Deprem Sence deprem yapay olarak mı oluşturuldu? sadykck Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sence deprem yapay olarak mı oluşturuldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Her felakette ortaya bir senaryo atilir, bilgisiz insanlar birseye anlam veremezse kaos cikabilir , onu engellemek icin. Felakatler kiyametin yaklastiginin gostergesidir oss, uruktan teyyare seylere inanmayin 0 0 Yorumla
merytc4n Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl evet kardeşim hepsi ameriganın oyunlarıı HARP diye bir şey çıkarmışlar beşik gibi sallıyorlar memleketi heyt be çekemiyorlar kıskanıyorlar bizi ondan yapıyorlar 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl 400 km lik bir fayı 1000 km öteden tetiklemekten bahsediyoruz aşırı mantıksız. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 97% 1 yıl Kanki yapay deprem bana çok iddialı geliyor da olur mu olur ✅ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her felakette ortaya bir senaryo atilir, bilgisiz insanlar birseye anlam veremezse kaos cikabilir , onu engellemek icin. Felakatler kiyametin yaklastiginin gostergesidir oss, uruktan teyyare seylere inanmayin
evet kardeşim hepsi ameriganın oyunlarıı HARP diye bir şey çıkarmışlar beşik gibi sallıyorlar memleketi heyt be çekemiyorlar kıskanıyorlar bizi ondan yapıyorlar
400 km lik bir fayı 1000 km öteden tetiklemekten bahsediyoruz aşırı mantıksız.
Kanki yapay deprem bana çok iddialı geliyor da olur mu olur ✅
Zaten kirilmaya hazir faylarin tetiklendigini düşünüyorum.
Öyle bişey mümkün değildir komplo teorisi bunlar
Sanmam