İlk cinsel ilişkiye girdiğiniz kişinin ismi neydi?

- S başlayıp A yla bitiyordu ismi3|00|0Görüş hala geçerli mi?
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
62153- Eşimdi10|226|2
- Hayatım da sadece bir kere yaşadım
17 yaşında Bosna’dayken ismini hatırlamıyorum
Çok pişman oldum
Ama Allah bir daha öyle bir imkan vermesin bana
Ben kendimi eşime saklıyorum.
Allah’ın izniyle inşaallah
Aksini istemiyorum düşünmüyorumda.
Diğer insanların görüşlerine ve yapılarına saygı duyuyorum.
Benim kendi öz düşüncem böyle1|00|0Öyle düşünürsen birşey diyemem.
Ben herkesin kendi görüşüne saygı duyuyorum Buda benim kendi görüşüm ve yaşam biçimim.
Sen dilediğin gibi yaşayabilirsin Özgür iradesi var her insanın.- Hepsini Göster Daha Az Göster
Bir kere yaptım pişman oldum
Kendimi eşime saklıyorum dedim
Sen sorunlusun sanırım Kardeşim
Anlattığım şeyi başka başka yerlere çekip ne olmasını amaçladığını anlamadım ben seninOf tamam Kardeşim sen nasıl anlamak istersen öyle anla
Gerçekten uğraşamam.
Kusurabakma
İyi günler
- Andrea, Mika, Cristina üçlüsü ile 15 yaşında ilk cinsel deneyimimi yaşamıştım. Üç kız benim bekaretimi almıştı ve çok eğlenmiştik.
4 saat boyunca ormanda sevişmiştik. Lise kıyafetlerimizle o gün çok çok eğleniyorduk.1|51|4 - İlginç bir soruymus. Ben lisede pansiyonda çalıştığım için hep yabancıların arasındaydim. O yüzden ilki de bjr yabancı ile oldu ve adı Angelique idi. Köftiden değil, harbiden milli olmuştum 😂2|00|0
- Gizli Üye4 güGirmedim evlenmeyi bekliyorum. Şu özgürlüğü evlilik öncesi cinsellik sananlar dislike butonuna atansın lütfen6|00|0
- Gizli Üye4 güEvlenince olur diyen kızların hepsini patlatırlar umarım gerçi olur da😄5|82|8
- Aysel 27 yaşında komşunun benden 8 yaş büyük kıızı..2|13|0
- Öğretemeyeceğim bunu ben sanırım burada
Vegas’ta yaşanan Vegas’ta kalır3|01|0 - kadın aslı
erkek çağdaş
ikisi de benden 4 yaş büyük. bende epey küçük sayılırdım.3|02|1 - ismini hatırlamıyorum, hatırladıgım tek şey fena bagırtmıştım3|04|2
- İstanbul'da bir oruspuydu. Adını sormadım. Hiç umrumdada değildi adı sanı😀2|02|0
- 2|00|0
- Cinselliğin Allah bel.. ası.. nı versin sadece sevmek ve sevilmek isterdim yaw3|00|1
- Ismini sormak aklima gelmedi Eskişehir genelevi eski yerindeyken. Sanirsam 99 ya da 2000 yillari akilli telefon icat olmamisti
🤣🤣🤣🤣🤣🤣1|00|1 - Gizli Üye3 güÇok kötü beee
Benim bakire olduğuma inanmamıştı, "bir şey yapmışsın sen" demişti1|50|0- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Cennetten dünyaya gönderilme sırasında hafızamı silmişler, tüh hatırlayamıyorum ya ilkimi. Hadi ismi Medusa olsun, yılan başlı karıları severim.1|00|0
- öyle bir adı vardı ki buraya yazsam direk ifşa olurum :D2|00|0
- İlkten sonra kadar hepsini yazacaktım da
Sonradan büyük ifşa olur diye vazgeçtim 😂2|03|0 - Gizli Üye4 gü2 kere oldu ama onlari cinsellikten saymiyorum kendi iradem disinda oldu ve ilkini hatırlamıyorum 2. si Kansu idi zerre değeri yok hiçbirinin yapmadım sayiyorum1|70|1
- Ben daha hic bir sey bilmiyorum çıplak kız görmedim ne cinsel ilişkisi1|00|0
- Ya Özlem ya Ecem ya Tuba. Hangisi tam hatırlamıyorum1|00|0
- İlkler unutulabilir de zevkten ayağının dermanını kesenler unutulmaz1|00|0
- Yahu bizim gençlik zamanında öyle bir kızı görmek için evinin önünde üç tur atardık. Şansa belki görürüz diye...3|00|0
- Zerrinmiydi esmamiydi hatırlamıyorum okadar çok zaman geçti ki üstünden. Esmaydi sanırım.1|00|0
- İlkler unutulmaz tabii, unutmadım da. Az kullanılan bir ismi vardı ama bende kalsın 😅1|02|0
- Şu zamana kadar ilişkiye girmedim sonradan da girmeyi düşünmüyorum.1|01|0
- Ben hic birini unutmam kendimi de unutturmam guzel bir imzayla hafızasına kazirim ismimi1|02|0
