Çocukları pekçok şey mutlu edebilir ancak biz yetişkinler gibi ince detaylı düşünüp "düşünmesi yeterli" kriterini baz almayacakları için çocukları daha çok o an istediği Yavda uzun zamandır hayalini kurduğu şeyleri ona hediye etmek çocukları mutlu edecektir. Çocuklar düşünüp aldı diye sevinmezler. Belki o an daha iyisini daha yararlı bir şeyi hediye etsen de o bunu istediğimi almadı olarak değerlendirecektir. Günümüz çocukları daha çok teknolojik süslü aletleri seviyorlar benim gördüğüm kadarıyla. Bir de simli, pastel boyaları...
Oyun oynamak, en sevdikleri atıştırmalığı yemek, yaşıtlarıyla zaman geçirmek, anneanne ve babaannenin evini ziyaret etmek, sinemaya gitmek... Öğlen çizgi filmi izlerken Eti Süt Burger yemeyi çok seviyorlar. Böyle bir rutinimiz var. Birlikte zaman geçirip bir şeyler izlemiş oluyorlar hem de ara öğünlerini yapmış oluyorlar.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
3 ay
Yiyecek konusunda: ıspanaklı sufle yapıyorum kızıma rengi çok hoşuna gidiyor. Aktivite konusunda onu okula gönderiyorum 8- 12ye kadar henüz 3 yaşında :) birlikte yemek yaparız onun bana yardımcı olmasını isterim tabi ufak tefek yardımlaşmalar her zaman iyidir :) boyamayı çok sever boyama işini okulda hallediyoruz :) yemek yedirirken ona tvden bir şey açmıyorum veya tablet asla vermiyorum.. onunla sohbet ederek yediriyorum :)
Cocuklarin fazla şekerden mutlu olduklarin gorunce icim yaniyor. Sekerle de beslenmez ki, cok zararli, iyi orijinal yemek yemeliler. Zararli yemeklere alistirma yerine, en iyisi spor, dans, sanat, dil kurslarina alistirmak iyi gelir.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş