En son maalesef yine temel ihtiyaçlar ve çadır sorunu vardı. Ramazan için neler yapılabilir?
En son maalesef yine temel ihtiyaçlar ve çadır sorunu vardı. Ramazan için neler yapılabilir?
Bu insanların ihtiyaçları o kadar çok ki sadece Ramazan’a özel değil her zaman desteğe ihtiyaçları var. Ayrıca şu an büyük bir çoğunluğunun Ramazan düşünecek hali de yok
Okullar kaymakamlık kontrolünde erzak yardıma başladı. Varsa öğrenciniz okul aracılığı ile katkıda bulunabilirsiniz
Rica ederim
Cevap
4Cevap
Yabancı ülkelerden ve ülkemizden hatrı sayılır yardımlar yapılıyo önemli olan gerçek ihtiyaç sahiplerine ulsştığından emin olmak. Bu noktada depremzede kardeşlerimiz de haklarına sahip çıkmalı yedirmemeli kimseye tabiri caizse. 99da depremzedeydim yapılan yardımların ne kadar adaletsiz dağıtıldığını bizzat gördüm yaşadım maalesef 🤷♀️
Bunun pek çok yolu var. Zaten destek sağlarken ekstra para ve yiyecek yardımı olabilir. Onun dışında kira yardımı yapılabilir. Tamam zaten insanlar bunu yapıyor şu an ama belki arttıralabilir.
Aynen öyle, unutmamak gerek
Biz fitreleri oraya gönderdik mesela ailecek. Ekstra olarak toplu halde aileleri doyuracak miktarda bağış yapılabilir
Hala çadır sorunu mu var saçmalayın ya. Konutların temelleri atıldı onbinlerce konteyner gitti ne çadırmış be.
Bence yapılabilir diye düşünüyorum. ama yaparlar mı orasını bilmiyorum
Evlerimizi çabucak yapsınlar ya da konteynerları çabucak kursunlar yeter bize.
Yapılması lazımda şu an koltuğu koruma derdindeler
Halktan aldıkları deprem paraları onlar hikaye hepsi
Bir şey yapılması lazım evet
Yaparlar...
Yapılıyor zaten
En İyi Cevap