Çocukları herkes sever diye düşünsek de erkek kadın fark etmeksizin çocuk sevgisini daha az hisseden insanlar da var, dolayısıyla çocukları sevenleri daha sıcak buluyoruz. Peki çocuk seven erkek bir arkadaşlık, sevgililik veya en basitinden iş ilişkisinde 1-0 önde olur mu?
Yanii mümkünse çocuklara karşı antipatik davranmasın. Çocuklar dünyanın en masum şeyi. Onları sevmeyen insanda ne bileyim, ruhsuz ve duygusuz bir şeydir. Eğer çocuk sahibi olmak istemiyorsa saygı ama duyarım genel anlamda çocukları sevmiyorsa, benide sevmesin. Ben anlaşamam zaten kendim daha çocuk gibiyim :D kısacası çocukları seven her insan 1-0 öndedir
kesinlikle önde olur. Ben şahsen çoçuklarla ilgilenen erkekleri daha çekiçi buluyorum. Çoçuk sahibi olmak istemeyebilir ama çoçuk sevgisi başkadır, illa senin olması gerekmiyor. Bende çoçuk sahibi olmak istemiyorum, aşırı sorumluluk gerektiren bişey olduğu için vesaire, ama çoçukları çok seviyorum. Her normal insanda olduğu gibi.
Bunun cinsiyeti mi var bebekler zaten sevilmeli normali bu.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
6 ay
Bir belegesel izlemiştim erkek maymunlar dişi maymunların çocuklarını çok seviyorlar yalakalik olsun beni eş seçsin diye. Deneylerde maymunlar üzerine olunca 😊😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1112Yanii mümkünse çocuklara karşı antipatik davranmasın. Çocuklar dünyanın en masum şeyi. Onları sevmeyen insanda ne bileyim, ruhsuz ve duygusuz bir şeydir. Eğer çocuk sahibi olmak istemiyorsa saygı ama duyarım genel anlamda çocukları sevmiyorsa, benide sevmesin. Ben anlaşamam zaten kendim daha çocuk gibiyim :D kısacası çocukları seven her insan 1-0 öndedir
kesinlikle önde olur. Ben şahsen çoçuklarla ilgilenen erkekleri daha çekiçi buluyorum. Çoçuk sahibi olmak istemeyebilir ama çoçuk sevgisi başkadır, illa senin olması gerekmiyor. Bende çoçuk sahibi olmak istemiyorum, aşırı sorumluluk gerektiren bişey olduğu için vesaire, ama çoçukları çok seviyorum. Her normal insanda olduğu gibi.
Sorumluluk bilinci için önemli olduğunu düşünmen güzel.
Ne ilgisi var, yine bir bahane arama, insan ayrıştırma sorusu...
Neden bahane olsun ki?
Sevmese de olur çok önem verdiğim bir konu değil bu.
Başka önceliklerin var bakacak o zaman, o da iyi
kesinllikle öyle olduğunu düşünüyorum 💜🌺
1- 0 mı bence daha fazla öndeler
Neden peki?
Daha fazla merhametli olduklarını düşünüyorum ve bu gayet cekici bi òzellik
Sana katılıyorum, merhametli olduklarını bu şekilde de anlayabiliriz
🌸🌸
Evet
Sevse de olur sevmese de yeterki aklı olsun
Aklı olsun derken, ne yönde iyi olması lazım?
1-0 değil 5-0 önde olur bence 🙂
O kadar önemli yani :)
Kesinlikle
Bence eveeet
Bence se
Hani benim 1 im nerde 😅
evet, ben çocuk sevmiyorum ve yapmayı düşünmüyorum, bundan dolayı anlaşamadığım çok insan oldu
Bunun cinsiyeti mi var bebekler zaten sevilmeli normali bu.
Bir belegesel izlemiştim erkek maymunlar dişi maymunların çocuklarını çok seviyorlar yalakalik olsun beni eş seçsin diye. Deneylerde maymunlar üzerine olunca 😊😊
Hayvanları ve çocukları seven erkek net 1-0 öndedir.
Ben hayvanlardan daha çok çocukları severim hatta benim de bir kardeşim var çocuk yaşta kuzenlerim var onlara abilik yaparım
Uzun boylu ve yakışıklıysa 1-0 önde olur ama kısa boylu ve yakışıklı değilse asla değeri olmaz
Çocuklarla iyi anlaşan insanlar önde benim için
Alakası yok
Peki :)