Kasımda aşk başkadır ama incelikliyse başkadır. 🍂☔️☕️✨
Dökülen yapraklar, soğumaya başlayan havalar, battaniye altı sohbetleri… 🍂 İnce ayrıntılarla dolu bu ayda, aşk da inceliklerle dolu olmalı.
Heyecan ve merakla başlayan ilişkinin ilk evreleri… İlk randevu, ilk kahve, ilk mesajlar, ilk flörtleşmeler... Kalp atışlarının hep yüksek olduğu bu aşamada her şey çok heyecanlıdır! 💫Küçük sürprizler ilişkiye tat katar. 🚀
Giderek derinleşen bağlar, hem duygusal hem fiziksel yakınlık evresi… 💕 Birbirimizi tanıma sürecinin üzerine duygusal bağlar eklenir ve partnerler birbirlerinin iç dünyalarına bir yolculuğa çıkar. Paylaştıkça duygular güçlenir. 💪
Peki, sence aşkın en incelik dolu evresi hangisi?
İlişkinin her evresinde hazzın en incelikli hali için OKEY Zero çeşitleri seninle!
🫂 Aranızda hiçbir şey yokmuş gibi… Ekstra ince formuyla OKEY Zero’nun inceliğini hisset! Bazen hissetmemek hissetmekten iyidir. 😉
🤩 İncelik üzerine ultra kafa patlatanlara OKEY Zero Ultra! Türkiye’nin en ince prezervatifiyle hazzın en ince halini yaşa!
😎 Karşılıklı hazzın inceliğini uçlarda yaşamak için OKEY Zero Extreme! İnceliği ve hazzı tam #İstediğinGibi yaşamak için seni bekliyor!
🐬 Partnerinle aranızda duygular dans etmeye başladığında OKEY Zero Aqua! Kaygan ve ince yapısıyla ilişkinize yeni bir boyut getirmenin hazzını keşfet!
💥 Daha geniş, daha yakın, daha ince: OKEY Zero XL! Daha geniş formuyla OKEY Zero XL ilişkine incelik katmaya hazır!
😍 Hissetmenin dayanılmaz inceliğine kendini bırakmak isteyenlerin favorisi: OKEY Zero Tenn! Ekstra ince yapılı OKEY Zero Tenn ile gerçek ten hissini yaşamanın tadını çıkar!
⚡️ Slim fit’in sadece bir moda terimi olduğunu zannediyorsan, OKEY Zero Slim Fit ile tanışma zamanı! Daha dar formlu, ekstra incelik ile gerçek yakınlığı hisset!
OKEY Zero çeşitleri ile ilişkinin her evresi incelik dolu! 💫
Kasım ayının romantizmiyle sen de ilişkine renk katacak inceliklere yelken aç! Küçük sürprizler ve jestlerle birlikte duygularını paylaşmaktan çekinme. 💞
Dışarıdaki soğuk hava, içindeki alevi söndürmesin. 🔥 İnce dokunuşlar için OKEY Zero hep yanında!
Sence ilişkinin hangi evresi daha çok incelik istiyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Bir ilişkinin en incelik dolu evresi "Partnerinin isteklerini ve istemediklerini iyice anlayıp, öğrenip ona göre davranabildiğin an"dır😌
İsteklerini özenle yerini getirip, istemediği şeylere saygı duyabiliyorsan ilişkiniz pek incelikli, düşünceli bir ilişki halini almıştır 🥰
İlişkinin en incelik dolu evresi tartışmasız tanışma ve sonrasındaki evre. Çünkü tavlama, ilgi çekme, beğenilme, göze girme vs. sebepli kişi karşıdakine yapabileceğinin en fazlasını yapar.
Aslında böyle olmaması gerekiyor. İnceliklerin, güzelliklerin ilişkinin devamında da aynı şekilde sürmesi gerekiyor ama maalesef duruma bakarsak etmiyor.
Günümüzde ayrıca ekonomik sebeplerle maddi incelikler zaten çok sınırlı bir çevre için geçerli durumda kaldı. Maddi olmayan incelikler daha ön plana geliyordur.
O yüzden her durumda ilişkinin en incelikli evresi ilk zamanlar ve cicim ayları denilen dönem diye cevaplayabiliriz.
Tabi bir de bazı ilişkilerde cinselliğin meyvesi olan bebeğin doğum süreci ve sonrasında da olabiliyor. Fakat bundan da sonra incelik çok çok nadir kişilerde oluyor maalesef.
ne güzel açıklamışsın
Teşekkür ederim.
