İyi de yıkılan binanın içinde kalan bir insan bu çantaya nasıl ulaşacak ki? Ben anlamıyorum bu çanta meselesini... Moloz yığınlarının arasında kaybolur gider bu...
Bende de yok ama hazırlamam gerektiğini biliyorum. Bence hepimiz bu durumdayız. Aileden küçüklükten gelen bir alışkanlık olmalıydı bu. Çocuklara bu alışkanlık kazandırılmali.
Bizde yok maalesef aslında hazırlamam lazım oksijenli su-pamuk-gazlı bez-yarabantları başta olmak üzere, kardeşimin arkadaşında varmış karanlıkta parlayan bir çanta işaret gibi bir şey hatta o çanta ancak deprem bölgesinde çalınmış. 🤷🏻♀️
kapının önünce bi tame var dışarı çıkarken almak için bi de arabada kalın ceketler ve yiyecek içecek var , ayrıyetten baş uclarımızda da su şişesi ve büskivi var ama İstanbul'da enkazda kalırsak kurtamazlar oyuzden umudum yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İyi de yıkılan binanın içinde kalan bir insan bu çantaya nasıl ulaşacak ki? Ben anlamıyorum bu çanta meselesini... Moloz yığınlarının arasında kaybolur gider bu...
Yıkılan binada elbette ulaşmak kısmen imkansız zaten en yakınında olmalı bu çanta olurda dışarı çıkma imkanın olursa lazım olacak bir çanta bu
Bende de yok ama hazırlamam gerektiğini biliyorum. Bence hepimiz bu durumdayız. Aileden küçüklükten gelen bir alışkanlık olmalıydı bu. Çocuklara bu alışkanlık kazandırılmali.
Kesinlikle haklısın
Dün hazırladım. Ve nedense göcük altında kalmaya değil de çıktığımda ilk etapta lazım olacakları koydum
Zaten dışarda lazım olacak şeyler olmalı
Bizde yok maalesef aslında hazırlamam lazım oksijenli su-pamuk-gazlı bez-yarabantları başta olmak üzere, kardeşimin arkadaşında varmış karanlıkta parlayan bir çanta işaret gibi bir şey hatta o çanta ancak deprem bölgesinde çalınmış. 🤷🏻♀️
kapının önünce bi tame var dışarı çıkarken almak için bi de arabada kalın ceketler ve yiyecek içecek var , ayrıyetten baş uclarımızda da su şişesi ve büskivi var ama İstanbul'da enkazda kalırsak kurtamazlar oyuzden umudum yok
Tedbir bizden takdir Allah ın elbette
Güncellemede olması gereken malzemelerde paylaşırsanız iyi olur. Bu çanta çok önemli
Kurtarma koordinasyonu kuran bir yapı olmadıgı sürece düdükle sadece nefesimizi tuketiriz. Ulasilmayan o kadar cok yer var ki..
bizde her aile üyesi için var. Hatta bizde çanta değilde direk bavul şeklinde.
👍👍👍
Muhtemelen hicbi evde yok
20 evden üçünde var gibi bir şey yorumlara göre
Sürekli elinde cebinde olacak bir şey lazım
Düdük mesela
Olur
Benim yok maalesef
Çanta olsa ne olur ki aniden olan bir şey
bizde var
👍👍👍
Bizde yok keşke hazırlasam
Deprem sonrası gündeme geliyor sonra unutuyoruz maalesef