@SaAdimAzrail Anlayışla karşılayamam. Benim ihtiyaçlarımı yerine getirsin ayrıca onun aldatma gibi bir lüksü olamaz bu durumda benim onu aldatma gibi bir durumum olabilir, ihtiyaç karşılamadığı için
İhtiyacını karşılamayan erkekte ayrılıp başka bir erkekle ilişkiye başlamak daha iyi olmaz mı? Kendini haklı çıkarmaya çalışma bence söylediğin şeyi yaşasan dünyayı ayağa kaldirirsin
likeyoungh | Cinsel Yaşam konusunda 339 görüş paylaştı.
Xper 6
5 gü
Kesinlikle anlayış hoşgörü göstermek zorundayız!!! Hani bazı erkekler der ya”elde edemeyeceğim kadın yoktur, ben o kadar çapkınım yani!!!” Nahhhhhh sie oradan be kardeşim!!! Kadın cıkssss hayır dedikten sonra sen havada uçan kuşu ağzınla yakalasan, yer çekimine inat havada yürüsen olmadı inadım inat götüm iki kanat bile desen kadınnnnn Hayırrrrr dediyse o hayırdır!!! nokta
Ama öyle ya @Ummtşşş bütün erkekler çapkın bütün erkekler bu konuda dersiniz ki yüksek lisans yaptılar!!! Ben üç numaralı oğluma öyle bir ders verdim ki bu konuda aklı yerinden çıktı ve asla bir daha büyük konuşmadı!!! bem her kadını elde ederim, benden sadece uçan kaçan kurtulur, serseri aslında yakışıklıda ama yetmez!!! İş yerimden genç bir hanımefendi ile anlaştık, senaryo malum!!! Güzel bir yere gittik rakı içiyoruz o hanımefendi tek başına yan masaya geldi oturdu, oda rakı içiyor bizimki salçalandı dedim ki oğlum yapma keyfimizi bozma rakı içiyoruz, yok libido tavan yanlış kadın hazır av😡😡😡 Neyse döndü size katılabilirimiyim? dedi! kadın baktı gözgöze geldik🙈🙈🙈cevabını ben bile bilmiyordum!!’bem acemi çocuklar ile ilgilenmiyorum ama olgun beyefendi ile rakı içmek keyfli olurdu sanırım””” Aslında iyi bir ders aldı kerata
Senaryo şöyle iş yerimden bir genç hanım ile anlaştık,
Coollife01 | Cinsel Yaşam konusunda 120 görüş paylaştı.
Xper 6
5 gü
@Ummtşşş uzun süredir çıkıp yemek , gezmek , Konuşmak gibi sorunlarında maddi manevi destek olduğum kadın var. Öpüşmekten ileri gidemedik. Kendiside beni istediğini fakat arkadaşız olmaz diyor. Bende uzun denemelerden sıkıldım ve artık yazmak dahi istemiyorum. Arada yazıyor cevap vermek istemiyorum. sıkıldım yani. İyi mi yaptım sence?
FelFire | Cinsel Yaşam konusunda 343 görüş paylaştı.
Yoda
5 gü
Seks teklifi biraz tuhaf geldi.
-Pist pist seviselim mi?
Kendiliginden olur o yahu, hadi yapalim canim cekti demezsin ki. 🙄
Ne bileyim ellerin durmaz, dudaklari durmaz, sonra baktiniz durdurulamiyor hicbirsey olur yani. En fazla ay cisim geldi bir dakika der gidee, ceki duzen verirsin ustune basina oturursun masum masum. 🙄
En mutlu anini beklerim, tuvalete kitlerim kendimi 😒
ƘƲƦƬƘıԼıƇı | Cinsel Yaşam konusunda 358 görüş paylaştı.
Yoda
5 gü
Saygı duyarım böyle bir insan zaten eşim olacağı için o gün kendisini hazır hissetmiyor olabilir kadınların özel durumları olabilir kötü bir haber almış psikolojik olarak o modda olmayabilir her zaman için ben istediğim zaman cinsel ilişki olacak diye bir kural yok saygı duyarım
1|0
0|0
iSLaNDBaZaRr | Cinsel Yaşam konusunda 144 görüş paylaştı.
