Deprem bölgesindeyim felaket durumdayız en azından devletin bize vaadi olan Antalya konaklaması için havaalanına gidelim dedik havaalanı otobüsleri ücretli çıktı birden fazla kişiyiz ve o kadar verecek paramız yok o kadar şey düşünüldü en azından şehiriçi otobüsü de ücretsiz olsaydı.
Sığınma yerlerine de gidemiyoruz çok fazla soğuk ve çok fazla sigara içiliyor astımım ve kriz geçiriyorum ailemde mecburen benimle çadır deseniz yeteri kadar yok ve isim yazdırdık hala bekliyoruz kim bilir ne zaman gelir eve girip çıkamıyoruz, sokaklarda heder olduk.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Of çok üzüldüm İnternet üzerinden para göndersek kullanabilir misiniz ki
Teşekkürler, sizide zor durumda buırakmak istemiyorum ki göndersenizde internet üstünden olacağını sanmıyorum
İşte internet üstünden gonderilen ise yarasa gönderirim 😔😔
Çok teşekkür ederim
Rica ederim çok üzgünüm. Yakın şehirde olsam arabayla gelip alır götürürdum sizi
Çok sağol
Allahım yardımcınız olsun en yakın devlet görevlısıne durumu belırttın sizi bır şekılde ulaştırırlar
Herhangi bir görevli bulamıyoruz otostop çekelim en azundan biri arabasına alır diye düşündük ama kimse durmadı mecburen geri döndük birçok numara aradık onlarda meşgul oluyor
Aramaya devam edın lütfen
E devletten de belırtırmısınız durumu
E devleten bilmiyordum bir deneyeceğim
Evet evet lütfen
Hangi il
Şanlıurfa
Gerekirse siz bının o anda benı şöförle görüştürürmüsünüz ödemesini ben yaparım direk şöföre ne kadar istiyorsa siz binin hemen
Seni uğraştırmak istemiyorum biz bir bulmaya çalışacağız teşekkür ederim ilgilendiğin için
Birde e devleten bulamadım yoktu
Rica ediyorum bu günler için varız ne uğraştırmadı
Bunun arkasında yatan bir hinlik var bence, mide bulandırıcı bir durum.
Her şeyi devletten beklemeyin her şeyden haberleri olamaz lütfen öz eleştiri yapın !