tabiki beyaz ten etine dolgun vücut diyerek kendimi diyorum :D
2|2
0|0
Gizli Üye
13 gü
esmer ten fit ince ve kıvrak vücut
2|0
0|0
Soran
13 gü
adriana gibi kadın varken sırf ten beyaz diye tahrik olanlar var değişikler :D zevklsisn sende
Görüş sahibi
13 gü
zaten kadın dediğin nazik ince çıt kırıldım olmalı bi balık etli tutturmuşlar gidiyorlar löp löp eti olan bir vücudu nasıl beğeniyorlar hakikaten midem kalkıyor
Soran
13 gü
onu bende anlamadım ama zevk işte ama bence siz erkekler cinsellik olarak baktığınız için sadece o an göz zevkine geliyor ama normal hayatta narin bir kız dikkat çeker sarılması kucaklması daha farklı olur o inceliğini hissedersin yani içinde bir koruma güdüsü oluşturur aslında
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
13 gü
ben şahsen cinsellik olarak baktığımda bile balık etli vücuda gelemiyorum tahrik bile olamam dediğiniz gibi fit bir vücudun daha çekiciliği var
Soran
13 gü
kadınları erkekleri aslında kategorize edilmemesi gerek ama maalesef kapatilzm etkisi gibi bir şey ama bende erkeklerde fitliği uzun boyu severim şimdi :D
Görüş sahibi
13 gü
uzun boy ve fit bir vücut doğru bir seçimdir kimse kısa ve şişman bir vücuttan hoşlanmaz zaten
ha vücut fit olmasa bile zamanla olabilir fakat boy kısaysa ona bişey yapılamaz çünkü uzamaz yani bir zaman sonra insan onun için boy üzerine istisna yapılmalıdır ama çok kısa olanlara da değil yani :D
Soran
13 gü
katılıyorum kadınlarda boy pek etmen olmasada erkeklerde 170- hoş durmuyor ki ben bile 169 um benim için 170 + erkek olur ama fit yağdan hazetmiyorum genç insanların balık et diyip yağ alması pek sağlıklı değil ha spor yapanlar istisnai bir durum
Görüş sahibi
13 gü
bende 1 75 im 58 kiloyum spor yapıyorum
fakat ben kadında boydan ziyade kiloya dikkat ediyorum boy 1 50 bile olsa olabilir yeter ki kilosu boyuna göre normal olsun fit bir görünüm olarak
Soran
13 gü
biraz zayıf gibisin 65/75 aralığı daha sağlıklı görünürdün
Görüş sahibi
13 gü
aynen biraz zayıfım aşırı derecede kardio yapıyorum o yüzden olabilir
Soran
13 gü
zaten spor yapıyormuşsun düzenli beslenmeyele o arayı kapatırsın zaten :)
Görüş sahibi
13 gü
aynen öyle :) ama yine de memnun muyum memnunum bu halimden :)
Soran
13 gü
ne güzel sevindim senin adına :)
Görüş sahibi
13 gü
teşekkür ederim ama önerine dikkat edeceğim :)
Soran
13 gü
rica ederim ne demek :)
Görüş sahibi
13 gü
☺
calltovictory | Cinsel Yaşam konusunda 105 görüş paylaştı.
Xper 5
10 gü
Beyaz ten etine dolgun vücut
0|0
0|0
nebri2 | Cinsel Yaşam konusunda 416 görüş paylaştı.
zevklisin ama benden bunun uzun fit babyface yani sakalsız bıyıksız buğday tenli kumral saçlı ama sarıya kaçan ve açık keskin kahverenkli gözlüsünü arıyorum benim tarif nerelerde yaşıyor allah bilir ama zihnimde canlandırıyorum ımmm çok iyi sen bana bundan bul ben sana rus :D
çok hak verdim bu kombinasyona olması gereken o klasik dışı çok estetik knkan selamımı söyle bir kzın hayal profili olduğunuda bolca sevgi ve öpücüklerime gönderiyorum yakışıklıma allah sahibine bağışlasın (inş inş bana da )
ıh ıh benlik değilsin uzun fit babyface yani sakalsız bıyıksız buğday tenli kumral saçlı ama sarıya kaçan ve açık keskin kahverenkli gözlü bir bey arıyorum kendime
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
318Her zaman mi?
beyaz mı esmer mi tercihin?
