Güvenli bir yardım deneyimi için e-devlet üzerinde yeni hizmet açıldı. Kan bağışı yapmak isteyen kişiler e-devlet üzerinden Türk Kızılayı tarafından listenenen bağış merkezileri görebilecek ve kendilerine en yakın kan alma merkezlerini öğrenebilecek. En Yakın Kan Bağış Merkezi hizmetiyle, güncel adresleri görebilirsiniz.
Ayrıca kredi kartıyla maddi destek vermek isteyen kişiler ise AFAD ve Kızılay için açılan portallardan para yardımlarını e-devlet üzerinden iletebilecek.
E-devlet üzerinden yardım yapmak pratik olur
Kurumların sitesinden de yardım yapılabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Evet bir çok kuruma ve işleme ulaşmak artık kolay...
Kimse kusura bakmasın ben devlet üzerinden bağış yapmam AHBAP derneğine yaparım ama devlete asla yapmam. Güven vermiyorlar çünkü. Zerre güvenim yok.
Kızılay'ın banka hesabına gereken yardımı yaptım. Ama e devleti bilmiyordum ilk gün.
Kan bağışıda yapmak isterdim ama maalesef yapamıyorum.
Şu an haddinden fazla kan bağışı var. O kadar kanın sağlıklı depolanacağı alan yok. Bu konuda sağlık bakanlığının ıyarı yapması gerek
Bende destek de bulundum ama yardım ulaşmayan kişiler olmuşsa eğer onlarada destek olmak isterim
Ben bizzat giderek yaptım ama bu şekilde olması en uygun kolay olanı
Bizzat kendim gidip elimden geleni yaptım araya aracı sokmadım ama herkes bu imkâna sahip değildir
Ben de E-Devlet üzerinden yaptım, daha güvenli.
Yeterli yardım yapmak isteyin çok gönüllü var hepsinden Allah razı olsun.
Bence bütün işlemler e-devlet üzerinden yapılmalı. En güvenlisi bu.
E devleti kim işleme almışsa çok teşekkür ederim. Çok güzel hizmet. Yine AFAD 'ın uygulaması çok güzel. Hepsi için teşekkür ederim yapanlara.
Uzaktayım. Kan bağışı değil ama maddi yardım yapabilitim. Keşke elimden daha fazlası gelse.
Kızılay ve Afad'a e-devlet üzerinden bağış yaptım. SMS ve diğer kanallara güvenmiyorum.
Bana e-devlet üzerinden gelen mesaj sayesinde bu akşamdan beri biliyorum evet, helal olsun 👏👏
E-devlet üzerinden yardım yapmak pratik olur
Kimse kusura bakmasın, ahbap hariç kimseye yardım yapmam. Hele de devletle bağlantılı bir kuruluşa asla!
Devletin ve kurumlarının yardım yaptığını ya da bu parayı oraya ilettiğini düşünmüyorum şahsen.
Çok faydalı olmuş ben bilmiyordum teşekkürler
kan bagisi yapamiyorum ama diger elimden gelen tum bagislari yaptim
E devlet üzerinden gelen mesaj sayesinde haberim var teşekkür ederim...
E devletle sanırm sadece uzaya çıkılmıyor
Evet biliyorum en doğrusu da bu olmalı
Evet kolaylaştı artık
Harika düşünülmüş ve tasarlanmış bir uygulama
Pratik bir uygulama olmuş gayet iyi düşünülmüş
Biliyorum
#Hükümdar
Bana bu konuda gelen bir bilgi olmadı henüz
Pratik olmuş teşekkürler
Bilmiyordum teşekkürler
Güzel bir uygulama oldu bu
Evet biliyorum.