Olası bir deprem durumunda seçtiğiniz numaralara sms olarak konumunuzu gönderen "Güvendeyim" uygulamasını indirdiniz mi?
Uygulamayı çalıştırmak için:
- İlk olarak uygulamaya konum ve sms izni verin
- İkinci olarak sağ üstteki Ayarlar kısmından ister rehbdrden ister kendiniz numara ekleyebiliyorsunuz.
- En son da ilk fotoğrafta gördüğünüz Güvendeyim butonuna basınca seçtiğiniz numaralara konumunuzu eylem ve boylam olarak gönderiyor. Ayrıca açılan linkten google haritalar üzerinden de bulunabiliyorsunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
şu an için indirmedim. ama teşekkürler, herkesin indirmesi herkesin bir uygulama. bunu paylaştığınız için de teşekkür ederim. mutlaka herkes de olması gereken bir uygulama ben de indirmeyi düşünüyorum.
Çünkü ne zaman ne olacağı belli olmaz hayat bu
Başka bir tane daha uygulama vardı deprem ile ilgili. O hangisiydi?
İndirdim Güvendeyimi
Deprem düdüğü olabilir mi?
Hayır onlar güvende değil bende olmak istemiyorum belki yanlış ama içimden gelmiyor
Bu şu an için değil olası bir deprem durumunda Mazallah enkaz altında kalırsan yerini bildiriyorsun
Enkaz altında kalmak istiyorum bu aralar 9000 binden ne farkım var:(((
Kesinlikle indirilmesi gereken bir uygulama..
Bu uygulamayı bizlere sunan, kişilere şahsi adıma teşekkür ederim. Muhakkak her telefonda bulunması gereken bir uygulamadır..
Hayır indiremedim bilgilendirici bir soru olmuş indirilmesi gerekiyor
Bu önemli bilgiyi bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ediyorum. Şu an bilgim oldu.
Yok herkes biliyor zaten bana bişey olmadığını ☺️
Daha sonrası için ya Allah korusun olası bir deprem durumunda
Tam tersine güvende olmayanların konum bildirebilecegi bir uygulama olmasi gerekmez mi?
Teşekkürler tatlım
Teşekkürler yararlı bilgi için
Yok indirmedim.
İndirmedim hemen indiriyorum
İndirmedim ama işe yarar uygulama gibi gözüküyor
Bilmiyordum teşekkür ederim
Yok indiremedim.
bilmiyordum teşekkürler
Daha indirmedim.
Hayır indirmeden
evet daha oncedn kurmurum
Tşkler