beyaz tercih ederim ama adriana gibi hatunu da bulunca da esmerliğe mi takılcam yani bam bam çakarım
ayıp yengendi o senin :D
böyle yengeye de çakılmaz mı be
haklısın :D
canım çekti az biraz resimlerine bakıp okşıyım
katılıyorum :D
farketmez :D
Fazla kilolu olmamak şartı ile esmerde beyaz tenlide fit veya çok hafif balı ketli olması cezbedicidir bence
bu dolgunluk nedir yav nasıl dolgunluk mesela :D
Şimdi burdan söylenmiyo herşey hani 😄
zevklisin bir balık et modası aldı gidiyor başını
adriana gibi kadın varken sırf ten beyaz diye tahrik olanlar var değişikler :D zevklsisn sende
zaten kadın dediğin nazik ince çıt kırıldım olmalı
bi balık etli tutturmuşlar gidiyorlar löp löp eti olan bir vücudu nasıl beğeniyorlar hakikaten midem kalkıyor
onu bende anlamadım ama zevk işte ama bence siz erkekler cinsellik olarak baktığınız için sadece o an göz zevkine geliyor ama normal hayatta narin bir kız dikkat çeker sarılması kucaklması daha farklı olur o inceliğini hissedersin yani içinde bir koruma güdüsü oluşturur aslında
ben şahsen cinsellik olarak baktığımda bile balık etli vücuda gelemiyorum tahrik bile olamam
dediğiniz gibi fit bir vücudun daha çekiciliği var
kadınları erkekleri aslında kategorize edilmemesi gerek ama maalesef kapatilzm etkisi gibi bir şey ama bende erkeklerde fitliği uzun boyu severim şimdi :D
uzun boy ve fit bir vücut doğru bir seçimdir
kimse kısa ve şişman bir vücuttan hoşlanmaz zaten
ha vücut fit olmasa bile zamanla olabilir
fakat boy kısaysa ona bişey yapılamaz çünkü uzamaz yani bir zaman sonra insan
onun için boy üzerine istisna yapılmalıdır
ama çok kısa olanlara da değil yani :D
katılıyorum kadınlarda boy pek etmen olmasada erkeklerde 170- hoş durmuyor ki ben bile 169 um benim için 170 + erkek olur ama fit yağdan hazetmiyorum genç insanların balık et diyip yağ alması pek sağlıklı değil ha spor yapanlar istisnai bir durum
bende 1 75 im 58 kiloyum spor yapıyorum
fakat ben kadında boydan ziyade kiloya dikkat ediyorum
boy 1 50 bile olsa olabilir
yeter ki kilosu boyuna göre normal olsun fit bir görünüm olarak
biraz zayıf gibisin 65/75 aralığı daha sağlıklı görünürdün
aynen biraz zayıfım aşırı derecede kardio yapıyorum o yüzden olabilir
zaten spor yapıyormuşsun düzenli beslenmeyele o arayı kapatırsın zaten :)
aynen öyle :)
ama yine de memnun muyum memnunum bu halimden :)
ne güzel sevindim senin adına :)
teşekkür ederim
ama önerine dikkat edeceğim :)
rica ederim ne demek :)
☺
:D :D birini seç bakalım :D :D
Beyaz ten seviyorum ama esmerim tadını hiç almadım🙈
beyaz ten tadına baktın?
Evet baktım, yurtdışında bir iki kere
zevklisin sende
farkeder mi
İlgimi çekmiş olabilir ama cinsellikte her beden yapısının ayrı bir tadı zevki var ama kullanmasını yatmasını bilene
aaağğ niye
"bembeyaz ten fit ince ve kıvrak vücut sarı saç mavi göz"
hmm rus yani neden esmerler değil peki sadece merak?
bir nedeni yok zevk meselesi
zevklisin ama benden bunun uzun fit babyface yani sakalsız bıyıksız buğday tenli kumral saçlı ama sarıya kaçan ve açık keskin kahverenkli gözlüsünü arıyorum benim tarif nerelerde yaşıyor allah bilir ama zihnimde canlandırıyorum ımmm çok iyi sen bana bundan bul ben sana rus :D
En yakın arkadaşım bu senin anlattığın boyu da uzun
oha gerçekten mi merak ettim arkadaşını var mı manitası?
Manita yok ama kızlar hasta
çok hak verdim bu kombinasyona olması gereken o klasik dışı çok estetik knkan selamımı söyle bir kzın hayal profili olduğunuda bolca sevgi ve öpücüklerime gönderiyorum yakışıklıma allah sahibine bağışlasın (inş inş bana da )
senin için öperim onu
çok tatlısın :) teşekkürler
neden adriana gibi kısrak esmer bomba varken
Ben sisman hatun seviyorum
şişman mı balık et mi?
165 85 90 kg
Zevk meselesi benim beyaz tene zaafım var
bu yeni moda sanırım balık et ve beyaz ten :D her beyaz ten güzel olmuyor işte... tenle bir çekicilik olmaz demek istediğim bir bütüne bakmak lazım
Bunu anlatamam ki aşırı tahrik oluyorum bembeyaz tene
anladım ya herkesin beğenisi farklı tabiki :D :)
Senin tenin nasıl :)
esmerim sana hitap etmiyorum kapsam dışı :D
Süt doker, sütlü çikolata yemiş oluruz :)
direkt süt iç sen :D
Bazen çikolatali icmek de zevkli :)
sevdiğine zaafına yönelki tadını kaçırma ;) :D
O değişmez merak etme :)
seni fırsatçı klasik türk erkekiği tiplmesi :D senin tenin nedir peki
Süt beyazı benim de :)
ıh ıh benlik değilsin uzun fit babyface yani sakalsız bıyıksız buğday tenli kumral saçlı ama sarıya kaçan ve açık keskin kahverenkli gözlü bir bey arıyorum kendime
Peki kolay gelsin :) umarım bulursun
teşekkürler bulmuştum buradan birnin arkadaşıymış ama tanımıyorum umarım seninde her şey gönlünce olur bembeyaz kız bulman dileğiyle :)
Teşekkür ederim :) buluyorum ben zaten
Beyaz tene bayılıyorum ben
peki soralalım neden adriana gibi kadın olsa sırf esmer diye red mi edeceksin?
teşekkürler canım :D hayatın hep beyaz tenli kadınlarla geçsin
@aslıgurbu insallah😂
zevklisin
günaydın evet zevkimi ve tadını bilirim esmerin olsada yesek:)