Kızın takipcisi fazla ve hep +18 ve ciplaklik olan fotoğraflar ve yazılar paylaşıyor. Sevgilim de bu kizi takip ediyor ve attiklarını beğeniyor. Kiz onu takip etmiyor. Sevgilim benim haberimin olduğunu bilmiyor. Ne yapmalıyım? Beni seviyorsa neden bu tarz şeyler yapıyor? Lutfen yardımcı olun.
Güncellemeler:
14 gü
Konuşmalı mıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
38Cok teşekkur ederim cevabin için :) Biz onla cinsellik konuşmuyoruz daha once konusunu açti ama ben istemedim. Ben hesap sordugumda beni suclu bulmaz mi? Sen konusmadigin icin baskasini inceliyorum falan demez mi? Bence cok yanliş ama kendisini hakli gorecek kesin :(
Yok kiz fake değil :( Her gun kendinin ciplak fotografini paylaşan bir kiz sadece.
link at :D
Ya sen bana yardimci ol sevgilimle konusmali miyim? Sinir oluyorum cunku
önce link at sonra :D
Biz cinsellik konuşmuyoruz ve yasamadik da hiç :/ Ama bu yuzden baska kizlari takip etmesi mi gerekiyor
Sonuçta erkeklerin yaratılış yapısı doğası bu o da senden gerekli ilgiyi göremeyince bu yola başvurmuş. Ama ben bu yaptığı doğru demiyorum seninle düzgünce konuşabilirdi bunu yapmadan önce
Cinsellik konusunu acmişti ama ben istemeyince bir şey demedi. Peki napmam gerekir? Bu durum moralimi cok bozuyor. O yaptiklarini bildigimin farkinda değil. :( Soylemeye de cekiniyorum
O sana karşı bir adım atmış ama sen geri çekilmişsin demek ki senin ile öyle bir şey düşünmüş bekaretini hiç bozdun mu? Eğer bozmadıysan hiç dokunma derim ama tabi ki istiyorum diyorsan sana kalmış bir şey. Başka bir yerden konu aç muhabbeti oraya getir işte önüme +18 şeyler paylaşan bir profil çıktı ve altta senin takip ettiğini gördüm bunu açıklar mısın gibisinden
Yok bekaretimi bozmadim. Ama beni sevdigini dusunuyordum. Insan sevdigi birisi varken neden bunu yapar? Baska kizi begenip durur? Ben mi cok safım :(
Hayır sen saf değilsin aksine zor bulunan kızlardansın. Sevgilin çok basit. eğer iş daha ileri giderse bence yollarınızı ayırın. Sonuçta başka bir kızı düşünerek kendini tatmin ediyor ne kadar doğru?
Boyle dersem demez mi; sen cinsellik konuşmadigin baskalarini dusunuyorum. Yine kendini hakli cikaracak suçlu ben olacagim :( Bu arada ilgilendigin için cok teşekkurler. :)
Rica ederim önemli bir konu bu. Hemcinslerime destek olmayacağım da kime olacağım : ). Eğer istersen bir kaç kerelik bekaretini bozmadan cinsellik yaşayabilirsiniz ona çok ileri gidemeyeceğini söyleyip anlayışla yaklaşmasını sağla olmuyorsa zorlamanın anlamı yok
Evet ama ben hiç oyle seyler yasamadim. Hic guvenemiyorum insanlara
Ama çekiniyorum sormaya. Ne diye konu açabilirim? Aramiz iyiydi cunku :(
nasıl gördün peki telefonunu kurcalarken mi?
Hayir sosyal medya hesaplarindan takip ettigi kisimdan kizi buldum
daha iyi işte söyle bu kişiyi neden takip ettiğini sor
mantıklı bir açıklama gelmezse gelmeyecek zaten
eğer bunu yapmaya devam ederse ayrılacağını söyle
Teşekkurler deneyecegim :( ama guvenim sarsildi
İlişki koçu olduk burada ofis açsak para kazanacağız :))
Bir ilişkide güven çok önemli açık açık konuşmazsan sonra daha çok üzülürsün
kararların net olsun
Peki oyle seyler paylasan bir kizi takip edip begenmesi beni sevmedigini mi gosterir? Biz cinsellik yaşamadık ve konusmadik. Oysa beni sevdigini dusunuyordum. Neden boyle şeyler yapıyor hiç anlamadim.
Cinsel açlıktan olabilir
Bana o konulari acmisti ama istemedigim için ustune gitmedi
direk konuş rahatsızlığını belirt
Haklisin :( Ama ne diye konu acicam? Takintili gibi beni takip ediyorsun derse
Guvenmedım ettım de
Ayrilmali miyim peki bu sebepten dolayi
Ayrılma takıp et yıne sıfrelerını vs ıste bence
Gercekten su sanal ortam cok kotu benı twıtterden bır kızla aldatmıstı sevgılım orda tanısmıs sıfrelerı vermıyorsa ayrıl
Evet ben de guvenemiyorum ayrica neden ciplak fotograf paylasan kizlari begensin ki? Bu arada biz sevgilimle o tarz seyler yasamadik ve konusmadik :( O yuzden mi yapiyor
Seven hıcbırsekılde yapmaz canım
Of ya ama beni sevdigini soyluyordu hep. O kizla konuştugunu zannetmiyorum cunku kizin takipcisi fazla. :(
Neden?
Merak ettim bakıcam hesaba
Sevgilin belki yürüyordur dm lere cevap veren bi kız mı onu denicem
Ya soylemiyim boşver kizi daha da ünlü edemem
Ama sevgilisi var neden hayran oluyor
Sevgilisi olması haran olmasına engelmşki
Senin yok mu snatcı srkıcı film dizi oyuncusu
ama o unlu degil ki
Ünlü biri olması gerekmiyor ulasılamaz biri geniş kitlesi olması yeterli hatta bsşka arkadaşlarıda takip edip hakında konuşuyorlardır bile
Ama seviyordu
Seven böyle bir şey yapmaz
:( Ama kac aydir birlikteyiz
Sevmeyen de birlikte olur annem
Onla cinsellik yasamadigim için mi yapiyor
Alakası yok özelden konuşalım mı
Sen bilirsin
Neden
Aldatabilir
Ama kizin takipcisi fazla sevgilimle konusacagini dusunmuyorum
Sorduguna gore guvensizlik var buda hissettigin sey dogru demek
Aldatiliyorsun
Beni sevdigini soylemişti ama
Sevmiyordur
Neden peki
Kediyide sevebilir ama asikmi o onemli..
Bence kiskanmiyorsa sevmiyor
ben kiskandiracak bir şey yapmadim
Yapman gerekmiyor onun suphelenmesi gerek
Neden
e o zaman cığlak kızları tkaip ediyor deme