Portekizli futbolcu Ronaldo'nun imzalı forması depremzedelere yardım için açık artırmayla satılacak. Futbolcu Melih Demiral, yaptığı açıklamada elde edilen geliri Ahbap Derneği'ne bağışlayacaklarını söyledi.

Portekizli futbolcu Ronaldo'nun imzalı forması depremzedelere yardım için açık artırmayla satılacak. Futbolcu Melih Demiral, yaptığı açıklamada elde edilen geliri Ahbap Derneği'ne bağışlayacaklarını söyledi.
arkadaşlar deprem oldugu dakikadan bu yana
Yenimahalle , 26118 sok, No: 45, Aşiyan Kent, A blok. Adıyaman/Merkez
bu adrese hic bi sekilde arama kurtarma ekibi gitmiyor yardim gitmiyor insanlar içeriden ses veriyor lütfen gec olmadan ulasilsin telefonlar cekmiyor gerekli yerlere haber verilemiyor LUTFEN icerisinde benimde tanidigim olan elif sare zencirkiran ve kadir zencirkiran 9-14 yaslarindalar henuz hicbir ekip yok en son dun ses alinmis bu çocuklardsn ama iceride cok sayida insan var lütfen unutulmasin adiyaman bu adresi yayabildiginizce yayin cok kotu durumdayiz dusundugunuzden ve yansitildigindan cok daha kotu kendi imkanlarimizda çıktık biz LÜTFEN YARDİM EDİN BU KONUMA ( Twitter'da adiyaman asiyan kent yazarsaniz insanlarin cagresizliklerini kesin olarak gorsel ve videoyla teyit etmis olursunuz lütfen depremden olmasa donarak olucek insanlar cocuklar)
Cevap
11Cevap
Çok büyük paralar geliyor mersedes 1 milyon euro bağışladı Kürt bir is insanı iki milyon bağışladı Haluk Levent kripto üzerinden 2 buçuk milyon topladı yeterli mi bilmiyorum ama umairm ihtiyaç sahiplerine gider ya gelen tırlar satılmak üzere çalınmış vs diyorlar çocukları çalıyorlar AFADdan geldik diyerek insanalrin evini boşaltp. caliyorlar insalalh hepsi hakeden yerlere gider ya
99 depreminden beri toplanan deprem vergisi hesabında biriken paralar ve Van depreminden sonra toplanan bsğış paraları nerede yandaşlara, lükse, şatafata, tarikat ve
vakıflara aktarldı bunu biliyoruz , toplanan bu bağışlar da umarım o şekilde dağıtılmaz.
Yeterli ya da yetersiz, böyle bir durumda her türlü yardıma ihtiyacımız var.
Ronaldo da yine bizleri şaşırtmadı.
CR7🖤
OLmazssa gerisini sen tamamla mk, lan yardimi dahi sorguluyorsunuz, sirf soru sormak icin, neyin zihniyieti buu
Ben trendyolu tebrik etmek istiyorum en çok teknolojik ve giyecek içecek yardımını yaptı Allah daha çok versin onlara acun da aynı şekil bu adamlar asla batıyorum demez ne kadar çok dağıtırsa o kadar çok kazanıyor
Messi 2,5 milyon euro bağışladı deniyor. Bunlar cidden güzel miktarlar inşallah doğru ellerde güzel şeyler olur.
Bu ronaldo cennetlik adam eli çok açık maşallah. Her yere uzanıyor.
Daha fazla yardima ihtiyac var
kac sehır yerlebıi oldu 😞
Yetmez..!
Yeterli olmaz ama çok yara kapatır helal olsun adam gibi adam!
Dilerim ben günün birinde milyarder olursam bu denli cimri olmam. Ver elini öpeyim Ronaldo dede.
Gerçekten yapılacaksa çok iyi. Az çok demeden, herkes işin ucundan tutsun.
İyi bir davranış ne kadar olduğu önemli değil yardım yardımdır. ama daha çok olursa iyi olur
Yeterli olsa da olmasa da herkesim az çok demeden elinden geleni yapması gerekiyor. Başka türlü böyle bir afeti atlatamayız. Gün birlik olma günüdür.
Çalışmalar bitmiş enkazda kimse kalmamış değl. Direk katkı sağlayacak yardım lazım. O formalar satılcak da para gidecek de o yardıma kıyafete dönüşüp gönderilckde
Güzel bir davranış 👏
Yeterli mi bilinmez ama güzel bir düşünce..
Ronaldo'nun bu huyunu çok seviyorun
Tabiki de hayır çok küçük miktar bence
adam milyarder vere vere forma mı veriyor, ayıp.
olur
En İyi Cevap