- 1 yıl
1. Depremin gerçekleştiği fay ölü Deniz fayı, 2. Depremin gerçekleştiği fay ise Doğu Anadolu fayı. İki fayda da çok uzun süredir büyük deprem olmamış. Hatta Doğu Anadolu fayında en son deprem 1100 lü yıllarda olmuştu yanılmıyorsam. Periyodunu doldurmus yani. Hatta geciktirilmis bir deprem bile denilebilir.
01 Yorumla- Soran1 yıl
Bilemem olabilir
En İyi Cevaplar
Harp denilen şeyden bahsediyorsun sanırım. Günümüzde gerçi deprem yapan aletlerde maalesef var. Şimdi mantıklı düşündüğümde bir olur ya da iki kes olur. Ama bu kadar deprem bana hiç normal geliyor. Yapıldığından
03 Yorumla- Soran1 yıl
Enerji birikirse insan tetikleyebilirmiş Kore'de hatta yapılmış ve Şuanda Amerika, Yunanistan, İsreil üçlüsü dibimizde tarikat yaptılar hatta Amerikanın enerji patlamasını yaptığını söylüyor eski yıllarda da böyle bir olay olmuş bazı araştırmacılar direk Bu müslümanlarla kâfirler arasında geçecek Amik ovasında çıkacak savaş yerinin olan hedef aldıkları söylüyorlar İstanbul'da yapmadılar çünkü İstanbul dünya için önemli bir şehir oraya zarar vermek istemiyorlar doğal afet olarak olursa zaten yapamazlar Hatayı hedef almalarının sebebi olarak Hz. Meryem'in kabri orada olduğu için orayı ele geçirecekler
- Soran1 yıl
Hatta şey izle; ne var ne yok programını YouTubda sana belgelerle tarihle her türlü delikli mantıklı açıklamalar yapılıyor haftalardır araştırmacılarla birlikte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- 1 yıl02 Yorumla
- 1 yıl
"Geçtiğimiz yaz Lancashire’daki Preston New Road bölgesinde Cuadrilla Resources şirketi tarafından gerçekleştirilen hidrolik kırma faaliyetleri, bölgede meydana gelen depremlerin hükümetin deprem eşiğini geçmesi sebebiyle durdurulmuştu. Birleşik Krallık’taki tek ruhsatlı aktif hidrolik kırma projesi bölgede 2.9 şiddetinde depremlere sebep olmuştu."
- Soran1 yıl
Olabilir
Bilimsel olarak sadece Barajlar depremi tetikler. Onun harici diğer tüm söylenen şeyler zırvalıktır.
010 Yorumla- 1 yıl
@Miinervaa
Yani, Depremi tetikleyecek bir su birikimi de yok barajlarda, özellikle dediğin gibi Maraş'ta. Millet seviyor ve inanıyor saçma sapan teorilere, deli saçması şeylere. - 1 yıl
Şu depremden sonra şu siteye bile tahammül edemez oldum ya bir sürü yabancı arkadaşım var bizimkiler kadar cahil her okuduğun inan gerçekten uzak daha başka bir millet görmedim ya utanıyorum ya bazen Maraş belirli aralıklarla dümdüz olan bir şehir geçen yıla kadar bile her yerde tarihi eser altın çıkar çünkü şehir dümdüz olduğu için sürekli çıkar yani Maraşlı olan herkeste bu depremin süresinin dolduğunu biliyodu bizim ulkemizin tarihi bilgisi o kadar sıfır ki belirli aralıklarla Maraş'ın dümdüz olduğunu bilen bir tane bile Z kuşağı yok neden çünkü tiktok var ne gerek var kitap okumaya araştırmaya sorsan her haltı bizden iyi bilirler sonrada böyle soruları görüyoruz aklı beyni yok mu diyosun
- 1 yıl
Bu sitede en azından birilerine doğruları anlatabiliyoruz. Twitter'ı gör bir de sen. Bir sürü cahil ordusu. Yok Haarp, yok Amerika yaptı, yok bu Deprem insanlar tarafından yapıldı vesaire. Biz bunları okumaya utanıyoruz, adamlar yazmaya utanmıyor. Bizim insanımız bir saçmalık okusun, onun hakkında bilgi edinmeden, araştırmadan hemen copy-paste yapsın, tek olayları bu ne yazık ki.
- 1 yıl
Durum çok vahim bir sürü üniveriste mezunu var ama konuşunca ağzından zehir akıyor hepsi çok zekiyim saniyo ama hepsi programlanmış gibi sanki birileri bişey ezberletmis gibi hepsi aynı şeyi savunuyo kelimeler bile birebir aynı kafayı yicem üzülüyorum bakiyorum Fransızlara Almanlara abi bir tanesi bu kadar cahilce konusmuyo bizimkiler gördüğü her yazıya tapiyo ya
- Soran1 yıl
@Miinervaa ben kesin diye bir şey demedim
- 1 yıl
@Miinervaa Asıl sen cahilsin
- 1 yıl
@Miinervaa 😬👍🏻
- 1 yıl
Allahın gücüne değilde, dıj güclerin gucune inaniyorsun yani yapay zekalar sizii
14 Yorumla- Soran1 yıl
Allah'a bende inanıyorum ama bu bilimsel yollara olabilir imkansız diye bir şey yok
- 1 yıl
Bilimsel yollarla olsaydı istanbulu başımıza yıkarlardı. ya da abd önce ortadoğuda bilimsel yolları kullanırdi dimi
- Soran1 yıl
Sen git bu Amerikanın, Rusyanın çalışmlaarına bak ve bunu birkaç yıl önce olan depremdede aynı buna benzer çalışmalar yapılmıştı patlama yapıyorlar deniliyor ama ben kesin böyle bir şey demiyorum
- 1 yıl
tamam cañım bakarim.
- 1 yıl
Yine görüyorum ki cahillik had safhada. Hayir yer seklinin dogal oluşumu..
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Ne yapayi ya ben Maraşta yaşıyorum biz 10 yıldır bekliyoruz bu depremi bu kadar mal olmayın ya
00 Yorumla - 1 yıl
Yapay değil zaten zamanı gelmişti
10 Yorumla evet, uzaydan demir çubuk atılarak yapıldı hepsi
10 Yorumla- 1 yıl
ne yapay mıydı 🤣🤣
10 Yorumla Tobe tobee
00 Yorumla- 1 yıl
Sen ciddi misin ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi