Deprem Deprem korkusuna uyuyamiyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Noşucak böyle ya Deprem korkusuna uyuyamiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben uyuyorum valla zaten ölmüşüm deprem anca acılarımı dindirir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyle deme bebegim inşallah cok güzel günler yaşarsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Aynıyım psikolojik olarak çökmüş durumdayım gerçekten ben böyleysem ordakileri düşünemiyorum bile 0 0 Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Gayet normal psikolojik 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ailemin basinda bekliyorum salondayiz birlikte. Babam sağ olsun öyle bir horluypr ki, muhabbet kuşumla istesekte uyuyamayız Yorumla frk18 1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Ankaradayım Yorumla frk18 1 yıl Ordada hissedildi pazartesi Yorumla Soran 1 yıl Ben hissetmedim uyuyordum ama korkuyorum iştr ya Yorumla frk18 1 yıl Normal olarak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben uyuyorum valla zaten ölmüşüm deprem anca acılarımı dindirir
Öyle deme bebegim inşallah cok güzel günler yaşarsin
Aynıyım psikolojik olarak çökmüş durumdayım gerçekten ben böyleysem ordakileri düşünemiyorum bile
Gayet normal psikolojik
Ailemin basinda bekliyorum salondayiz birlikte. Babam sağ olsun öyle bir horluypr ki, muhabbet kuşumla istesekte uyuyamayız
Nerde yaşıyorsun
Ankaradayım
Ordada hissedildi pazartesi
Ben hissetmedim uyuyordum ama korkuyorum iştr ya
Normal olarak
Birbirimizi sakinlestirecegiz
Dua edeceksin
Herkes üzgün
Kimse uyuyamıyor😒
Konuşabiliriz