Soru yukaridaaaa
2 ay
Babası ölmüş depremde evi yıkılmış bir kızın psikolojisi nasildir?

Yasamayan bilemez bu deprem herkezden birseyler eksik yarım hayaller hayatlar bıraktı evladını kaybeden anne babalar anne babasını kaybeden cocuklar bir birini kayben esler Allah hepsine kolaylık versin Allah rahmet eylesin bir birbiriniz tamamlayın en azından acınız hafifler gecmiş olsun Allah kolaylık versin
Cevap
8Cevap
Berbat ötesidir
Azıcık düşünsen sen de anlayabilirsin
Bu kişi benim kanka neyi duşuneyim
Başın sağ olsun. Soruda kendinden bahsetmedigin için anlamadım
Teşekkur ederim sadece yeteri tepkiyi veremiyorum diye duşundum acaba şoktamiyim diye
Şoktasin bence. Hâlâ durumun farkında değilsin yavaş yavaş yaşadığın şoku atlatırsın. Bi psikolojik destek almalısın.
Yaşamayan bilemez veya hissedemez
Evet haklisiniz
Kim ki o, benim psikolojide kötü.
Neden
Say sat bitmez çocukluktan bu yana, bide kara sevda oldum delirttiler, ölüden ölümden beter oldum. Psikaytriye gitsem ancak yani.
Kara sevda en boş dert
Seninkide boş o zaman, yarın annemde ölürse bulaşıkları sana yıkatırım bulaşık boş iş dersen gülerim sana bu psikolojik kötü halinle. Haa babamda kanserden öldü 10-12 sene ne acılar çektim, senin tuzun kuru, bence, sadece 1 acıyla karşıma çıkıyosun. Sen benim çektiğim acıların hiçbirini çekemezsin. Kolay gelsin.
Abicim ben senin annenin babanin ölmesine laf mi ettim birini sevmek aptalliktir olmayacak bir şeyin peşinde koşupta ben kara sevdaya duştum diyemezsin ayrica yaşin kaç 20 yaşindaki kizla kiyasliyorsun kendini
Kötüdür heralde basın sagolsun
Sağol
Başın sagolsun iyimisin ve nerede kalįyosun
Çok kötüdür
Oyle galiba
Korku, ümitsizlik, yalnızlık ve tekrar korku kolun kanadın kırılmış gibi başın saolsun konuşmak dertlesmek istersen bir abin olarak yazabilirsin herzaman
Bok gibidir
Aklimi okudun
Çok üzgünüm yaşadıkların için başın sağolsun Allah yardımcın olsun
Teşekkur ederimmm
Kötüdür
En İyi Cevap