Xper 6
5 gü
Reddedilecek bir olayın içine kendimi sokmam.. bunun analizini iyi yaparım karşımdaki kadını iliklerine kadar analiz eder sonuca göre teklif eder ya da etmem
Heh şimdi daha mantıklı trük böyle bişeye roketlerle falan saldırmalıydı çünkü sağolasın dizinin adınıds söylersen bi şansta vermek isterdim bakış açısı hoş
Modun düşüyor günün çok da enerjik geçmiyor. İstek 2 taraflı olmayınca o seks inde tadı olmuyor zorlarsan tacizciye kadar gidebiliyor. Adaletsizlik mi sevgisizlik mi sexsizlik mi ne dersen de adına bok gibi bir durum.
1|0
0|0
55Samsunlu_55 | Cinsel Yaşam konusunda 192 görüş paylaştı.
Xper 5
4 gü
İsteksiz sevmem istemiyorsa zorlamam başka bir zaman denerim ona nedeni sorarım canını sıkan birşey falan var mı konuşurum yani ama elbette sonuç olarak biraz üzülürüm
Seks ilişkinin temelidir. Teklif etmek hoş değil fakat iş o haddeye geldiğinde mantıklı bir açıklama olmadan red cevabı bence ilişkiyi bitirir. ya da bitişin başlangıcı olur
1|0
0|0
benfavor | Cinsel Yaşam konusunda 50 görüş paylaştı.
Xper 5
5 gü
hasta ise zaten teklif etmem herhangi bir mazereti olmadan reddediyorsa onu kıvama getirmek için her yolu denerim kendimden daha fazla ister hale getirip arzusu yüksek bir seks macerası yaşatırım ona
1|0
0|0
SinirliBebek | Cinsel Yaşam konusunda 251 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
Oldukça öz güven sahibi bir Kadın olduğunu düşünürüm. Ancak şu ana kadar öyle bir Kadın karşıma çıkmadı. Hepsiyle yattım. :)
1|1
0|0
HesapsızHayat | Cinsel Yaşam konusunda 466 görüş paylaştı.
Guru
4 gü
kimseye seks teklif etmem sonrada sapık tecavüzcü durumuna düşüyor erkekler helalim olsa belki ama tanımadığıma insana asla etmem.
1|0
0|0
superpsikolog | Cinsel Yaşam konusunda 2,9b görüş paylaştı.
Master
4 gü
Hiç tepki vermem ve bir daha teklifte bulunmam. O teklif edincede ben reddederim. Hayatı dengede yaşıyorum.
1|0
0|0
romantikseraeri | Cinsel Yaşam konusunda 8,1b görüş paylaştı.
Guru
4 gü
Ben onun pimini cekip ateşlerim kesin istemezse anlayış gösteririm sonuçta seks iki kişilk heycan zevk tir tek kendini düşünmek bencillik olur
1|0
0|0
aerolite | Cinsel Yaşam konusunda 3,9b görüş paylaştı.
Master
5 gü
Partnerimse ve mantıklı bir nedeni yoksa gönül koyarım. Ama intikamı bilemiyorum. Partnerim değilse hayır denilmesini pek önemsemem.
1|0
0|0
Necro12345 | Cinsel Yaşam konusunda 168 görüş paylaştı.
Xper 6
5 gü
Bir daha ki sefere o elime düşerse acısını seks te çıkartırım..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1187Bunu söylemek yerine anlayışla karşılaman gerekmez mi? Bir de partnerin aldatsa ne tepki vereceksin?
@SaAdimAzrail Anlayışla karşılayamam. Benim ihtiyaçlarımı yerine getirsin ayrıca onun aldatma gibi bir lüksü olamaz bu durumda benim onu aldatma gibi bir durumum olabilir, ihtiyaç karşılamadığı için
İhtiyacını karşılamayan erkekte ayrılıp başka bir erkekle ilişkiye başlamak daha iyi olmaz mı? Kendini haklı çıkarmaya çalışma bence söylediğin şeyi yaşasan dünyayı ayağa kaldirirsin
@SaAdimAzrail İhtiyacımı karşılamayacak biriyle ben en başından ilişkiye girmem ki, insan şöyle bir bakınca anlar zaten wldks
Sonradan da karsilayamayacak durumda olabilir bilemezsin bunu.
