hayır aksine enfeksiyona mantara neden olur, deniz suyu tuzlu oldugun için fayda saglıyor gibi olsada asla , vajinal rahatsızlıklar ne yaşıyorsunuz, mantar, akıntı, gibi mi, mantar nemi ıslak olanı sevmez onun için iyi kurulamanız gerekir yoksa mantar enfeksiyon ile başlar kaşıntı akıntı , kızarıklık , ve akne ile devam eder
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Soran
5 ay
Öyle mii bilmiyordum oysaki olumlu bakıyordum kesin tedavi dedim ben de
renklerin bir önemi yok , akıntılar genelde kahverengi , kırmızı, pembemsi, olabilir, nedenleri ise, cinsellik, moral bozukluları , kaygılar, çok ilaç kullanımı , naylon iç çamaşırları , mantarlar, enfeksiyon bunun gibi nedenler akıntıya neden olur, ilişki yaşıyorsanız , bununla da ilgili olabilir
şimdi ilişki yaşamadıysanız nedenlerini yazdım , enfeksiyon , rengi hiç önemli degil kullandıgınız sürekli ilaç var mı peki, mesela anti depresan lar gibi ya da farklı misal adet agrıları için hangisini kullanıyorsun, majezik, dolarex, arveles
Soran
5 ay
Yok hayır hiç ilaç da kullanmam. Çok. özür dilerim mast. yapmıştım yaptığım cisim malesef kirliydi:(
Bakın vajina çok hassas bir yapıdadır öyle her önünüze gelen şeylerle mastürbasyon yapmayın bu durum vajinanın ph seviyesinin stabil bir durumda olduğunu gösterir. Size ilaç onermiyecem tek. yapman gereken kesin çözüm bildiğiniz. kati yoğurt du vajina niza sürün ve kurumasını bekleyin üç dört defa yapın günde bir olmak üzere bununla akıntının geçer kurumadan durlamayin
Soran
5 ay
Çok çok teşekkür ederim uygulayacağım inşallah geçer👍🙏
rica ederim de 2 gündür uygulaman gerekirdi , akıntı devam ederse mantara ve diger vajinal enfeksiyonlara çevirir, ve en üst seviyesi peynirimsi beyaz akıntılardır
Soran
5 ay
Sizi sıkmak istemem evet bunu atlamışım. Gerçekten de şu an afedersiniz hem krema tarzında bir akıntı oluyor hem süt kesiği gibi hem dede uzun lastik gibi vajinaya yapışan tarzda bazen de köpüklü oluyor yani suanbir ben bütün enfeksiyonları barındırıyor muyum acaba:(? böyle birşey mümkün mü sizce. Ve bu uzunyüzden bir suredir bende mevcut belki 2-3 yıldır bu illetleyim. Bir uzun aralıklarla yeşil akıntıyı görmüyorum yerini sapsarı akıntıya bırakıyor belki de terliyorum bilemiyorum ama o yeşil akıntı geldi mi de iç çamaşır yemyeşil turkuazimsi gerçekten kaç doktor gezdim acaba yumurtalıklara falan mi ulaştı bu enfeksiyonlar?:(((
Soran
5 ay
Bir de çoğu zamanzaman kaşıntı olmaz dün aşırı derecede oldu ya da atıyorum 6-7 ay kaşıntı hiç olmaz rahatım ama yanma bildiğiniz vajinamin orta kısmı yanma hissi oluyor ve soğuk bir su dökmezsem kesinlikle rahatliyamıyorum. Gerçekten korkmaya başlıyorum artik
est, beni sıkmıyorsunuz size yardımcı olabiliyorsam ne mutlu, siz herşeyi sil baştan degiştireceksiniz, size her doktor ayrıntılı anlamaz, pet degişimi yapacaksın , iyi bir pet kullanacaksın , naylon iç çamaşırı kullanmıyacaksın , kesinlikle pamuklu cotton içerikli olacak , hatta %100 olacak , temizligini ne ile yapıyorsun jilet ile yapmanı tavsiye ediyorum sadece tek kullanıp atacaksın , kadınlara has olan jilet ile yapacaksın , günlük pet kullanacaksın , silmeyi dogru yapacaksın , klozet kullanmıyacaksın, alaturka tuvalet kullanacaksın, vajina na sabun ile yıkamıyacaksın, sabun sürme sadece banyoda pamuklu lif kullanacaksın , tuvallet den çıkınca vajina na sabun ile sakın yıkama , ve vajina nemi ıslaklıgı asla sevmez kuru tutacaksın , oda na geçip alt tarfını çıkarım öyle 10 dakika bekliyeceksin, masturbasyon yapıyorsan sadece elinle , başka hiç bir şey ile degil, vajina sürekli elini götürmüyeceksin , dar çamaşırlar giyme vajinanı sıkacak hiç birşey giyme , kılları uzun tutmuyacaksın , çokta sıkı sıkı kesmiyeceksin , akıntı zamanında 10 günde bir alacaksın jilet ile , yumuşak peçete tuvalet kagıdı kullanacaksın , başkasının iç çamaşırlarını giymiyeceksin , ve ilerki zamanlarda düzelecek ve benim ile irtibatta olabilirsin
Soran
5 ay
Çok çok teşekkür ederim dediklerinizi harfiyen uygulayacağım. yoğurdu vajinanın içerisine sürmemde sakınca var mı yoksa sadece çevresi mi olacak?
hayır dış dudaklara degil eliniz ile dudaklarını ikiye ayırın elleriniz lütfen temiz olsun , ve yogurt katı olsun katı olan yogurdu iç dudaklara sürün zarınıza hiç bir zararı olmaz sürebildiginiz kadar ileriye sürün kremler gibi, peki vajina iç dudalarında küçük küçük beyazımsı noktalar var mı
Soran
5 ay
Nokta değil ama vajina iç dudaklar beyaz biraz kenarları da hafif mor. Genetik varis var bende varisten dolayı vajina hafif mor olabilir demişti doktor ama o dediğiniz beyaz noktalar çok diye mi beyaz görünüyor bilmiyorum
yeşil mi ilk defa duyuyorum ya doktora gittin mi hiç
Soran
5 ay
Kaç defa kullandım geçmedi biri trikomanas dedi diğeri vajinit dedi diğeri bakteriyel vajinozis dedi afedersin iç çamaşırım yemyeşil oluyor bıktım artık bu hastalıktan:(
En İyi Erkek Görüşleri