En İyi Erkek Görüşleri
- Hepsini GösterDaha Az Göster
- Hepsini GösterDaha Az Göster
Yobazlık değil de belki de çok utandı. Sonuçta parasızlık hoş bir şey değil. Belki de naif biriydi. Yani sen iyi yapmışsın, belki de o böyle biriydi. Utandı bulunduğu halden ve kaçarak uzaklaştı yani sonuçta bu da bir ihtimal...
Sana niye suç atsinlar birine yardım ettin diye suçlu mu olacaksın bu daha komik. Yani evet çocuğun yaptığı kabalık. Ama ihtimalleri de düşünmek lazım bu yüzden böyle bir yorum yaptım ben
Yok mantıklı ama üzüldüm sadece onu belirtmek istedim neden böyle yetiştiriyorlar diye
Ne demişler eğitim ailede başlar. Utandıysa bile yüzüne gülüp gidebilir haklısın o konuda
sen o iyiliğe ALLAH rızası içinmi yaptın yoksa o kız çocugunun bilmesi için mi yoksa oooo kıza bak helal ya çıkardı paraya şak diye verdi helal olsun dedirtmek içinmi yaptın ne için yaptın?
Hayır ve arkamdaki teyze ile tatlı bir dille söyledik burada demek istediğim neden böyle yetişiyorlar
şimdi 14 on beş yaş aralıgındaki bir genç ergendir, onların dünyası çok farklıdır, kanları kaynıyor, belki utandı belki çekindi bir teşekkür etmeyi , bilemezsin iç dünyasını belki koşa koşa eve gitti anne markette bir abla param yetmediği için iki lirasını o verdi ne kadar mutlu oldum ama ona dönüpte bir teşekkür edemedim ya utancımdan ALLAH ondan razı olsun dedi belki içinde yıldızlar var oldu belki şunu dedi kendi kendine bende bir gün parası çıkışmayan birine bende yardımcı olacağım, belki rabbine döndü şunu dedi ALLAH ım sen abladan razı gel benim sıkıntımı giderdi sende onun ne sıkıntısı varsa sende onu gider dedi
kaba işte ne ailesinde ne okulda bişey görmemiş. yani gösterilmişse bile kendisi görmemiş
Senin görüşün var mı?
Belki o da utandığı için yüzüne bakmamıştır belki? ya da konuşamıyordur ne bileyim kesin yargılamamak gerek.
14 15 yaşında diyorsun sonuçta çocuk, dediğim gibi belki utandı? belki böyle bir durumla ilk defa karşılaştı?
Tamam da olsun yani bence bu kadar yobaz, ailesi kötü eğitim vermiş anlamına gelmez.
Psikolojik sorunları olabilir, çok utanmış olabilir, ne yapacağını bilmemiş olabilir, heyacanlanmış olabilir insanların ne yaşadığını bilmeden ne gibi sorunları, eksiği olduğunu bilmeden kesin bir yargıyla yaklaşmak çok yanlış bir şey.
Sorunları oldu diye bir teşekkür etmekten veya yüzümüze bir gülümse bırakmaktan kaçacak değil ya
Hanımefendi, ciddi psikolojik sorunlar yaşayabilir, ağır bir dönem geçirebiliyor olabilir kafaya takmayın lütfen ben , onun yerine size teşekkür ederim.
Bakın ben parasında değilim sadece üzüldüm keşke bir gülümsemesi yeterliydi onu demek istedim ve de rica ederim
Sizi anlıyorum da siz benim demek istediğimi anlamıyorsunuz, dediğim gibi olabilir çok kafanıza takmayınız, lütfen.
Ay cibilliyetsiz bunlara iyilik de yaramaz nasıl sinir oldum şu an
zaten şu güzel ülkeme yobaz kültürsüz insanlar doldu takma bacım kafana bunları
En çokta duygu sömürüsü yapıpta anlamayanlara üzülüyorum ben orada sadece neden böyle yetişmiş dedim parasında değilim
Alışmış tiplerden miş demekki, bana da arada denk geliyor, tipinden anlamaya çalışıyorum kültür seviyesini, kültür ve saygı yetersizse asla yardım etmem
Çocuktur diyip gececeksin. Sen guzellik yapmışsın Allah biliyo o yeter. İyiliği unutup kötülüğü gormuceksin...
:)) haklisin ama büyüklerde ayni emin ol.. biri yer tarifi sorduğunda guzel. dille anlatiyorum tesekkur etmeden gidiyorlar yuzume bile bakmiyo adam. Olur boyle şeyler sen gorevini yapmissin takilma
kaba bir davranış olmuş kesinlikle.. ama kız belki utandı o an böyle saçma bir davranışta bulundu ben sanmıyorum gerçekten bu kadar insan ilişkilerinin kötü olmasını nezaketten uzak olduğunu
Yobazlık demek koru körüne bir seye inanmak demek şu kelimelerin anlamlarını bilin artık ama ya bu kızın yaptığı ise kabalık bildiğin kaba yani
Yani ben olsam yerin dibine girerdim ama bence bu yobazlik değil
nankörlük
İyilik sessiz ve sakince yapılır bunu gösterişe dökersen seninde bundan ne farkın kalır. Yarın bir gün bu iyilik sana bu geri dönecek.
Örnekte mi yasak gösteriş felan yaptığım yok sadece bir gülümsese bile bana yeterliydi
Yobazlık değil, yobazlık anlattığınızdan farklı bir kavram. Bu görgüsüzlük.
Açıkçası liseye geçmiştir büyük ihtimal ailesinde görmediyse okulda da mı görmedi kabalık etmiş
Kadın değilmisin sende nie yobazlık olsun? Çekinmiştir çokcuk sayılır
Seni enayi yerine koymuş pampa
Ne alakası var yobazlıkla bunun :))
Evet. teşekkür etmedi diye yobaz ne alaka. kaba düşüncesiz denebilr yobaz başka kavram. Genel kavram
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Sadece yani bir gülümsemesini istediğim için bana suç atanlar var ne