İstanbul’da deprem bekleniyor. Avrupa yakasında eski bir apartmanda oturuyorum… Korkudan uyuyamadığımı bilirim depremden sonra. Taşınmayı düşünüyorum. Olası İstanbul depremi için siz de önlemler aldınız mı?
2 ay
İstanbul depremi için önlemler alıyor musunuz?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet. Deprem olunca camdan dışarı kuş gibi uçacak şekilde kendimi geliştirdim.
4. Katta oturuyorum..
Korkuyu yenmek için İstanbul dan çıkman lazım. Evli misin bekar mı
Bekarım. Taşınma planım var zaten.
Yalova gel
İstanbul da yaşamıyorum ama yaşayan insanlarn özellikle de hükümetin alması şart biran önce hemd
Katılıyorum.
Yoksa Allah korusun deprem olduktan sonra İstanbul un girişine İstanbul mezarlığı tabelası asmak zorunda kalacak ülke 🥺🥺
Olası sonuçları düşününce bunalıma giriyor insan. Maalesef acı ama bir o kadar da gerçek. Allah hepimizi korusun.
Amin 🥺
Çok şükür önlem yok ama ev zaten bahçeli müstakil en fazla çatı çöker onda da Hulk gibi çıkarım içinden zaten ama velakin apartmanlarda oturanlara Allah yardımcınız olsun
Önlem alınsa bile o an hangi birimiz önleme uyabileceğiz ki. Yapabileceğimiz tek şey mümkün olduğunca soğukkanlı davranabilmek.
Ablam da oyle :)
Evin her köşesinde çekiş tarzı aletler var
Sanki evdeyken depreme yakalanacaği kesinmis gibi 🤣😁
Tedbir almak iyidir tabi ama psikolojini bozacak ölçüde takma
Tayyibin rakibine vereceğim oyumu. 20 senede yedi bitirdi bizi.
Kim ne kadar önlem alacak ki
Umarım alırlar.
Tamamda hangi birine ne kadar önlem alacakşar bu arada bende seninle aynı durumdayım
İstanbul'da deprem olursa kurtulurum filan düşünmeyin.. insallah olmaz diyelim. ekranda gördüğünüzün 100bin katı acı, çaresizlik ve ölüm var.. Ki İstanbul bizim buralarin kaç katı büyüklüğünde, çok daha büyük bir kaos olur 😢
haklısınız…
Enkazdan yollar kapanıyor yardım bile ulaşmıyor. asker bile gelmedi ilk 3gun. yapayalnizdik, soğukta çırılçıplaktik. asker polis düzen varken var, kaosta yalnızsın. bunu unutma
Doğrudur…
Evet gece corapla uyuyom artik
Evi değiştiriyorum