Lise Hayatınız Nasıldı? Ben bu durumda ne yapmalıyım?
Lise hayatınız nasıldı? Nasıl geçti? Ben kendi açımdan konuşacak olursam zehir gibiydi, Sınıfın ezik çelimsiz çocuğuydum. Sürekli dalga geçilen aşağılanan dersleri kötü olan bir şeydim. Kızların iğrenerek bakmasını mı söylesem bir erkek olarak kendimi savunamayıp sürekli ağlamamı mı? Benimle uğraşanları hocaya şikayet etmemi mi... Hatırladıkça utanırım. Bu yüzden bir şeyleri yaşayamadığım için içim bazen pişmanlıklarla dolar. Değişim geçirmeye Lise 4 te başladım. Karakterli, Sosyal, Yardımsever çevresince sevilen arkadaş grupları olan bir insan olmam ilk 19 yaşında oldu düşünebiliyor musunuz?20 yaşında çocukluğu saymazsak ilk sevgilim oldu. Derslerim iyi değildi haliyle Lise diploma notum 68 di. Başarısızdım. Hocam ailemi çağırıp sizin oğlunuz Spastik Özürlü demişti inanabiliyor musunuz? Ama buna rağmen iyi bir okul kazandım 65 küsür bin sıralama yaptım. Kendimi değiştirdim, Saçlarımı uzattım kızların iğrenerek baktığı birinden kızların aşık olabileceği bir erkeğe dönüştüm. Ancak bu yaşadıklarım beni ciddi manada yaraladı. Şu an tek başıma dünya seyahatine çıkmayı planlayacak kadar kuvvetliyim karakter olarak. Size bunca şeyi neden anlattım bilmiyorum ama geçmişimde bu yaşadıklarım beni ciddi manada ruhen yaralıyor. Herkesin çocukluk ve Lise çağlarında hatırladığı güzel anılarken benim hatırladığım ise sadece dışlanma, aşağılanma ve hor görülme.. Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
Güncellemeler:
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
45Bu resimde gördündüğü gibi şişman özgüvensiz kendi haliden takılan biriydim, şimdi o anları düşündüğümde tatlı birer anı hepsii. d
Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Görüş seçilsin mi?
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Değişimin güzel olmuş.. insan en çok kedisiyle kendi zihniyle zaman geçiriyor.. kendinin güzel olmadığını düşünen kendini sevmeyen beğenmeyen insan aynalara ve hayata küsüyor özgüveni olmuyor hep negatif yaşıyor.. bence her insan sağlığına ve kendine önem vermeli en başta.. peki nasıl zayıfladın? Kuzenim 24 yaşında bayan çok tatlı bir yüz güzelliği var ama kilolarini veremiyor 93 kilo.. tavsiyen nedir?