Bazen YouTube canlı yayınları bazen de Fox TV'yi açıyorum ben.

Bazen YouTube canlı yayınları bazen de Fox TV'yi açıyorum ben.
CNN Türk kanalından haberleri takip ediyorum. Depremin olduğu günden itibaren, bu kanal üzerinden haberlere bakmaya, muhabirleri dinlemeye çalışıyorum. Kanalda özel haber şefi Fulya Öztürk var. Genel bilgiyi saati saatine veriyor..
Cevap
20Cevap
akşam dizi yayınlayan kanal sabah deprem haberi yapıyor. Şu fox kadar irrite olduğum bir kanal yok. ahaber de foxun aynısı. oda deprem haberi ile birlikte siyasi yalakalığa devam ediyor. trt, cnn, ntv, bbc bunlara bakıyorum aralıklarla. twitter den takip ediyorum
Valla ben Bahar Feyzan'ı dinliyorum, Nevşin'e gıcığım geçmedi. Televizyondan ise hiç haber almıyorum neredeyse
Tc izlemiyorum. genelde ineternetten bakıyorum
Tv''
Hangi kanalı açsam kendilerine göre haber yaptıkları için youtube kanallarına bakıyorum.
Burdan takip ediyom bakiyom ne olsa anında burada
TRT açık şu an. Ama siteden ya da Instagram dan daha çok takip ediyorum.
Her kanaldan show cekmio zaten Allah yardim etsin😔🤲🏻
Twitterdan muhtelif hesapları takip ediyorum
Tv ile aram yok
Televizyonlara güvenmediğim için Twitter'dan takip ediyorum.
tvden bakmıyorum ben her partinin partizanlık yaptığı bir kanalı fox solcuların atv gibi kanallarda sağcıların haberleri bakarken bi kaç farklı kanaldan bakmak daha iyi bana göre ben telegramdan takip ediyorum genelde ama orada bile taraf var
ayrica benim gözümde fox=a haber
2 telefon ve Arada TV açık TGRT den röportajlara bakıyorum
Sosyal medya canlı yayınları sansürsüz olduğu için tabi psikolojik olarak çok etkileniyorum. Trt haberden izliyorum tv den
bu box tv den başka kanal mı yok? işleri güçleri aşağılamak.
Fox halk TV tele1 doğru güvenilir halkın kanalları
CNN Türk ülke TV ATV A haber izliyorum
Fox veya CNN Turk.
Hepsi reklam show gösteriş ya
Fox tan takip etmiyoruz tâbi ki de
Sosyal medya ve YouTube
Televizyon izlemiyorum.
En İyi Cevap