Unutulacak bir şey değil dünyanın felaketi okadar can kaybı çok üzüldüm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Ben Malatya'da yaşıyordum deprem oldu evden çıktık ailecek hâlâ vefat eden ölen arkadaşlarım tanıdıklarım var ama insanları anlayamıyorum mallar deprem olduktan sonra hiçbirsey olmamış gibi araba yemek vs paylaşanlar vardı engelledim hepsini ve benim anlamadığım şey şu sınavda depremzedelere özel 30 puan vericeklerdi onu da açıklama yaptılar puan vermeyeceklermiş asrın bir felaketi oldu ama hâlâ ne sınavı iptal ettiler ne de imkan tanıdılar bizde canımız sağ Allah'a şükürler olsun ama Adıyaman'da 40 tane arkadaşım öldü dile kolay 40 kişiyi bir odaya koysak sığmazlar ama sınav seçimden sonra yok sınav Haziranda ben kendimi bu ülkenin vatandaşı olarak görmüyorum sınavı iptal etmek yok insanlar ölmüş ve hiç umursamıyorlar bu kadar kolay ve rahat bir şey olamaz beni boşverin ama diğer insanları görüyorum üzülüyorum yazık yani kimi son parasıyla ev aldı kimi aldığı evde oldu kimi çocuğunu kurtarayım derken öldü depremde 100 den fazla polis asker öldü onlara da çok üzülüyorum Allah mekanlarını cennet etsin şehit oldular ama hâlâ seçim yok bilmem sınav okulları açacağız Malatya'da sağlam okul mu kaldı belli başlı bir iki tane kaldı
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet geride kalan insanların yerine kıyuyorum kendimi. Yani birçoğunun sevdiği herkes bir anda öldü. Aynı anda evleri ve bütün geçmişleri de evleriyle birlikte gitti, hafızalarında ne kaldıysa onla kalakaldılar. Üstüne birçoğu işini de kaybetti ve şimdi tam anlamıyla sıfırdan hayata başlamaya çalışıyorlar.
En çok da bu durumu yaşayan yaşlılara üzülüyorum, oturup her şeyi tamamladım diye gün geçirirken birden bire her şeyleri gitti ve yeniden başlayacak ne güçleri ne de vakitleri var.00 Yorumla
- 1 yıl
Dün akşam depremin olduğu akşama çok benzer bir akşam yaşayınca aklıma geldi ve uyuyamadım. 100 kere uyanmışımdır. Çok büyük bir felaket yaşandı kolay unutulacak bir şey değil
00 Yorumla
Tabi ki nasıl kalmayalım insanız hepimizin başına gelebilecek bir şey. Bizde de olabilirdi, ki hala olabilir. Hepimiz etten kemikteniz bugün onlara yarın bize
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
12Cevap
- 1 yıl
Duyduğum , gördüğüm ve görmeye devam ettiğim videolardan dolayı o etki hiç gitmedi.
Tabi birde İzmir depreminde yataktan düşerek uyandığım üzerine eklenince içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
Ama yapacak bir şey yok hayat herşeye rağmen devam ediyor.
Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Tek başıma ancak bu kadar.00 Yorumla İş gereği deprem ile ilgili bitane programın montajına baktım, hani ne kadar sakin kalmaya çalışsan da etkileniyorsun. Görüntüler çok kötü. Allah öncelikli etkilenen herkese sabır versin.
00 YorumlaBen etkisinde çok kaldım ama hayat devam ediyor. Yapılması ne gerekiyorsa yapılmalı ama yapılmıyor gibi geliyor. Canım çok sıkkın bu yüzden
00 Yorumla- 1 yıl
bizzat gordugum icin o cesetleri etkisinden cıkamıyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Evet gerçekten çok kötü etkilenmiştim. Her gece rüyama giriyordu
00 Yorumla - 1 yıl
Allah gani gani rahmet eylesin üzücü ama ölenle de ölünmüyor
00 Yorumla - 1 yıl
Deprem bölgesindeyim, hayat bi yerden sonra mecbur devam ediyor
00 Yorumla Hayır etkisi hiç olmadı üzüldüm fakat etkisi olmadı yani
00 Yorumlaben cokkaldım hala etksıı var bende agladım cok tv ızlerken
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
hala gözümün önünden gitmeyen bir kız çocuğu var. ne büyük bir acı içim daralıyor düşününce.
00 Yorumla - 1 yıl
Kaldım ilk haftalar ozellikle
00 Yorumla evet çok etkilenmiştim
00 Yorumla- 1 yıl
Hala etkisini atamadım
00 Yorumla - 1 yıl
Kaldım maalesef
00 Yorumla - 1 yıl
Etkisindeyim hâlâ
00 Yorumla - 1 yıl
Çok üzüldüm çok ağladım ama hayat devam ediyor
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl