- 1 yıl
Bu konuda çok çeşitli iddialar var bir çok bilim adamı yapay depremi kabul etmezken bir çoğu da bunun mümkün olduğunu dile getiriyor benim en çok kafamı karıştıran şey ise depremden 2-3 dk önce gökyüzünden gelen füze şeklinde bir cismin gelerek toprağa çarpması ve sonrasında da depremin olması bu çok kuşku verici ve araştırılması gereken bir olay...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Doğaldı bence ama bu kadar yıkıma uğrayan binalar deprem den değil binaların ucuz malzeme inşa edilmiş olmasından örnek çin de ki evler daha dayanıklı depreme orada daha yüksek şiddet de olabiliyor Türkiye de üçkağıtçı çok var ne yazık ki burads para önemli insan sağlığı değil ne yazık ki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- 1 yıl
Bence yapaydı. Bunun açıklaması olmasa doğal derdim. Ama adam daha önceden açıklıyor böyle bir çalışma var gördüm diyor. Maalesef bile bile yapıldı. Biz Ramazan'da oruç nasıl bozulur diye düşünürken adamlar yıllar sonrasının planını yapıyorlar. Daha bizim elektrikli araç piyasaya çıkmadan bir sürü elektrikli araç çıkardılar. Bilim ile çalışıyorlar.
10 Yorumla - m1 yıl
Doğal deprem. Eski deprem geçmişine bakıp verdiği hasarı anlayın karşılaştırın. Anlarsınız. Depremler her zaman bir sonraki periyotta bir tık daha büyük üretir. Hatay eskiden de paramparça olmuş. Lütfen uydurma sallamasyon haberlere itibar etmeyin. Fayın tetiklenmesi bir gemi ile olamaz.. Şunu da hesap edin, deprem üretmesi hatta geç oldu "anormal bir zaman geçmiş" denildi. O nedenle beklenen depremdi. Korku yok.
10 Yorumla - 1 yıl
Doğaldı tabiki yok Haarp sistemi kullanılmış falan masal anlatmasınlar Celal Şengör hocamız yıllar öncesinde Maraş civarında 7 ve üzeri bir deprem bekliyoruz demişti zaten
10 Yorumla - 1 yıl
Doğal tabiki depremlerin yapay olduğuma inanmıyorum doğal afet sonuçta
20 Yorumla - 1 yıl
Doğalmıydı yapaymıydı bilmiyorum ama çok acıydı ya Allah kalanlara baş sağlığı ve sabır versin
10 Yorumla - u1 yıl
Yapay diyenler cahildir. yapay deprem yaratmak için çok büyük ölçekte güç gerekir ve bunu sağlayacak teknoloji yok
00 Yorumla - 1 yıl
Deprem güçlü bir depremdi ama deprem öldürmedi o kadar insanı
00 Yorumla Yapay diye milleti arkasina toplamaya calisan siyaset rezillerine inanma.
00 YorumlaDoğal affet olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla- 1 yıl
kendi ellerimizle hazırladığımız doğal bi olay
10 Yorumla Depremler doğaldı verdiği zarar yapaydı ama
10 YorumlaYapay
20 Yorumla- 1 yıl
Çok kafa kurcalıyor bu soru
00 Yorumla - 1 yıl
Amerikanın oyunları
10 Yorumla - 1 yıl
Bence doğaldı
00 Yorumla - 1 yıl
Doğaldı