Oral seks sonrası kondom mu paketinden çıkartıp karşı tarafın takmasına yardımcı olmak😎
Hiv ağız yoluyla da bulaşıyor..
Kasımda aşk başkadır :) Okey ile de ilişki başkadır diyorum. Hazzın inceliğini hissetmek için OKEY Zero Extreme bir başka. Okey hep yanımda olsun :)
kesinlikle okey candır
Okey drmek zevkli ve üvenli seks demek
Okey varsa sorun yok
Bence bir ilişkinin en incelik dolu evresi, iki tarafın da birbirini derinden tanımaya çalıştığı ve en ufak detayların bile kıymetli olduğu başlangıç dönemi. İlk heyecanlar, küçük jestler, samimi sohbetler… İşte o süreçte insan, karşısındakine kendini en doğal haliyle sunar ve o doğallıkta bir şeyler inşa etmeye başlar. O küçük anlar, birlikte kurulan hayaller ya da sıradan bir gülümseme bile çok şey ifade eder. İlişkiyi besleyen, belki de bu inceliklerin farkında olabilmek ve onları hep taze tutmak.
Aşk her zaman güzeldir, ama kasımda bir başka güzeldir. O seni sen onu ısırırdın soğukların buz kestiği o kamçılandığı anlarda. İşte o zaman ona erkekliğini hissetmenin dayanılmaz inceliğine kendini bırakarak gösterebilirsin ve işte o an benim favorim OKEY Zero Tenn!
Ekstra ince yapısı ile OKEY Zero Tenn sana güven dolu hazzı içinde hissettirir. Gerçek ten hissini yaşamanın tadını çıkarmak için oral bile yaparsın. Hem de her yerde. İnan bana işte evde arabada AVM de ve soyunma giyinme kabininde bile. Bu bir gerçek ama OKEY siz asla yapma, çünkü fantezi OKEY ile daha güzel. Başka oyuncağa ihtiyaç yok. Sevgiyle aşkla hazla kalın. Seviliyorsunuz. OKEY de bizi zaten çok seviyor, sevmese mutlu etmek için bu kadar çok üretmez bu kadar çok çalışmazdı. İyi ki varsın OKEY ve iyi ki varsın aşk ve cinsel yaşaammmm. 🤪🥳🥰❤️
👏🏻
En başıdır💋
Yani kontağı çevirdiğin an
Bujilerin kıvılcım çakarak
Benzini 🔥 ateşlediği an
O ateşleme ile
Pistonun silindir içinde 💪
Harekete geçtiği➖➿➿
İleri geri hareketle🔥🔥
Ritmin hızlandığı🔥🔥
Krank mili ile➖➿➿
Hareketin tekerleklere iletildiği💓
Mutluluk ve zevkin 💋
Doruklarına doğru🙏
Yolculuğun başladığı evresidir🔜
İyi yolculuklar🧿
EMNİYET KEMERİN bağlı olsun✅
KAZALARDAN KORUNMAK için💦💓
🏅🧿OKEY mi🧿🏅
Sevgili OKEY
yıllarca seninle oldum
Bana kılıf oldun🌀
Kazalardan korundum
Emniyet kemeri taktım
Fakat benim artık
Otoyol yolculuğum
Bitti
Seyahatim GÖKYÜZÜNDE
ÖZGÜRCE ve KORUNMASIZ
devam ediyor🧿🧿
Gökyüzünde bulutların üstünde
Seyahat HARİKA.💓💓
Kibar mesajın ve
Minik +5 Exper hediyen
İçin
TEŞEKKÜRLER 😜
süper açıklamışsın
Teşekkürler
Tecrübe farkı galiba 😂😂
Kendini yalansız dolansız, olduğun gibi sunanın önemli olduğu flört evresi. Ben daima korunurum dediğimde, ben de hep prezervatif kullanırım diyenlerin sonradan yan çizdiği çok oldu.
Flört aşamasında sırf karşıya yaranmak için yalan söylemeyin dostlar, tercihleriniz konusunda dürüst olun. Yoksa ileride ince ince ördüğünüz yalanlar ortaya çıktığında, kalırsınız dımdızlak ortada!
bunlar çok önemli gerçekten de
İlişkinin en incelik dolu evresi, karşılıklı güven ve anlayışın oturduğu, iki tarafın da birbirinin ihtiyaçlarına duyarlı olduğu dönemdir. Bu evrede, çiftler hem duygusal hem de fiziksel olarak daha derin bir bağ kurar. Sevgi, sadece sözlerde değil, davranışlarda da görünür hale gelir.
Aşkın incelik istediği bir evrede, cinsellik en çok ruhun birleştiği anlarda anlam kazanır. Ten temasından çok, duyguların dokunduğu, gözlerin konuştuğu, kalplerin aynı ritmi hissettiği o eşsiz an bence en incelik dolu evredir. Gerçek bir bağ kurulduğunda, seks sadece bedenlerin değil, ruhların da dansı olur.
İlişkinin en incelik dolu evresi, bir yolunu bulup içinde gerçek sevgi, şefkat, marhamet ve tutkuyla evlenebildikten sonra bunları durmuş boyunca yani ölrühayat boyunca sürdürebilmektedir incelik. Zaten bunu yapan yani gerdek gecesinden tabiri caizse beden sağlığı, birbirine sarılamayacak kadar kötü hale geldiği yıllara kadar sevişen hayat yoldaşları kolay kolay soğuk algınlığı olmazlar. Dolayısıyla en incelikli ve önemli evde bu! Nokta son!.
anlayış çok önemli
Aşkın en incelik dolu evresi, birbirini derinlemesine tanıma ve duygusal bağların güçlendiği o dönemdir. Bu aşamada, küçük detaylar ve özel anlar, ilişkinin samimiyetini artırır. Partnerler birbirlerinin iç dünyasına adım attıkça, duygu yoğunluğu artar ve sevgi daha derinleşir.
duygu yoğunluğu arttımı sorun kalmaz
Her ilişki de olduğu gibi ilişki cinsellik konusunda da en güzeli saygı ve karşılıklı rıza ilişkisi üzerine olmalıdır. Bunun yanında ilişkiye daha fazla zevk ve heyecan katmak için okey ürünleri tercih edilebilir, emeğinize sağlık güzel bir içerik paylaşmışınız 😌
Kasımda aşk gerçekten incelik ister! Bir ilişkinin en incelik dolu evresi, bence tanışma sonrası derinleşme ve bağ kurma aşamasıdır. Bu dönemde çiftler birbirini daha yakından tanır, küçük detaylara önem vererek karşısındakine sevildiğini ve değer verildiğini hissettirir. Karşılıklı anlayış, empati ve küçük jestler bu dönemde çok belirgin olur.
Sana göre ilişkinizin en incelikli anları hangi aşamada ortaya çıkıyor?
kasımda aşk başkadır
Kasım’da aşk gerçekten ince düşüncelerle, özel anlarla dolu olmalı. Cinselliğin en incelik dolu evresi ise bana göre, iki kişinin birbirine tamamen teslim olduğu ve sevgiyle bağlandığı o samimi dokunuşlar anıdır. O anlarda, karşılıklı güvenin, anlayışın ve sevginin en saf hali ortaya çıkar. Sözler olmadan, bedenlerin ve ruhların konuştuğu o anlar, bence bir ilişkinin en derin ve en dokunaklı evresidir. İşte o incelik, iki insanın birbirine saygı ve sevgiyle yaklaşmasında gizlidir. ❤️
İlk flört, hoşlaşma ve koklaşma evresi😄
Eller, bacaklar, sesler titrer, bayılma hissi oluşur, kelebekler uçuşur midelerde 🦋
kesinlikle, ilk zamanlar bir başka :D
Okey ilişkinin en keyifli anlarında yanımızda ❤️ bence en iyisi Karşılıklı hazzın inceliğini uçlarda yaşamak için OKEY Zero Extreme! Kasımda aşk ile yapılan her şey bi başka 😍 Okey Zero ise hep başucumuzda 🤗
<3
@CeRenN 😉
Partnerle olan evre muhteşemdir ve doyulmaz hazdır... ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Her evre olacak ❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
kesinlikle
Okeyin her çeşidinin hakkını verdiğini düşünsemde itiraf etmeliyim ki bu zero serisinin yeri bende apayrı. Arada bir madde olmasını sevmeyen, ama korunmadan da taviz vermek istemeyen biri olarak favorim zero serisi.
Aşkın zamanı ve yeri olmaz anlık gelişmedir nerden geldiğini anlayamazsın yıldırım gibi çarpar karşısındaki kişiyi ya da en sert rüzgara kapılırsın kurtulmaya çalıştıkça savrulursun benim tercihim okey zero extreme
Kasım ayı akrep burcu demek, her detayı mükemmel olur..✨
Akrep boğa 🤭
hahah akrep burcu bence 12 ay :D
@CeRenN bayanda akrep
erkekte boğa
Bı cinsellik vardı Kasım'da değişik olmayan oda oldu 😂🤣
ahhhaahha
😃😃
Partnerini düşünüp onu asla yarım bırakmamak
bence de
Kullanan kiler için iyi bir tercih diye düşünüyorum 🤣🤣🤣🤦♀️
Yok artık
Video'da 0:11'deki gibisine mesela evre.
