SinirliBebek | Cinsel Yaşam konusunda 312 görüş paylaştı.
Xper 6
12 gü
+400 Kadın ile ve bir erkek ile ilişkim olduğu için, cinsel sağlık ve cinsel ilişkilerde ki her türlü problemleri çok iyi kavrayabiliyorum. Şu insanların diline doladığı muhteşem Avrupa sekslerini çok fazlasıyla yaşadım. Seks basit bir şey değildir. Derine açıldıkça güzelleşir. <3 #SinirliBebek
araknafobia | Cinsel Yaşam konusunda 84 görüş paylaştı.
Master
12 gü
Bilgiliyim ama bu sitede bu bilgiyi paylaşmam. Çünki burada paylaşımlar bilgi ve eğitim için yapılmıyor. Bunu savunanlar palavra atıyor. Ben tanımadığım insanların bacaklarının arasında neler dönüyor bilmek istemiyorum ve bilmek isteyen kadın erkek fark etmez benim gözümde açtir. Bilgili değildir. Resmen açtır.
2|3
0|1
armahoras | Cinsel Yaşam konusunda 108 görüş paylaştı.
Bilge
10 gü
tek bildigim duygu olmadan olmaz. bir ocakta 2 insanın kor gibi yanmasidir cinsellik, her insanla olmaz, ki zaten karsindaki insana ozel oldugunu hissettirmeli, ha bide cinsellikde bencillik olursa, hicbir anlami kalmaz, istek ve arzulara olabildigince acik olmali ve her birey once karsisindaki insani dusunmeli.(bence)
1|0
0|0
mehcab | Cinsel Yaşam konusunda 6,6b görüş paylaştı.
Master
11 gü
Bir kadın ile bir erkeğin yapa bileceği, kuralsız ve sınırsız her fantazi ile her türlü seks şewklini yapa bilirim ihtisas dahilinde.. Oral seks de en az üç defa orgazm yaşatmak dahil.
robustgürbüz | Cinsel Yaşam konusunda 358 görüş paylaştı.
Yoda
11 gü
Çok bilgiliyim mesela karşımdakinin kız mı erkek mi olduğunu hemen anlarım, çocuğun nasıl yapıldığını, kız mı erkek mi isteğinin nasıl gerçekleştiğini de.
1|0
0|0
Akbey_52 | Cinsel Yaşam konusunda 4,4b görüş paylaştı.
Guru
11 gü
Cinsellik konusunda bilgim benim şudur bir kadını gerçekten istiyorsan o kadına yumuşak davranacaksın yani kadının bedeninden önce ruhunu söyleyeceksin Ondan sonra zaten gerisi gelir
Doğrusu bilgi edinme fırsatım oldu ama ben istemedim bu tür şeyleri karım olacak kadınla öğrenmek isterim
1|0
0|0
HeadSh0t | Cinsel Yaşam konusunda 165 görüş paylaştı.
Xper 6
11 gü
Bilgi konusunda çok iyiyim ama yaşadın mı dersen siftah bile yapmadım ama en çok okuduğum araştırdığım konu bu 😊😊😊
1|0
0|0
tastycock | Cinsel Yaşam konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Master
11 gü
47 yaşındayım, ilk seksimi 17 yaşında yaptım. Cinsellik konusunda kitap yazacak kadar bilgi, beceri ve tecrübe sahibiyim.
1|0
0|0
Gizli Üye
8 gü
Regli dönemi psikolojisini anlattıkları kadarıyla iyice öğrendim. Nasıl davranılması gerektiği vs. Birebir ilişki yasamadigim için bişey diyemem eksiğim o konularda
1|0
0|0
EmirAdakul | Cinsel Yaşam konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Master
11 gü
Hiç ilişkiye girmedim ama girenler kadar bildiğimi düşünüyorum.
1|0
0|0
Tirtirlibiskuvi | Cinsel Yaşam konusunda 368 görüş paylaştı.
Xper 6
12 gü
karşı cinsin anatomisini bilmek lazım. tamam dr olmayacağız ama orgazm için partneri tanımak lazım...
En İyi Kız Görüşü