Nne yapcağız biz zor durumdayız
1 ay
Depremzedeyiz yemek yok, ekmek yok, araba yok ne yapacağız?

Nne yapcağız biz zor durumdayız
Diyarbakır Malatya Kahramanmaraşta tanıdığı olupta depremden dolayı evsiz kalan aileler varsa Muşta aileme ait olan apartlarda süresiz misafir edebiliriz bilginiz olsun
05528295612
Diyarbakır çevresinde dışarıda kalan varsa 200 kişilik kalacak yerimiz var. getirmek için arabalarımız da var . Her şey ücretsizdir. irtibat. 05350515295
Mardin'de olan ya da akrabası arkadaşları vs olan varsa bana ulaşabilir kalacak yer yemek vs için 100 kişilik otel odalarımız boş bana ulaşabilirler
Isınma ve barınma masraflarını da karşılayabiliriz 05528295612
Arkadaşlar bu arkadaşımız İclal canbaz. olduğunuz gruplara atın ihtiyacı olanlara yardımcı olacaktır.
Malatya’da eşi dostu olan herkese duyurulur.
İşadamı Şahin Doğan, depremzedeler için ikinci organizede çorba, çay ve yatma ihtiyaçlarını giderecekleri çok güvenli bir yer ayarladı.
İrtibat için; 0 532 325 83 40 no’lu telefonu arayabilirler… #malatya
Boyle bir bilgi aldim dun sen de bir dene hala kontenanlari dolmamissa belki biri yardimci olur bunlardan.
Her türlü haber kanallarından durumlarınızı izliyor, görüyor ve dua ediyoruz. Deprem alanı o kadar büyük ki her yere aynı oranda müdehale etmek çok zor, hatta imkansız. Buraya mesaj atabilecek kadar zaman ve vaktiniz var ise Devletin aş evlerine, Polis, Asker, Afad, Gönüllüler gibi bir çok kişilere ulaşmanız mümkün. Sakin olun ve bilinçli hareket edin. Herkes, Tüm Türkiye, Tüm Dünya sizlerle...
Yakın bir eve sığındık ama nereyi arayacağımı bilmiyorum. Başka ile gitmek istiyoruz
Bulunduğunuz şehirdeki konaklama yerlerine gidebilirsiniz veya başka şehirlerde akrabalarınız varsa deprem bölgesinden Türkiye'nin bir çok yerine giden arabalar ücretsiz hizmet veriyor. Yardım için gelen tırları takip edin geri dönerken onları da kullanabilirsiniz
Konaklama uerlerinde iğne atsan yere düşmez tuvalet yok çadır lazım bize
Çadırlar ulaştı demişlerdi dün akşam haberlerde. Onları da araştırabilirsiniz kurulmuş olabilir
İstersen Antalya alanya daki otelleri tercih edebilirsin yetkililerle gorusmen yeterlidir
Cevap
29Cevap
Bu soru umarım işinize yarar Deprem bölgelerinde vatandaşların hizmetinde olan tesisler nelerdir?
Yalan söyleme . Sayın halifeniz ve yüce reisimiz sayesinde dünyanın en ileri en güçlü ülkelerinden birisiyiz artık. Ülkenin her yeri yeraltı metroları 7 şeritli yer altı yolları yer üstünde süper lüks depreme dayanıklı binalarıyla yeni baştan imar edildi. Yüce halifemiz ülkemize cağ atlattı.