Aşkın zamanı olmaz bence
Aşk birden gelir ve ne olduğunu sende bilemezsin
Kasım deyince aşk, aşk deyince Kasım ayı gelir. 😃
İlişkinin tutkulu olması için iki tarafın da heyecan vermesi gerekir.
Duygusal olarak derinleştiğiniz, güvenin ve sevginin en yüksek olduğu anlar. Birbirinizi gerçekten anladığınız, küçük inceliklerle bağınızı güçlendirdiğiniz bu dönem, ilişkinin altın çağı olabilir.
Partnerinin isteklerini ve istemediklerini iyice anlayıp, öğrenip ona göre şekil aldığın zaman ilişkinin en incelik dolu olduğu andır.
Aşkın zamanı mevsimi olmaz anlık gelişir
En ince nokta bence hiç tereddütsüz duygulardır hissiyat bir yere kadar çürüyünce o zevki kalmicak sonuçta
partnerle olan evre muhteşemdir ve doyulmaz hazdır bu arada tabi ki de başlangıç evresidir bana göre
Aşk, gerçekten onun nefesinin tenine değmesini, gözlerinin gözlerinde erimesini istediğin biriyle yaşanacak Nirvanalar serisidir bence
İlişkinin en incelik dolu evresi tabi ki de mutluluk ve huzurdur benim sevgilim olmadı hiç 🙁
İncelik dolu evre tabi ki ultra ince tercihin kullanılacağı zaman (:
Çok ince olması koplmaya sebep olur 😀
Aşk incelik istemez ya ben ısırmakdıktan sonra ne anladım
ah kasim, bence aylara artik gerektiginden fazla anlam yüklememek gerek.
Aşk hep incelik ister. İlişkinin en incelik dolu evresi ilişkinin başlarıdır.
Sevdiğim kadınla yaşanan her anın duygu dolu olması.
Giriş gelişme ve sonuç, her evrede ince olmak lazım.
Kasımda incesi kalını bakmadan okey diyen kadınlara daha çok ihtiyacımız var 🙏👸🏻
Kasımın kaçıydı bilmiyorum ama #okeyzero ile kendimizi bulutların üstünde bulduk.
Denk düşse yaşasak bol bol yorum yapsak Okey ile zirveyi yaşa hadi sende kullan
Her kıvrıma ayrı ayrı özen göstermek ve kaygan zeminlerde usuul usul gezinmek 😋 😅
İnceliği incellik diye okudum 🤭 Kasım hüzün ve duygu ayıdır
Sizdr ilişkinin her evresinde hazzın tadına varmak ve ilişkide ince dokunuşlar ile kalıcı etkiler bırakmak için OKEY Zero ürünlerini kullanın.
Ertesi gün hapına bir dünya para vereceğime bundan alırım
İlk aşama, cicim ayları en ince ve nazik zamanlardır
Sonrasında ne oluyor
Her gün dip dibe olunca Birbirinden sıkılmaya başlamalar. Fikir ayrılıkları, sıradanlık
Çok sevsek bile mi sıkılırız
Evet. Bunun için de önlemler alınmalı. Oyunlar oynanmalı, kişilerin yaşam alanlarına müdahale edilmemeli, özlemek için bazı zamanlar ayrı kalmalı vs vs
Doğru söylüyorsun
@aleynacanerr cicim ayları bitince ciddiyet olmasa biter her şey
Okey can kurtarır geceyi kurtarır günü kurtarır..
Kasım aralık önemsiz. Bulan bulduğunu girbaclasin
Onu bilmem de şeyi merak ediyorum. Sen ve durex savaşsa kim kazanırdı?
Partnerle geçen evre muhteşemdir haz verir, seni uçurur. Zevki dibine kadar yaşarsın…
tabi ki de başlangıç evresidir bana göre.. hatta her evre güzeldir benim için
Hissetmeden kısı atlatmak istiyorsan çek bir tane zero sıcacık ol cıss
Sorunsuz ilişkinin temelinde okeyin kesintisiz desteği yer alır
#gadası
Flört evresinin ciddi ilişkiye dönüştüğünü fark ettiğinizde
Soğuk geçen Kasım yayının gecelerinde nirvana iyidern😁😁😁
herşeyibonunla yaşamak istediğinde. aranızda başka biri ya da bişey olmadan.
İlk giriş anı kesinlikle yaa yavaştan ince ince akmak