Ms26Ms | Cinsel Yaşam konusunda 350 görüş paylaştı.
Fenomen
8 gü
Görmeden edebilirim hissetmek dokunmak görmek gibi gelecektir. Duymadan edebilirim nekadar ateşli olduğunu hızlı nefes aldığını kalp ve nabız ritimlerinden hissedebilirim. En sevdiğimdir kalp atışını dinlemek hissetmek. Kokuların yeri ayrıdır benim için bunu seçmezsem yerini dolduramam. O kokuyu hissetmeliyim bilmeliyim yeri doldurulamaz benim için. 👒
2|2
1|1
Serenia | Cinsel Yaşam konusunda 643 görüş paylaştı.
Fenomen
8 gü
Sevişirken duyma, görme ya da kokusunu hissetme duyularından sadece birini seçecek olsaydım hissetmeyi tercih ederdim. Çünkü his olmadan sevişmenin bir tadı ve tuzu olacağını sanmıyorum. Bir şeyin tadını hissetmeden o şeyden siz zevk alır mısınız? Şahsen ben böyle bir şeyin olmadan tutkusunu ve hazzını alabileceğimi düşünemiyorum.
Duyma ve görme arasında kaldım. Hadi kokuyu şöyle bir atalım.. Onun inleme seslerini, sevişirken sarfettiği ateşli sözcükleri duymak isterim. Görme ise onu görmek isterim yani, her hamlesini aklıma kazımak..
1|4
0|0
redflowers008 | Cinsel Yaşam konusunda 401 görüş paylaştı.
Fenomen
8 gü
Aslında çok değişken; kokusuna çok aşinaysam ve seviyorsam kokusunu hissetmeyi seçerdim ancak normal şartlarda inleyen biriyse duymak, değilse de izlemek yani görmeyi seçerdim.
0|2
1|0
TanrıçaNemesis | Cinsel Yaşam konusunda 429 görüş paylaştı.
Fenomen
9 gü
Koku ve duymak arasında gidip geldim. İkisi de benim için zaaf boyutunda. Ama koku iştahımı daha çok tetiklediği için koku diyorum 🙄
1|4
0|0
OjeliKadın | Cinsel Yaşam konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
8 gü
Bunun seçimini yapmak çok zor, ama sanırım koku olmazsa olmaz... Onu iliklerime kadar hissedebileceğim bir unsur.
1|2
0|0
Ummtşşş | Cinsel Yaşam konusunda 237 görüş paylaştı.
Fenomen
8 gü
Seçim yapmak çok zor ben bir bütün olarak tenini, kokusunu, sesini, mimiklerini... isterim
0|2
0|0
Elfprincess | Cinsel Yaşam konusunda 322 görüş paylaştı.
Yoda
9 gü
Kokusunu içime çekmek... Hiçbirşeye değişilmez o.💋 Kokuya bir düşkünlüğüm var. Fantazi boyutunda. İnanılmaz etkileniyorum. Çok yakışıklı bir erkek güzel kokmuyorsa hiç şansı yoktur gözümde.❌ Ama pek tipi olmayan biri muazzam kokuyorsa hayır diyemem.😍 Koku benim için can alıcı bir nokta.
1|1
0|0
Gizli Üye
8 gü
Gözler bağlanarak fantazi yapılır, koku olmasa da zevk alınır ama o kulağa fısıldanan ve inlerken söylenen ateşli kelimeler duyulmadan zevk alınmaz abi.
0|8
1|0
blackdreamer | Cinsel Yaşam konusunda 74 görüş paylaştı.
Xper 5
9 gü
Tabiki kokusu.. O kokuyu alıp arzulamam, kendimden geçmem gerekir. En tahrik edici olan sıcaklığı ve kokusudur bana göre. Zaten görmeden, duymadan yaşayacağım şeylere o koku sayesinde tahammül edebilirim.
En İyi Kız Görüşü