2 aylık bebeğin 29 saat sonra enkazdan sağ şekilde çıkabilmesi bir mucize değil de ne? İnşallah bu mucizeler devam eder diğerleri için de.

2 aylık bebeğin 29 saat sonra enkazdan sağ şekilde çıkabilmesi bir mucize değil de ne? İnşallah bu mucizeler devam eder diğerleri için de.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kızlar soruyor böylesi bir kara günde 4500 kardeşimizin enkwz altında can verdiği günde cinsellik vb gibi kategorileri kapatmzmsn?
Vicdanı ve duyarlılığı olan başka konular paylaşmaz zaten..
Aynen
Bence de bir süreliğine kapatın.
Lütfen bunun için sorumun altında toplanın. Lütfen Allah rızası için , ülkemiz için gelin soruma , uyandırma harekatı başlatmak istiyorum.
Kesinlikle inanıyorum artık.
Her seferinde bunu bir kez daha görüyoruz.
Şuna bile Kahramanmaraş'ta 2 çocuğu ile bir kadını bina altında çıkartmak için uğraşıyorlar.
Sürekli vatandaşlarla konuşuyorlar.
Canlı yayında izliyorum.
CNN Türk canlı veriyor.
Allah'a ve O'nun sonsuz güç ve kudretine inanıyorum. Mucizeyi veren de O ve bu yüzden mucizelere de inanıyorum. Umarım artık her şey düzelir. Adıyaman'da 2binadan 1i yıkılmış ❗️ her şey bir kabus gibi ve çok üzücü.
89. saatte de sağ çıkan olursa işte o zaman inanırım mucizelere.. 29 saat sonra sağ çıkman son derece mümkün bir şey... Allah hepsinin yardımcısı olsun 🤲 Kalan herkes sağ salim çıksın, yaralılar sifa bulsun inşallah
Mucizelere hiç bir zaman inanmadım hala inanmıyorum. mucize sadece mutsuz insanların bir kurtuluş umudu içerisine girmesidir. yine de umut insanın ayakta tutan duygudur bu yüzden vaz geçmemek gerekiyor hiç bir zaman.
Mucizelere inanıyorum aşkım. Umarım hep güzel mucizeler yaşanır
İnşallah 🙏🏻❤️
🙏❤️❤️
Allah'tan ümit kesilmez derim buna. Şunun tatlılığına bak ya 😍
Rabbim enkaz altında kalanlara sağlık ve sabır versin 🙏🏻
Enkaz altında 150 bin ila 180 bin cenaze var. Anası babası ölmüş bir çocuk zatsn olmustur bu ulkede. Ömür boyu sürünecek zavalli. 2023 hedeflerimize vardik elhamdullillah.
Umarım ailesi de sağ çıkmıştır. Birçok bebeğin ailesi bulunamıyor. Hastanede bekliyor.
Mucize değil, sadece Allah'ın verdiği ömrü tamamlamamış.
şu anda en büyük ihtiyacımız mucize, ve gerçekleşiyor yavaş bile olsa
Zavallı bebekler olan cocuklara oluyor
mucizeler zorlu anlarda belli olur
inşallah
memleketim maraş ve hatay çok kötü 😔😔
Ahh bebegim kurtarilan her can için ayri seviniyorum ama cocuklar kalbim cocuklar ölmesin uşumesin
Bu mucize değil de Allah’ın ona verdiği nefes vaadi dolmamış
Tabi ki inanırım. Allah korumuş şükür bişi olmamış
Allah kimseyi ailesinden ayırmasın. Birbirlerine bağışlasın.
Oy anam çok tatlı lan, maşallah Rabbim kaderini güzel eylesin ☺️
Mucize tabi, inşallah benzeri mucizelere şahit oluruz
Aynen mucize jir doğum oldu
Hem bu aylık bebek hemde doğum yapan hanım büyük mucize idi Allah bahtlari açık olsun
Doğum yapan kadın Halep'te ve ölmüş doğum sırasında. Bebeğe bir şey olmamış
Evet ya
😭😭