü kent drange mentolü marbolro böğürtlen nane duble fresh gibi farklı çeşitte var
var mı elinde
Kent swich mentollu ve cavallo ince slim mentollu vardir
Gaziantep kent siviç dolu tezgahlarda15 tl satıyorlar heryerde var
Duty Free alınmış elimde 1-2 karton var. İstanbuldaysanız yardımcı olabilirim.
elimde 1 karton vardı ben kullanmıyorum İstanbul içi teslim edebilirim
Tabacco shoplarda var
Bırak artık
Ben sana inanıyorum
Super
Artık bulunmuyor mentollüler bende arıyorum
Mentolu kendin koymak çocuk oyuncağı ama onemli olan o kent paketinin verdigi zevk
En İyi Görüşler