Lan değişik biz bursa can pazarı yaşıyoruz az insan olun haklı olsanda bana neden sitem ediyorsun lüks evi benmi diktim
Ah benim güzel kardeşim lüks ev müks ev yok zaten. O lüks evler bir avuç yandaşın evleri. Şu an 150 180 bin arası insan enkaz altında ve bunları yüzde 99 u ölü. Sizler zaten en büyük acıyı ve rezilliği yaşıyorsunuz size bunları yaşatan malum şahıs ve destekcileridir. 99 dan beri toplanmaya başlanan ve amacı ülkeyi yeni baştan imar etmek olan ötv den 7 trilyon dolar gelir elde etmiş malum şahıs daha vergi sgk ağlarını imar barışlarını bedelli askerlik paralarını falsn saymiyorum bile. Onlarca trilyon dolarla bu ülke yer altında 7 şeritli yılları metroları yer üstünde depreme dayanıklı süper lüks binalarıyla defalarca yeni baştan imar edilirdi. Ama işte maalesef durum ortada. Bizler ancak üzülmek , kızılaya kan bağışı yapmak , yardim kolileri göndermek haricinde hicbir şey yapamıyoruz :(
Boş yapma amca madem ülke mükemmel neden yardım ekibi bu kadar az ya. cahil
ALLAH AŞKINA GİZLİDEN ÇIK SANA ENGEL ATAYIM pes ya!
Millet üç buçuk atıyor bunun bir tarafı üç buçuk dalga atıyor dalga geçilecek zaman mı!
@Herşeygeçiçek00 tipik bir akkoyun olduğun fotondan da , anlama kabiliyetinden de belli. Daha ironi ne haberin bile yok.
Lütfen şu günde saçma sapan şeyler yazmayın gün birlik günü destek günü
yerden göğe kadar haklısın dostum. baştaki yiyici akbabalardan millete nasip olmadı bu paralar. betona gömdüler paraları ama demek ki hakkıyla gömememişler millete mezar ettiler her şey ortada gayet açık ve net.
Marketler kapalı sadece doğalgazlı olmayan fırınlar açık su ise bu sabah gelmeye başladı herkes arabada uyuyor gerçekten çok zor durumdayız 72 saatte sadece 6 saat uyudum
Hangi şehirdensiniz yardımcı olmaya calisalim bende depremin olduğu yerdeyim
Depremin olduğu yerden uzaklaşmak istiyorum
Araçlar yollarda sizlere ulasmak için mücadele ediyorlar
insanlar marketlerden yemek alıyor parasız sizde alabilirsniz
Aile olarak Ankara ya da İstanbul’da misafir ederiz
Sizin için dün çok araba çıktı yola hem enkazdan çıkartmak için hemde taşımak için
Hangi ildesiniz? Şu an barinma ve gida temini saglayabildinizmi? Lutfen bilgj verin. o ile gore resmi makam bilgisi paylasacagim size.
Yalan konusuyosun. Muhtemelen depremle alakqnda yok. Ortaligi karistirmak ne katiyor sana? Insanlar nelerle ugrasiyor yaziklar olsun senin gibilere
Siz sanki şehirdesiniz bir sürü koordinasyon numaraları verildi toplanma alanları var Neden oralara gitmiyorsunuz
Nereye toplanma alanı var mk? Millet hipotermiden ölüyor, şehirler dümdüz oldu İzmir'de olan gibi bir deprem yok ortada
Toplanma alanındayım gel bul
AFAD'a veya çevrenizdeki remi kurumlara ulaşın.
buradakiler çoğunlukla dezenformasyon yapıyor
Senidemi çıkardılar enkazdan KS de işin ne her şeyin yıkılıp parçalanmış olması gerekirdi sen de hastanedeydin yardım geliyor oralara sen nerdesin ki
Güvenli bir şehire gelebilirsiniz bir çok şehirde oteller açıldı
Bulamıyorum yardımcı olun
Nevşehir de oteller var deprem bölgesinden araçlar da dönüşte alıyor
İsterseniz bir iletişim yeri söyleyin size fotoğrafları atayım iletişim kuracağınız numaraları falan
Takip attım
İkimizde 1 xpermişiz nasıl mesajlaşcaz
01berkay12 oraya yazabilir misiniz
Çok geçmiş olsun hanımefendi
Hangi şehir hangi mahalle söz size gıda şu yardımı yönlendiricem
Biz bis sürü yardım gönderdik nasıl ulaşmıyor size ya
Malatya için birkaç tane numara var ozelden yazsan olur mu
adresiniz neresi
Allah yardımcınız olsun 🥺
En İyi Cevap