Sağlık çalışanı eşim deprem bölgesinde görevlendirildi. Evde yalnız kalmak istemiyorum. Ben de gitsem izin verirler mi?

Arkadaşlar merhaba. Eşim saglik bakanliginda sosyal calismaci olarak görev yapmakta ve deprem bölgesine görevlendirildi. Ben ise evde yalnızım ve depremden çok korkuyorum. Beni eşimle birlikte görevlendirdiği yere götürürler mi?
Dostum normalde hangi şehirdesiniz ve görevlendirme hangi şehire
Konya/hatay
Cevap
7Cevap
Çocuğunuz yoksa faydan olur elbette izin verirler mi onu bilmiyorum ama kendi annene gidebilirsin bu süreçte
Çocuk yok, ama oradaki çocuklara illaki faydam dokunur. Bi aktivite bi etkinlik yaptırsam bile psikolojileri açısından iyi gelir bence
Bölgeye girişine izin verirlerse gidersin başka türlü almıyorlar artık
Ohal var nasıl alabilirim ki
Bilemiyorum
Öğretmenmişsin, duyduğum kadarı ile öğretmenler de yardıma gitmiş. Bence gidebilirsin.
Meb de değilim ama
Olsun, sen yinede bir sor, araştır. Belki alırlar.
Teşekkür ederim
Rica ederim. 🌸🌺
Yani bi dene istersen öğretmensin madem şansın var hem seninde desteğin olmuş olur
Çocuklarin başında dururum gibi şeyler söylersen belki izin verirler.
Ya uzman degilsen gitme yiyecek su sıkıntısı var evde duramazsan akrabalarina git
Faydam olacağını düşünüyorum ciddi anlamda ya, bide gidersem kendi besinimi suyumu goturcem
Saglik calisani misin
Ögretmenim
Yardim için gitmek istediğini söyle efer edeceksen belki götürürler
Ederim, ben de öğretmenim sonuçta bi yararım dokunur herhalde
Sanmıyorum yollayacaklarını varsa kız arkadaşın çağır sana ayrenlik etsin ya da akraban
Kimse yok maalesef
Valla kocan bu kadar kutsal bir iş yaparken hiç korkma seni onun iyi niyeti korur
İnşallah:(
Amin 🙏
Gidip ne yapacaksın acaba bir iş yapamayacaksın da orada ayak bağı olacaksın
Bu süreçte ailen, akraban güvenebileceğin sığınabileceğin bir kimsen yok mu? Başka şehirde bile olsa onların yanına gitme şansın yok mu? Okuldan izin alsan bu özel durum için
Çok uzaktalar Eşimin yanına almazlar en kötü öyle yapmak zorunda kalicam
Allahü Teâlâ hepimizin yardımcısı olsun..
Amin inşallah
AFADa başvurabilirsin.
Benim eşimde asker o da Diyarbakır'a gönderildi, beni almadılar, sağlık sektörünü bilemem ama.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Yük olursun orada. Ailenin yanına git korkuyorsan
Neden yük olıyım ki ben de biseyler yaparim
Ben ihtiyaçlarımı karşılarım hatta yardım bile yaparım. orada zaten kendi derdime düşmem ki. Düşersem yatak ararsam yer ararsam o zaman tabi olmaz
götütürler
Teşekkür ederim
Sanmam kaynana va tok my
Yok :(
Yalnız mısın ki
Evet
Zor olur kuzum
Gönulluk esas alıyorlar şu an o gönüllü olmus
Verirler dilekçe ver
Nereye verebilirim bilginiz var mı? Saglik müdürlüğüne mi
Eşinin çalıstogı yere
Tesekkurler