Bundan 40 gün önce asrın felaketi diye nitelendirilen Maraş depremi meydana geldi ve devlete göre 50 bin, bana göre sadece Hatayda 50 binin üzerinde vefat eden insanımız oldu. Aradan sadece kırk gün geçmesine rağmen ülkenin büyük bir kısmı depremde vefat edenleri ve depremden etkilenenleri unuttu. Bu kadar basit miydi unutmak? Antakya da enkazların altında hala binlerce insan var. Hiç dokunulmamış bine yakın yıkılan bina var. Türkiye'nin her yeri deprem bölgesi. Kimse başımıza gelmez diye düşünmesin. Gece yatağa girdiğimizde 4:17 de deprem olacağını bilmiyorduk ve kıyameti yaşadık. Bunu yaşamayan bizi anlayamaz. Allah kimseye de yaşatmasın. Unutmayın, unutturmayın...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Unutacağımızı biliyorduk. Neyi unutmadık ki? Herşeyi unutuyoruz biz zaten...
İnsanımız balık hafızalı. Aradan üç gün geçince siyasi kavgalar başladı
Zemin hazırlayanlar utansınlar ne diyeyim. Asla unutmayacağız dediğimiz şeyler o kadar çok birikti ki hepsi de lafta kalıyor maalesef.
Maalesef ki...
Bu deprem unutulur kimse ders almaz
gelecekte bir deprem daha olur yine aynı tas aynı hamam ölen ölür kalanlara eziyet
Adam olmaz bu ülke
Daha dün ne yediğini unutan milletimiz var bunu mu hatırlıycaklar
aa olur mu şu an ülkede en önemli gündem seçim!
Seçimleri batsın
🤦🏻♀️🤦🏻♀️ gerçekten ama bu felaketler zaten hep ondan başımıza geliyor
Balık hafızalı bir millet, milleti koyun gibi güden siyasiler. Neresinden tutsan elinde kalır. Bu kafayla daha çok felaket yaşarız maalesef
o kadar haklısın ki 😢
Keşke olmasaydım
😔😔
Sel var gündemde şu an
Sel de deprem bölgelerini etkiledi. Bölgenin insanı yerle yeksan oldu
Unutmadık unutulmayacakta
Maalesef geneli unuttu ve siyasi kavgalar başladı.
tabiki unutuldu diğer olaylar gibi
Hicbir zaman unutulmaz hafızada yerini alır
Yaşayanlar unutamaz. Diğerleri unuttu bile
Abe kardeşim hafızadan silinmez ben 17 Ağustos depreminde istanbuldaydim ozaman uyuyordum kalktıgımda yer yerinden oynuyordu unutmadım hiçbir zaman
Diyorum ya yaşayan unutmaz.
Aynen öyle kardeşim
Her şeye alışıyoruz
Bu alışılacak bir şey değil. Hele ki 40 günde hiç ama hiç değil.
Bemce de değil ama çok fazla felaket yaşadık son zamnada yeni nromalimiz oldu :( üzulerek soyluyorum
150-200 bin civarında vefat eden insan var. Bunun normalleşmemesi lazım
Hayırlısı. Allah kalanlarimiza akıl fikir versin, önce de bana..
Allah depremi yaşayanlara dayanma gücü versin çünkü takatımız kalmadı. Bir daha da kimseye yaşatmasın
Amin 😔
Evet maalesef