- Ben bilmiyorum. Genel evdeki kadının adını nerden bilecem :) 😉2|00|0
- bi kadının "milli olduğunuz ilk kişi kimdi" demesinin utancını ben senin yerine yaşadım, fenomen olunca edep göstereni dövüyorlar galiba. d milli olma cümlesi olmasa bile yeterdi bence. d2|01|0
- Cinsel iliskim olmadi4|114|1
- Hiç olmadı evlenmeden de olmayacak insallah5|174|1
- Hatırlamak istemediğim biri ne yazık ki..2|81|0
- Bazı şeyler dile getirilmez. Adi anilarimda saklı kalsın2|01|0
- İşkş unutmak mümkün mü o heyecana zevkin doruklarına ilk çıktığın kişiyi heleki o kişininde ilki isen daha da unutulmaz oluyor enise idi adı1|00|0
- Valla adını hiç sormadım çünkü onu daha hiç görmedim bir kere tıkladım bitti1|00|0
- Adini bilmiyorum ama kapali bir kizdi. Acimasizca an*ldan skmistim onu..1|11|1
- Gelecekteki eşimle tanışmadık henüz.1|72|0
- Oyle biri olmadi ilk sexting yaptigim vardir onu hatirlamiyorum kimdi xd2|00|0
- Gizli Üye3 güUnutulmaz tabi, şeydi adı şey aa bi dakka şeydi yaa djddjjdjdjdnnd1|00|0
- Gizli Üye3 gü13 yıl geçti aradan ama Unutmadım daha iyisinide bulamadım o kadın tanrıça gibi gözümde1|00|0
- Gizli Üye4 güUnutuluyor her şey. Çok unutkan birisi olduğum için aklımın ucundan bile geçmiyor :)1|02|0
- Erkek adam ilişkilerini anlatmaz 🧜🏼♂️11|03|1
- Sen söylememişsin ilk kimle olduğunu, ben neden söyleyeyim1|02|0
- Ben daha toyum cıbıldak kız bile görmedim 🥺2|00|0
- Ya cok kotuydu. Assssla hatirlamak istemiyorum.1|60|0
- Gizli Üye4 güİlkini hatırlamıyorum bile. Çok tecrubesizdi2|121|2
- Gizli Üye4 güEmreydi sanırım yapmaz olaydım2|111|0
Keske olmasaymis diyelim o zaman, her insan hata yapar ama onemli olan yapilan hatadan ders cikarmak
Evleninceye kadar da devam edeceksin muhtemelen ve evlendikten sonra o yasadiklarindan da pismanlkk duyacaksin
Erkelerin zaten bakir olma olasiligi yok denecek kadar az, ki kadinlar dahi artik evlilik oncesi bakireligini kaybetmeyi onemsemiyorken
Tabi ki kendi karari ama hicbir sey yasamadim diyen erkek yalan soyluyordur mutlaka
Sadece, yasadiklarindan dolayi kontrolu kaybettigin icjnmi yoksa meraktan mi yasadin diye soracaktim
Ben olsam hayatta cesaret edemezdim, ki zaten kiz arkadasima soz gelmesin diye yapmazdim da birilerinin yaninda
Oyledir belki de ama basbasa iken daha cesur olursun, istedigin her seyi yasar ve yasatirsin
@zor-olan-aşk Dayı gelmişsin 40 yaşına burada evli kadına belaltı sorular sorup duruyorsun sen nasıl bir eziksin üzüldüm lan :D
Ulan ne mide bulandırıcı insanlar var. Evliyim yaşadığım için pişmanım vs diyor burda milletin abazalariyla nerdeyse halvete girecek. Bu mu pişmanlık? Komiksiniz. Öte yandan @zor-olan-aşk Allah'a şükür yaşamadık vaktimizi bekliyoruz. Herkesi kendin gibi sanma ve genel adına konuşma. Evli kadınlarla bu şekilde konuşan birinden ne beklenir ki zaten. Tek ümidim karın da burda bu sohbetleri yapan cinste olacak sen sırtını dönüp uyurken. Mide bulandırıcı varlıklar
- Gizli Üye4 güHiç cinsel ilişkiye girmedim1|113|0
- Veysel di. İsmine de tipinde sçıyım5|110|2
- Gizli Üye3 güOğulcan Allah belasını versin beceriksiz2|70|3
Olum insan yatacağı kadını tatmin etmek için uğraşır. Kesin bu kazma hemen boşalıp döndü poponu gitti demi?
Yok be. Ben öyle kazmalardan değilim. Ben yatakta kadının tatmin edilmesi ve devamında da romantizm olarak tatmin edilmesine inanan bir erkeğim. O yüzden de kadın yataktan boşalmadan kalkmamalı ardından da bu birliktelik güzel bir sarılma ve güzel sözlerle, anlarla taçlandırılmalıdır.
- Olunca cevabı güncellerim kanka :D3|00|0
- Daha Fazla (155)
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
En İyi Erkek Görüşü