Sevgilimle Bayadır beraberiz evlenecegiz bu zamana kadar bakiremisin diye sormadı ama sevişelim bekaretine zarar vermem falan diyor bu aralar böyle diyerek bakire olup olmadığımı mı öğrenmeye çalısıyor
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
06Bakireyim ama bekaret delisi erkekleri sevmiyorum o normalde cinsellikşe ilgili herswy sorar hiç çekinmez bunu sormadı sevişelim ama kızlıgıan dokunmam diyor acaba bakiremisşn demeyemi çalısıyo anlayamadım
sorardı bence madem herşeyi konusuyorsunuz, neden sormasın böyle oyunlar oynayıp öğrenmeye çalışsın
Evet sence neden sormuyo
bence bakire olduğundan emin
Güveni var yani
bence, tahmin benimkisi kesin bişi diyemem çocuğu yakından tanıyan kişiliğini düşünce yapısını bilen sensin
Hiç öyle seylerş olmadı önem veren kişi sorarmıs öyle diyorlar hiç açmadı konuyu
sorması için önem vermesine ya da vermemesine gerek yokki bence sen bu konuya fazla takmışsın
Bakireyim bakirelik takıntısı var mı diye sordum
Zaten olmasa sormaz
ya da seninle ilişkiye girmek ister sormaksızın
Ne anlamadım
İlişki sırasında ne olacağını kimse bilemez diyorum. İlerleyen zaman diliminde şayet olursa diye.
Değilim demedim merak ettim
Zarar vermem diyerek bakiremisin demeyemi çalısıyo
Evet
21...
Ne hissediyorsan o
Nasıl yanş
sevişirken muhtemelen soracak bunu sana. amacına da ulaşmış olacak haliyle
Hayır anlamadın sevişelim öpmek istiyorum falan diyor ama kızlıgıns zarar vermem diyor
gayet doğru anladım? sevişirken, öpüşürken o anın heyecanıyla soracak işte sana. durup bir anda sormak yerine böyle bir etkileşim halinde sormak daha mantıklı gibi
Normalde açık açık herseyi söyler konusuur ama
bu konu öyle açık açık rahat bir şekilde konuşulacak bir konu değil. karşı tarafın yanlış anlama potansiyeli oldukça yüksek bir konu
Cinsellikle ilgili herseyi konusuyor bujumu konusamıcqk
aranızdaki muhabbeti bilmediğim için genel üstünkörü bir yanıt verdim.
şu an bilmiş oldun utanmaz o cinsellikle ilgili herseyi sordu bı bunu sormadı
bakire olduğundan emindir ve bu yüzden sorma gereği duymuyordur bence. sen ona o güveni vermişsindir diye düşünüyorum
2senede sormadı bana buna sevindim ama
sevişin gitsin ama ilişkiye girmeyin. evlilikten sonra zaten istemediğiniz kadar gireceksiniz
Sormama sebebi güvenmesi mi
şu an öyle gibi gözüküyor.