Çocuk & Ebeveyn Kimler için "bu dünyaya bolca çocuk getirin" dersiniz? şeyma3210 Fenomen Takip Et FacebookTwitter 20 Hani bazı insanları çok severiz veya onlar gibi insanların daha fazla olması için "dünyaya bolca çocuk getirin, çoğalın" deriz ya, siz bunu kimler için söylersiniz, en son kime söylediniz mesela? Güncellemeler: Takip Et 20 Paylaş FacebookTwitter Kimler için "bu dünyaya bolca çocuk getirin" dersiniz? 68 Görüşünü yaz
Edameda06 Master 6 ay Kimseye demem. Dünya kötü bir hal almaya başladı çünkü Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum şeyma3210 6 ay Haklısın tabi Edameda06 6 ay 🤍🌸
feyziiihüsnü Yoda 6 ay Ünlülerden kimse için demem ya ne boş düşünüyorsunuz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum şeyma3210 6 ay Boş düşünce bunun neresinde?
Enperatriz_Eztia Master 6 ay Kendim için söylerim. Benim çocuğuö güzel olur net😀 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum şeyma3210 6 ay Ne kadar güzel :D
Turkish____wolf Xper 6 6 ay Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum şeyma3210 6 ay Bir tane getirdiler, bir görelim neler olacak :D
Redamancy-4 | Çocuk & Ebeveyn konusunda 194 görüş paylaştı. Master 6 ay Herkes için iki tane yeterli Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum şeyma3210 6 ay Bazıları için 2 dahi çok
Oluştur Master 6 ay Kimse için demem Şeymacım, kimse üremesin. Az insan, çok huzur mottosuyla ilerlesin dünya, insan doldurmayın şuraya.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum şeyma3210 6 ay Hiç mi kimse üremesin sana göre? Oluştur 6 ay Hiç kimse ürememeli, insan türü bir virüstür, insanoğlu doğaya aykırı bir organizmadır. Doğa hayvanlara ve bitkilere bırakılmalı
Halikarnass Xper 6 6 ay Hiç kimseye... Böyle bir dünyaya çocuk getirmek ona yapılan en büyük kötülüktür Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum şeyma3210 6 ay Kötülüğün kendisi çocuk yapmak olmamalı ama Halikarnass 6 ay @şeyma3210 maalesef böyle bir dünya ya çocuk getirmeye vesile olmak ona kötülük yapmaktır gerçek bu yaşadıklarımız ortada 🤷♂️
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Guru 6 ay Tipe göre çocuk mu dünya getirip getiremezsin diyeceğiz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum şeyma3210 6 ay Sadece tipe göre değil, düşünce, yaşam tarzı, aile vs
Wakwak41 Yoda 6 ay Onu hak edecek insanlar genelde cogalmiyor nerde ahlaksız gereksiz var genlerini aktarmak devam ettirmek için evlenip uruyorlar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi sadeşarap 6 ay +1+1+1+1+1 şeyma3210 6 ay İşte ben de tam olarak buna istinaden kimlerin çocuk yapmasını istediğinizi sordum ;)
birumut39 Yoda 6 ay Kocadan çıkabilen çocuk lar için zor ama. Müşteri çocugu doldu ülke evli kadın ların çocugu kocadan çıkmaz oldu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi şeyma3210 6 ay O ne demek ya tam anlayamadım?
HesapsızHayat Master 6 ay Zenginler. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum şeyma3210 6 ay Neden zenginler? HesapsızHayat 6 ay Para çok dadı da çok tutarlar 😀
Vendetta_ Xper 6 6 ay İyi insanlara Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum şeyma3210 6 ay Katılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68Kimseye demem. Dünya kötü bir hal almaya başladı çünkü
Haklısın tabi
🤍🌸
Ünlülerden kimse için demem ya ne boş düşünüyorsunuz
Boş düşünce bunun neresinde?
Kendim için söylerim. Benim çocuğuö güzel olur net😀
Ne kadar güzel :D
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit
Bir tane getirdiler, bir görelim neler olacak :D
Herkes için iki tane yeterli
Bazıları için 2 dahi çok
kimseye demem :D :D
Kimse için demem Şeymacım, kimse üremesin. Az insan, çok huzur mottosuyla ilerlesin dünya, insan doldurmayın şuraya..
Hiç mi kimse üremesin sana göre?
Hiç kimse ürememeli, insan türü bir virüstür, insanoğlu doğaya aykırı bir organizmadır. Doğa hayvanlara ve bitkilere bırakılmalı
Hiç kimseye...
Böyle bir dünyaya çocuk getirmek ona yapılan en büyük kötülüktür
Kötülüğün kendisi çocuk yapmak olmamalı ama
@şeyma3210 maalesef böyle bir dünya ya çocuk getirmeye vesile olmak ona kötülük yapmaktır gerçek bu yaşadıklarımız ortada 🤷♂️
Tipe göre çocuk mu dünya getirip getiremezsin diyeceğiz
Sadece tipe göre değil, düşünce, yaşam tarzı, aile vs
Onu hak edecek insanlar genelde cogalmiyor nerde ahlaksız gereksiz var genlerini aktarmak devam ettirmek için evlenip uruyorlar
+1+1+1+1+1
İşte ben de tam olarak buna istinaden kimlerin çocuk yapmasını istediğinizi sordum ;)
Kocadan çıkabilen çocuk lar için zor ama. Müşteri çocugu doldu ülke evli kadın ların çocugu kocadan çıkmaz oldu
O ne demek ya tam anlayamadım?
Zenginlere
Zenginler.
Neden zenginler?
Para çok dadı da çok tutarlar 😀
İyi insanlara
Katılıyorum