Bebekken anneden salgınan süt ile erkek çocukları zaten karşı cins ordan bile özel bağı vardır tabi ki dediğin gibi vajina varken neden diyorsun bu yüzden yani küçüklükten gelen bir bağ
1|1
0|0
Soran
14 gü
Yaaaaaa o zaman kadının göğsünde uyumayı da seviyorsunuzdur
Soru mu yatarken bile uyumayız aslında ama ora bizim huzur köşemizdir arada başımızı kaldırır göğsünüzü emer arada bir boyun emmek öpmek gibi tatlı haller olur yani işte o var ya cinsel ilişkiden bile daha tatlı bir haldir
Soran
14 gü
O anlar duyguların baskın olduğu anlar 🥺 çok tatlış
Tabi ki öyle partnerinle kurduğun özel bağlar. Emin ol cinsel ilişkiden daha tatlı Erkekleri sadece cinsle ilişkiye düşkün aklı şeyinin kafasında derler ama o kadar da duygusalız 😅
Emilmesi kadının hoşuna gider hoşuna gittiğini görünce erkeğinde hoşuna gider mıncıklayıp oynama da şimdi kadın vuduna bakınca ilk el atacak yer meme ben burdayım diyorlar 😂
1|3
0|0
Gizli Üye
14 gü
Verdiği acayip bir huzur var. Sanki bütün stresi alıp götürüyor. O an hiçbirşey düşünmüyorum. Dünyadan soyutlanıyorum. Hele birde ben emerken parmaklarını saçlarıma geçirsin, sarıp sarmalasın. Hatta sonrasında kafamı göğüsüne yaslasın öpüp koklasın. Tam bir huzur.
1|0
0|0
Tilson | Cinsel Yaşam konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Xper 7
14 gü
memeler hem görsel olarak hemde işlevsel çok çekici cezbedici özel ilgim var onlara itnayla ince işçilik yaparım uzun süre😍😘
1|0
0|0
gerçekçi-kişi | Cinsel Yaşam konusunda 3,5b görüş paylaştı.
Guru
14 gü
Memeler ağzıma layık küçük olmayınca zevkli olmuyor ama gerçek bu
1|0
0|0
Gizli Üye
14 gü
oynanası şeyler de ondan, ilginç pofuduk bi yapıları var. temiz hatunlarda çok doğal güzel, afrodizyak etkisi veren dehşet kokuları var. vuuuu
1|1
0|0
Gizli Üye
14 gü
Bebek gibiyiz çünkü de ondan. Ayrıca stres alıyor huzur veriyor. Zevk te veriyor ne yapalım oynamayıp da 😍😍🥰🥰
2|0
0|0
Gizli Üye
14 gü
Çok güzel değil mi evlenince bir saat emdiririm
1|5
0|0
Soran
14 gü
Emerlerken güzel evet ama alıp tutup sıktıkları zaman kendimi stres topu gibi hissediyorum MÖZSÖDMDLDKL
@kutupejderyası ellettirdiğim ve emdirdiğim kişi kocam şu an dini nikahlıyız nişanda kıydık nikahı yazın düğünümüz var düzgün konuş küçük velet kimsenin hayatı seni ilgilendirmez yıkık aptal
(Erkekler neden memeleri emmeyi ve onlarla oynamayı bu kadar seviyor) Bu senin sorun. hem başka kim emer?
Soran
13 gü
Kardeşim sorumu biliyorum herhalde nişanlım emmeyi sevdiği için ve p*rno filmlerinde falan da sürekli emdikleri için merak ettim ve size hitap ettiğim için çoğul konuştum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
322Yaaaaaa o zaman kadının göğsünde uyumayı da seviyorsunuzdur
Doğal olarak bunu her erkek düşünmüştür emin ol
Peki orda yatarken saçlarınızla oynanmasını da sever misiniz
Soru mu yatarken bile uyumayız aslında ama ora bizim huzur köşemizdir arada başımızı kaldırır göğsünüzü emer arada bir boyun emmek öpmek gibi tatlı haller olur yani işte o var ya cinsel ilişkiden bile daha tatlı bir haldir
O anlar duyguların baskın olduğu anlar 🥺 çok tatlış
Tabi ki öyle partnerinle kurduğun özel bağlar. Emin ol cinsel ilişkiden daha tatlı Erkekleri sadece cinsle ilişkiye düşkün aklı şeyinin kafasında derler ama o kadar da duygusalız 😅
Emerlerken güzel evet ama alıp tutup sıktıkları zaman kendimi stres topu gibi hissediyorum MÖZSÖDMDLDKL
Ahahah o da güzel
Belliki abla çok sıktırmış
@kutupejderyası 😒
Ortalık ne kasar doldu be
@kutupejderyası kaşar senin babandır
Ellettiren babam değil sensin ucuz şey birde üste çıkma
Senin gibi kızlar kurtaracak bu dünyayı
Ortalık malı
@kutupejderyası ellettirdiğim ve emdirdiğim kişi kocam şu an dini nikahlıyız nişanda kıydık nikahı yazın düğünümüz var düzgün konuş küçük velet kimsenin hayatı seni ilgilendirmez yıkık aptal
Kes ucuz yelloz banane senin kocanfan brn senin yatak fantezilerini görmek zorundamıyım rezil karı
@kutupejderyası lan velet sektir git o zaman ayağımın altından laflara bak ya girme o zaman soruya kardeşim
Shdjdb çıldır
kadın kocamla yapıyorum diyor hala kaşar diyorsun neyin kafasındasın?
@södkkdjfjfnf senana
Hayır MSLSMLSMSLSKLSKSLS yani şey hani vajinanın sevilmesinin mantıklı bi nedeni var içine giriyorsunuz ama memeye bulamadım neden
Sizdeki dolgun g*tü de seviyoruz. Ne yani kesip yemek icin mi? Bu işin mantığı mı olur yahu.
Yok onun nedeni var girip çıkarken izleyince tahrik ediyor
Meme de aybi sekilde dolgun ve dik olunca cok estetik ve tahrik edici.
He
Erkekler dediğine göre bir kaç tane emziriyorsun..:)
Erkekler demedim ki
Ha sorudan bahsediyorsun e bütün erkekler meme düşkünü emzirmekle alakası yok onun benimkini nişanlım emiyor
(Erkekler neden memeleri emmeyi ve onlarla oynamayı bu kadar seviyor) Bu senin sorun. hem başka kim emer?
Kardeşim sorumu biliyorum herhalde nişanlım emmeyi sevdiği için ve p*rno filmlerinde falan da sürekli emdikleri için merak ettim ve size hitap ettiğim için çoğul konuştum
Zaten gizlisin nişanlım demen bence yanlış anlamaları önlerdi değil mi?
Yav mal mısın ya sanane yanlış anlarlarsa anlasınlar banane
Kusura bakma ben seni insan sandım ama sen adını söyledin.
NXKSLDLDKDM