Kocama ısınamadım, cinsel açıdan tatmin etmiyor. Ne yapmalıyım?

- Gerçekten fazla mastürbasyon yapmanın zararları işte. Erkeklerde de oluyor böyle şeyler. Çpk şükür başıma böyle bir şey gelmedi. Evliliğinin temeli cinsellik üzerineyse buda etkiler bence. Bir şeyler hissetmediğin birinden alacağın haz kısıtlı olabilir ya da senin beklentin fazla yüksekti evlenince yıkıldı.Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
- Gidip bir tane aaa ne kadar yakışıklı bayıldım valla diyerek bir tane sadece yüzü yakışıklı birini bulup evleniyorsunuz.
Beklenen kriterlerde şunlar içki yok kumar yok sigara yok hırsızlık uğursuzluk yok işide var bilmemne şirketinde bişey memuru diyerek dalıyorsunuz ama daldığınız yer bi havuz değil kocaman okyanus dolayısıyla okyanusda köpek balığı var balina var akitutis dev ahtapot var katil balina var prena balığı var, yani önümüze ne çıkacak bilemiyoruz ama önümüze ne çıkacağını bildiğimiz yerleri tercih etmek tamamen bizim elimizde bu net.
Yani oğlanın alkolu yok kumarı yok bide gözü yeşil ya da mavi diye yallah diyip kucağına atlamak yerine ten uyumu ve cinsel konularda yeterliliğine de biraz önem vermekde fayda var cinsellik konuşan erkekler size göre abaza bana iyi bir sskicidir efendi konuşan erkekler size göre ay çok bayfendi kibar mütevazi falan filan bana göre osuruğun teki kendisi boşalır popon döner uyur bakımlı bilmemne erkekler size göre dudağı iyi öpülen erkek bana göre bırak öpmeyi cinsel organını direk kadının ağzına dayayan sorospu çocuğu bencilin teki tavuk boku gibi insanlar la uğraşmayınGörüş hala geçerli mi? - Halen çekingen davranıyormuşsunuz birbirinize. Zevklerinizden haberdar değilsiniz belliki. Seni o keşfetmemiş sende onu belliki. Evlisiniz ve tüm bir gece boyu bile hiç süre tutmadan ne çok zevkli anlar yaşatılabilir. Zaman tutmayın. Misal gece 11 de yatağa girmeden evvel bazı cinsel dürtmelerle başlanıp gece sabaha kadar farklı zevkler fantezilerle o özel etkinliği şenlendirebilirsiniz. Bir masaj ile bile başlayabilirsiniz.Görüş hala geçerli mi?
- maalesef hatalı eşleşmelerde ve ten uyumunu az olduğu , sevişme esnasında zihnin hayallerin fantezilerin kullanılmadığı, ruhun değil bedenin sadece ortada olduğu birlikteliklerde durum bu , sen hırs ihtiras tutku heyecan arıyorsun için erisin sürekli seks esnasında seni şarşırtsın istiyorsun ama o birlikte olalım yorulalım boşalalım bu ruhun doymuş mu zihnin doymuş mu önemli değilGörüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48122- insanın eşi ya d seviglisiyle arasında ten uyumu olmayınca böyle oluyor. O wow duygusu olmuyor maalesef.
yoksa seks doğru partnerle kesinlikle wow dedirtecek bir şeyEmoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
9 Kişi
- Acaba neden kendine bir sor bakalım telafi edilecek gibi bir şeyse uğurun da bir çok şeyi önce bilirsin ama gerçekten adamı istemiyorsan en kısa zamanda ayrılmaya çalış çünkü cinsellik olmadan evlilik gitmezEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
5 Kişi
- Günaydın.. Sorun bekleyip beklememek degil sorun sizin kendinizi masturbasyona alıştırmış olmanız..
Vucut alıştığı bir durumdan başka bir duruma geçerken bu sıkıntıyı yaşar.. İlişkiniz ilerledikçe rayına oturur.. Ancak genelde erkeklerde kalıcı bir sıkıntıya dönüşebilir evli olup ya da seks için her koşula sahip erkekler bile mastuebasyon yapmaya devam edebilir buda tamamen haz duygusunun masturbasyonda takılı kalmasıdır.. İlişkinizi ve fantezileri izi geliştirin ve biraz süre verin kendinize ilişki rayına oturaxaktır :)Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Beklentinin everest’tin zirvede olduğunu anlat. Yolu sen aç madem bu kadar çok bilgilisin ve bunu hayal ve mastla öğrendin e o da öğrenir.
Hep diyırum evlenecek çiftler önce aynı evi paylaşın ve cinsel birlikteliğiniz olsun sonra meşrulaştırın eğer isterseniz. Sonra mutsuz kadınlar erkekler ve maalesef çocukluğunu huzursuz geçirmiş evlatlar..Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Gizli Üye7 güBen çok zevk aldığım çok eğlendiğim bir ilişkide de orgazm olmadım.. senelerdir sadece mastürbasyon yapıyordum çünkü. Niye olamıyorum diye gaza geldim farklı farklı kişilerle yüzeysel ilişki yaşadım. Sevişmek çok güzel ama sanki hayaller daha zevk vericiydi..
İnan ki çok hoşuma giden şeyler oldu ama rahatlayamadım. Zamanla alıştıkça yerleşecek diyen arkadaşlara katılıyorum öyle olmasını umuyorum..
Benim de beklentim çok büyüktü orgazm olamadıkça çok eksik hissettim.
Zaten çok eksik hissettiğim için mastı bırakıp reel bir şeyler denemeye başladım.
Netice olarak hiçbir şey değişmedi daha da eksik hissediyorum..Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Kendini eksik hissetmelik durum yok bu çoğu karşı tarafın bilgisi ile ilgili ama bilmekte yetmiyor çünkü hayata geçiremedikten sonra tonlarca bilgi bilsen ne fayda. Kadını erkeği bu konuda eksik hissedebiliyor kendini maalesef 😔
- Gizli Üye7 güBen de Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı ve büyük penisli değilim yani kimse beni sevmeyecek. Böyle şeyler yaşamayı hiç istemiyorum yani eşimin memmun olmaması, benden soğuması vb. durumlar derken iyice ümitsizleştim.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Görüş sahibi6 gü
Zaten değil ama ilişkide cinsellik yaşanıyor sonuçta ve sorunlarım bunlar yani; bir de soruya göre cevap verdim yani. Erkek olduğum için inanmayacaksınız ama cinsellik benim için ikinci sırada olurdu sanırım; ben sevgi, aşk istiyorum ama dediğim gibi bir erkek olmadığım için hiçbirini çok istediğim hâlde yaşayamayacağım.
Ben de aynı konuda hayli umutsuz hisseden biri olarak sana bu konuda moral veremeyeceğim ama inşallah seni şaşırtacak türden, hayal bile edemezdim diyeceğin türden bir ilişki yaşarsın..
- Hepsini Göster Daha Az Göster
İnsanlarda gördüğüm mutsuzluk, bazı yaşanmış hayal kırıklıkları aradığımı bulamayacağımı hissettiriyor diyelim
- Görüş sahibi6 gü
Daha gençsiniz (eğer yaşınızı doğru yazdıysanız :d) yani insanların geneli mutsuz zaten ama iyi bir ilişkiye sahip olunursa o mutsuzluk yok olacaktır; en azından azalır bence. Yaşadığınız hayal kırıklıkları ne anlamda yani duygularınızı mı incittiler yoksa beklentileriniz mi karşılanmadı bilemem ama demek ki doğru kişi veya kişiler değillermiş. Öyle hissetmeyin, size değer verecek ve sizi kırmayacak olan da var.
Yaşım doğru cıvıl cıvıl bir enerjim var insanlara göre bir de gel bunu gece yatıp bazen sabaha kadar uykuya dalamayan bana sor
- Gizli Üye8 gü5 dakikalık mastürbasyon 2 saaatli seksten daha zevkli olabiliyor, bu bizdede var. Eşim fark etmediğimi sanıyor ama bunu çok yapıyor. Bir alışkanlıktan öte bu bir fantezi ve en önemlisi uçukta olsa kurulan hayal ve içı hayalin içindeki en yakınınızda olan birinin bile olabilmesi.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- kocana ısınamadın ne kadar saçma canım bir cümle... o sana ısındımı... madem ısınmadın... ne diye o kadar masraf ettirdin... adama yazık değilmi... evlilik sadece 2 kişiyle olmuyor karşıdaki insanın anası anan babası baban kardeşleri kardeşlerin oluyor kısaca akraba oluyosunuz... şaş kaza ayrılırsanız bunların hepsiyle düşman oluyorsunuz aklınızı başınıza alın... yazıktır günahtır...Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
- Kocanı sevmediğin için tatmin olamıyorsun. ya da kocan seni tatmin edemiyor. Seven bir eş kocasının her dokunuşundan etkilenir. ya da mastürbasyona alıştın. Eşine yaptır mastürbasyonu. Olmuyorsa da zorlama çocuk var mı bilmiyorum ama ayrıl yoksa.
Umarım düzelir aranız.Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
- Sürekli mastürbasyon yaptıktan sonra cinsellik yaşamak zevk vermeyebilir. Esinin daha iyi cinsellik yasatmasini isteyebilirsin. fantezi, fetişler olabilir. Sekste orgazm uzun olmalı. Bir de masaj yaptirmani öneririm kan akışına iyi geliyor.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- kadın için vajinal orgazm, klitoral orgazmdan daha keyiflidir ama öyle 3-4 kat değil elbette.
birde başka birinin seni tatmin etmeye çalışması hissi devreye girip daha eğlenceli olur alışırsın tadına merak etmeEmoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Gizli Üye6 güErkek olsa sadık kalır mıydı bi sor bunu. Evlenmeden cinselik yaşamayın derler kızlara aşırı haksızlık hakları yık bunu demeye ama kızlarda sefasını süren erkek için kendini kısıtlayıp evlenmeden cinselik yaşamaz sonra evlenince böyle mutsuz olur. Bi erkek bakire genç kız istiyor diye kendini kısıtlayan kadınlar üzülüyorum bu haksızlığı kendine yapıyorlar … erkek için. Tecrübesiz kadına sadık olurlar mı bi düşünün? Erkek için kendimi kısıtlamam koca diye almam öyle tipleriEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
- Iliski yapmamislarin, uzun yillar yapmamislarin beklentileri genelde sende ki gibi hüsranla bitiyor.
Iliski olunca cogu insa ucacagini zanediyor ama , cok farkli olacagini zanediyor ama öyle degil. Evlenmeden önce orgazmini, zevkini kafana göre, kendine göre ayarlayabiliyordun, evlinince esine odaklanmka zorunda kaliyorsun. Onun istekleri, zevkide ön plana cikinca sende zevk düsmüstür. Nereden nasil ne zaman bosalacagini bilmiyordur bu sende sogukluk yaratmis olabilir..Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Ahhahaah iyi ki yapmamisim zaten yapanda meraktan yapiyo ilk sonra aliskanlik haline getiriyo sonra cesitli bahaneler yok ihtiyac su yemek kadar filan diye aptal aptal hormon tavan yapinca hayvanlar gibi ciftlescem cunku bu zorunlu gibi kodluyolar kafalarina gore tam bi sacmalik yapmadigim icin bilmedigim halde bile cokda matah bi sey olmadigini biliyom lslslsEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Sen öyle san, sana asıl zevk veren şeyi evlendiğinde dahi kocanla ilişkiye girerken hala bulamamış olacaksın bari kendini tanı neyden nasıl zevk alıyorsun öğren bir kenara koy
Kapa ceneni boyle dusunceleri afili soyleyerek bilincaltina isleyerek zaten hemcinslerimi sadece cinsel obje olarak goruyonuz git annene kizkardesine soyle onlari hala bulamamis olcaksinmis sen kim itogluitsin ayrica sanane aw git ne bk yiyosan ye insanlari terslemeyin tepki alirsiniz uzerine alinacak ksilerin oldugunu biliyodum uckur duskunu cinselligi hayatinin merkezine koymus hayvan suratli vledi zina seni
- İlk ilişkide iki tarafta istekli olursa o istek ve başarı hafızaya bir sonraki birlikteliği parantez açarak o anı bekler üçüncü dördüncüsü başarı durumu bir sonrakine parantez açıyorsa, özlemle beklenir. Sizde ilki öyle bir parantez acmadıgından haz almamışsın o böyle devam etmiş, siz birlikte senaryo hazırlayıp güzelliklere pencere açabilirsiniz, yeterki ilişki teknikleri konusunda gayretli ve araştırıcı olmakEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- Sen mastürbasyon a alışmışsın. Bence ilişki esnasında kendinle oyna. mastürbasyon yapar gibi. Hayalini de kur. Emin ol birşeyler yerine oturcak. Zevk alıcaksınEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Kadınlar seksi çok büyütüyor bence sonunda hüsrana uğruyor. Bu kadar büyük beklentinin nedeni cinsel yaşamdan uzak durmak olarak yorumluyorumEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- O zaman hayalindeki ilişkiyi yaşa eşine bahset fantezilerinden çekinme böyle böyle bir hayalim var yapalım deEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Konuşarak halledersiniz, kestirip atmak kolay önemli olan yapıcılık. Beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Klitoral orgazma alışmışsındır. Vajinal orgazma alışman zaman alır. Ten uyumuna bakmadan nikah kıyarsan böyle olur. :DEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Daha Fazla (150)
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş