Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yalı Çapkını, Çöp Adam ve Ömer dizilerinin oyuncuları yarın Star TV ve NTV ortak yayınında AFAD için yardım toplayacaklarmış. Desteğe var mısın?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yalı Çapkını, Çöp Adam ve Ömer dizilerinin oyuncuları yarın Star TV ve NTV ortak yayınında AFAD için yardım toplayacaklarmış. Desteğe var mısın?
Belki gizli olarak yardim ediyorlardır ama siyasette surekli sesi cikan, devleti elestiren ünlüler nerede? Ahbapa acun ilicali kivanc tatlitug, edis gibi isimlerin bagis yaptigini okudum haberlerde. Hani belki gizliden yapiyorlardir bilemem ama tonla para kazanan bu insanlarin halktan para toplamaya calismasi itici geliyor.
Halk elinden gelen destegi veriyor zaten. O kadar ihtiyac yardimi yapildi, battaniye, su, bez mama gibi. Afad ahbap akut gibi kuruluşlara para yardimi yapildi yapılıyor. Muge anli gibi isimler yardim topladı. Yani halk elinden geleni yapti, yapiyor, yapacak.
Ama cikipta boyle unlulerin halktan para toplamasi bana itici geliyor. Hani mesela 1 milyon bagislamissindir ama medyaya bunu 200-300 bin olarak yansitirsin anlarim. Bizde helali hos olsun, Allah razi olsun deriz. Ama su 3 gun icinde ben sadece birkac unlunun yardim yaptığını duydum.
Bu gibi seyleri evet bir elin verdigini diger el bile bilmemeli belki ama bunlar ünlü, her bir haltlari, aşklari, ihanetleri, carpik iliskileri medyada boy boy yer alirken, bu tarz yardimlarda yer almali bence. Örnek olunacaksa boyle olsunlar.
Biz halk zengin yapiyoruz, dizilerini izliyoruz, muziklerini dinliyoruz, bizim kazandirdigimiz parayı bize vermiyorlar vermeyen varsa. Bir de ustune bizden tekrar para toplaniyor.
Biz burada zar zor krediyle falan aldigimiz evlerde can korkusuyla otururken kendileri tek katli, luks villalarinda oturuyor bir de gelip halktan destek bekliyorlar. Ciksinlar ben su kadar yardim ettim desinler, butun hayatlari, carpik iliskileri gozumuzun onunde oluyor, birde bu tarz yardimlarini duyalim.
Her bir halta, ulkenin her bir durumuna muhalefet olmayi iyi biliyorlar, sesleri iyi cikiyor zaman zaman ama nedense bu gibi durumlarda unlulerin cogu suspus oluyor.
Cevap
3Cevap
O kadar kazanç elde ediyorlar bi işe yarasınlar bari
Millet afad a değil. Afad millete yardim etsin. Onlar yardim kuruluşu biz degiliz. İban attiklari hizda yardima koşsaydilar keske
Onlar kendileri göndersin. Destek için gaza ihtiyacım yok
örnek olabilecek bir davranış
O boslar kendu kazanclarindan versinler
İşe yarar belki hayran kitleleri çok fazla.
Umarım destek gelir iyi bir düşünce olmuş
Çok yardım gidiyor ama soğuktan ölenlerde varmış
Çok iyii
En İyi Cevap