@SaAdimAzrail deneme yaptıktan sonra anlarım:)
Deneme tahtası mıyız yani? Kaliteye bakıp mi alacaksın yani?
@SaAdimAzrail Ne alakası var ten uyumu kontrol için..
O kadar çok terim var ki hepsinin arkasına sığınıp bahaneler üretiyorsun :)
@SaAdimAzrail Asla
Peki ;) görüşüne saygım sonsuz kötü kız.
@SaAdimAzrail 😊🙃
Hani bazı erkekler der ya”elde edemeyeceğim kadın yoktur, ben o kadar çapkınım yani!!!”
Nahhhhhh sie oradan be kardeşim!!!
Kadın cıkssss hayır dedikten sonra sen havada uçan kuşu ağzınla yakalasan, yer çekimine inat havada yürüsen olmadı inadım inat götüm iki kanat bile desen kadınnnnn Hayırrrrr dediyse o hayırdır!!! nokta
👏🏻👏🏻👏🏻
Ama öyle ya @Ummtşşş bütün erkekler çapkın bütün erkekler bu konuda dersiniz ki yüksek lisans yaptılar!!!
Ben üç numaralı oğluma öyle bir ders verdim ki bu konuda aklı yerinden çıktı ve asla bir daha büyük konuşmadı!!! bem her kadını elde ederim, benden sadece uçan kaçan kurtulur, serseri aslında yakışıklıda ama yetmez!!!
İş yerimden genç bir hanımefendi ile anlaştık, senaryo malum!!!
Güzel bir yere gittik rakı içiyoruz o hanımefendi tek başına yan masaya geldi oturdu, oda rakı içiyor bizimki salçalandı dedim ki oğlum yapma keyfimizi bozma rakı içiyoruz, yok libido tavan yanlış kadın hazır av😡😡😡
Neyse döndü size katılabilirimiyim? dedi! kadın baktı gözgöze geldik🙈🙈🙈cevabını ben bile bilmiyordum!!’bem acemi çocuklar ile ilgilenmiyorum ama olgun beyefendi ile rakı içmek keyfli olurdu sanırım”””
Aslında iyi bir ders aldı kerata
Senaryo şöyle iş yerimden bir genç hanım ile anlaştık,
Aranızdaki ilişkiye yorum yapmak haddime değil
-Pist pist seviselim mi?
Kendiliginden olur o yahu, hadi yapalim canim cekti demezsin ki. 🙄
Ne bileyim ellerin durmaz, dudaklari durmaz, sonra baktiniz durdurulamiyor hicbirsey olur yani. En fazla ay cisim geldi bir dakika der gidee, ceki duzen verirsin ustune basina oturursun masum masum. 🙄
Yahu teklif derken hamlaleride içeriyor tabii ki
Heee. O zaman elbet bir gun benim de cisim gelir!
En mutlu anini beklerim, tuvalete kitlerim kendimi 😒
İddialı
Her zaman
Perfect
Tskler
İzlemiştim bunu 😂
Pöskürdüm gülerken🙂
Bu bir televizyon dizisindense baya cesurlaşmışlar bi ufak haykırmış olabilirim sonlara doğru
@Modelyaz internet dizisi
Heh şimdi daha mantıklı trük böyle bişeye roketlerle falan saldırmalıydı çünkü sağolasın dizinin adınıds söylersen bi şansta vermek isterdim bakış açısı hoş
@Modelyaz aynen aynen
Sağol
Partnerim değilse hayır denilmesini pek önemsemem.
, bende sarılıp göğüsünde uyurum. 😌
Herhangi bir tepkim olmaZ.
Intikamdir yok iste sacma sapann tepkileri doğru bulmuyorum.
Nasıl bı intikam mesela
Acımasızca değil mi 😅😅
Ya bebek bakicaksin ya da bana. Tercih senin 😆
Yorumsuz
Ya olacak ya olacak kafası iyiymiş
Yoksa ç*küm düşer 🤦♂️
Kimse seni red etmez merak etme
Kimseye teklif etmiyorum ki zaten🤭
Aferin o zaman hadi kaptın yeşil kalbi💚🤗
🖤İltifatin için bu da senin 🤗
Rica ederim
@persordinary aynen çok doğru