Kızlarda da sabah ereksiyonu mu var?

- Evet var. Nedeni idrar torban doluyor ve yatağa da değince libido artışı yapıyor. Geneli bu yüzden, bazen de morning seks yapmak ister canın o yüzden ereksiyon geçiriyor olabilirsin ya da gördüğün bir rüya sebebiyle1|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
- Gizli Üye12 güSabah ereksiypnu genelde erkeklere has bişeydir. İlerdeki eşin için büyük nimetsin0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
211- oErotik rüyadan uyand>ysan şeftali sulanm>ş okur külodun >slanm>ş okur Libidon Tavan yapm>ş okur o zevke devam edersin mastla Herkezde olabilir bu durum0|00|0
- her sabah seks- masturbasyon yapmadan evden çıkılmaz :D0|00|0
- Gizli Üye12 güVardır heralde her gün duş almakta sıkıntı olmuyor mu0|00|0
- Gizli Üye12 güHer sabah oluyorsa bence sorunlar vardır artık vücut bile evlen sinyali veriyor demektir 😅0|00|0
- yani vardır elbette tek sana özel bir şey değildir bu0|00|0
- Gizli Üye12 güSabah istekliyim ama eşimde öyle her sabah seks yapmak imkansız. opusup oksuyoruz birbirimizi işte bu normal birşey0|20|0
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Kafanda soru işareti oluşmasın. kocanla mutlu ol. Ama karım bu kadar istekli iken zevkten inleterek orgazma ulaştırmadan işe gitmezdim. En kötü ihtimalle bir gün arayla yapardım :)
Evet uyanıyorum. Her sabah duş alıyorum. Her sabah ereksiyon hali mevcut. Gerisini söylemeyeyim.
Evli değilim. Ama tecrübeliyim. Dediğim gibi kocan çok şanslı. Keşke mesaj ataydınız.
Dedimya kocan çok şanslı. Offfff harikasın desene. Uzun süren birlikteliğim olmuştu. seks konusunda iyiyim yani
Çocuğumuz olmadı diyorsun da bende çok oldu evleneli diye düşündüm. 3 yılda insanlar bile biz iyi olalım diye düşünüp çocuk yapmıyorlar. Henüz yolun başındasın. Çok gençsin, Çocukları sevmekle kocanı da mutlu etmiş olursun söylemeyebilir ama emin ol mutlu oluyordur.
Umudunu kesme. Ama tıbbı olarak da baktıysanız arık kaderde varsa olur yoksa. Eşinle mutlu bir yaşam ve seks dolu günler yaşarsın umarım.
Hoşa gider elbette. Ilık ılık içine akınca ve hele birde daha derine insin diye bastırınca o has harika. Offf uyandı benim ki
İçimden geçen duygu sana dairdi. Senin gözlerinin içindeki gülümsemeyi görmek isterdim
Anladım. Senin her milim kareni yaşamak isterdim şimdi. Kilodum ıslandı. Kafasından zevk suyu iniyor resmen
Ben içeri girer girmez seni belinden tutar öpmeye başlardım. Sırtın duvarda dudaklarını boynunu öpüp elimi bacaka arana atıp hafif hafif sıkıp bırakırdım. amcığın vıcık vıcık olunca...
Peki daha dış kapıdan içeir girip kapı arkasında eteğini yukarı sıyırıp diz çökerek vıcık vıcık olmuş amcığına dil atsam ve arada * dudaklarını küçük küçük dişleyip çekip bıraksam. ve Akan suyu yaladıktan sonra dilimi deliğine bassam
Evde hiç giyme zaten. Ben diri ve güzel vücuda bayılırım. Güzel vücudun her milim karesinde öpücüm ve dil ucumla yalaşıyımı hissedersin. Sonra yatağın kenarına uzatıp bacaklarını karnına basarak taş gibi sikimle o harika amcığına hızlı hızlı girer çıkarım.
Ben makam ve maddiyata bakıyorsun demedim zaten. Önemli olan seni doyurması. Ama bende burda seni düşünerek çıldırmak üzereyim.
Senin için söylediklerim hoşuna gitti mi? O iri memelerini avuçlayıp emip uçlarını yalamak isterdim amcığına girip çıkarken.
Özelde daha rahat yazardım. İstediğin zaman yazabilirsin özelden. Sulu mu amcığın şimdi
Eve gidince beni düşünerek kocanla seks yaparmısın. Ben sana yapıyormuşum gibi. Kapı arkasında belinden sarılıp dudaklarını öpsün
Tamam öptüm seni dudağından. meme uçlarından ve amcığından. Görüşmek üzere. Gece boyunca benim olacaksın bilmeni isterim.
Biraz rahat bırakmalısınız eşinizi sizde dinlemelisiniz bıtkınlık vermeden herşey tadında olmalı hayatta evlilikte sexste
@Neşemol O eşini rahat bırakıyor. Erkek olarak ben onu o istekle bulsaydım devamını gitirirdim
- Sabah orgazma ulaşmak ve rahatlamak çok güzel bir duygu0|00|0
- Zannetmem tek olduğunu vardır illaki0|00|0
- Fasülye mi bu alt tarafta tıkırdıyor0|00|0
- evet her kızda olur. istekli uyanırlar0|00|0
- Her insanda var bu. Yalnız değilsin. Normal bişiy0|00|0
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş