Depremden sağ salim çıktık ama donma riski var, ne yapacağız?

Arkadaşlar selam depremi atlattık ama buralar kar kış kıyamet. Donma riskimiz var gerçekten napacağım bilmiyorum. Annem ahıra gidiyor ineğimiz var ona bakıyor ben ise hiç çıkmıyorum korkuyorum. Napacağım bilmiyorum inanın. Bu durumu nasıl aşarız. Soğuktan ölür müyüz ya da açlıktan :(
Olan arabası olmayanlara daha kötü oldu 😔 arabası olanlar bir müddet araba da ısınırlar ama tabi bi müddet sonra onlar için de kötü yakıt sorunu yani 1999 yılında da Gölcük depremi olmuştu bu sanırım Türkiye nin en büyük depremi diyebilirim
99 da adapazari yok olmustu ama evet bu gercekden ondan daha buyuk gibi gozukuyor
@RanqFosteR bnde duydum onu çok buyuj depremmis ozmnlar iki yaşında falan dim
@Ecenaz728 evet bende 3 yasındaydım cok hatırlamıyorum fakat aılemın yasadıgı sokdan dolayı yasamıs kadar varım gocuk altından cıkmısız keza ananem ve dayımda uzun sure gocuk altında kalmıs
umarım yanlısa nlamazsın fakat sna bı foto atsam yayarmısın dıyarakır cevresınde bı arkadasım hane acmıs 200 kısılı yaymaya calısıyoruz
gercı mesaj atmam gerekmıyor profılımden sordugum sorulara bakarsan goreceksın lutfen yaymama yardım cı olurmusn
@RanqFosteR ben yayamam ki yurtdışında kalıyorum ben aielemden duydum hatırlamıyorum Adapazarı depremini üzüldüm keşke elimsne baiey gelse
@Ecenaz728 anladım yınede tesekkur ederım
Ahır eğer sağlamsa içini temizleyin hayvandan ayrı kendinize bir alan oluşturun ve soba olmasa da yağ teneksi gibi bir şey içinde ateş yakarak ısınmayı sağlayın. Geçmiş olsun
Cevap
17Cevap
Etrafta herhangi bir devlet binası yok mu? Mesela mahalleniz okulu yok mu? Mahalle camii... Bir sürü devlet binası var şehirlerde...
Köydeyiz
Köyde okul mescit vb şeyler yok. Küçük bir yer. Öyle büyük köy değil hanesi çok az zaten
çadir kurun bos bir yere. isinmak icinde disina naylon falan sarin sera gibi. ne diyeyim. imkan yoksa kendi imkanlarinizla bir sey yapin. he burada evine davet edeceklerde olur guveniyorsaniz gidersinjz.
İnekle beraber otur biliyorum zor ama daha sıcak yer olur diye düşünüyorum
Ahh kiyamam keske herkesi misafir edebilecek gücüm olsa
oldugun yer de ilaki erzak dagitan vardir arastir sor milett evlerini aciyor otelller falan acik
Baddaniyeler ve ısıtıcılar o yüzden önemli, bir genç kız çıkarıldı şoka girdi kriz geçirdi mesela kalp masajı yaptılar hemen.
süresiz ateş yakabilme imkanınız var mı?
ahıra gidiyor dediğinize göre kırsal bir yerdesiniz diye düşündüm.
buralara helebilirisniz
En güvenilir gideceğiniz yer cami camide kalın geçmiş olsun çok üzüldüm kurtuldunuz hiç çoktan geçmiş olsun inşallah herkes kurtulur
Kendinizi sıcak bir yerde tutun
Havalar soğuk ve işe dönme şansımız olursa tekrar döneceğiz işe o zaman ne yapmalıyız. Yani gitmek istemiyorum ama mecburum.
Neredesiniz
Allah yardımcımız olsun
Allah yardımcınız olsun
Ateş yakın ateş yakın bilemedim ki ne yapılır
Hangi sehirde ve ilcedesiniz acaba
Hoteller açılıyor oralara gidin
deprem. io bu siteyi kullan lütfen.
Gel bize sıcak çay verim diyecem de çok uzağız.
Çok gecmis olsun yardımlar gelmedimi
Yok yardım bölgesi değiliz şu an biz memleketteyiz ve kış şartları var kar falan çok fazla
Allah yardımcınız olsun 😢
Soğuk sıkıntı :((
En İyi Cevap