Bedeniyle barışık olmayan kişi yatakta kendini nasıl rahat hisseder? Erkek ya da kadın... İlla kilolu demiyorum da belki çok fazla zayıf ya da beğenmediği bölgeleri var.
Bedeniyle barışık olmayan biri yatakta neler hisseder? Nasıl davranmak gerekir ki rahat olması sağlansın?
Bedeniyle barışık olmayan kişi yatakta kendini nasıl rahat hisseder?
21
10
Görüşünü yaz
En İyi Kız Görüşü
Cailleach | Cinsel Yaşam konusunda 3,9b görüş paylaştı.
Fenomen
29 gü
Zor bir deneyim olacağı kesin. Loş ışık, partnerin gözlerini kapatmak ya da göz göze gelinmeyecek pozisyonlara yönelmek doggy gibi mesela teşvik edici olabilir kendini rahat hissedene ya da özgüveni biraz da olsa yerine gelene kadar.
1|4
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
IRobin | Cinsel Yaşam konusunda 498 görüş paylaştı.
Partnerinin özen göstermesi, ilgisi, iltifatları rahatlatır onu. Giderek sever kendini. Daha rahat davranır.. Zamanla atar üzerinden o yükü..
6|1
0|0
princessa_963 | Cinsel Yaşam konusunda 139 görüş paylaştı.
Xper 6
29 gü
Ne yaparsa yapsın partnerini tatmin edemediğini bu konuda çok kötü olduğunu düşünür. Bu durumda kendini güzel hissedeceği bir şeyler yapması lazım. Yani burada yanlış anlamayın, ben illa çok çekici olmak zorunda demiyorum. Demek istediğim, kendini güzel hissedeceği şeyler yaptığinda zamanla bu konuda özgüven kazanacaktır. Sürekli güzel hissedeceği şeyler dedim, bunları da açiklayayım. Doğallığını koruyacak, güzel hissettirecek hafif makyajlar yapabilir. Kilosu açısından memnun değilse spor gibi şeyler yapabilir. Kıyafet tarzını değiştirebilir, saç kesiminden veya renginden memnun değilse değistirebilir. Daha bunun gibi örnekler var.
Partner de bu konuda onu destekleyip iltifatlar ederse zamanla bunu aşar.
superpsikolog | Cinsel Yaşam konusunda 2,7b görüş paylaştı.
Master
29 gü
Bedeniyle barışık olsun veya olmasın, yatakta insana kendisini iyi hissettiren kişi partneridir. Partneriniz en büyük kusurları bile görmezden gelebilirken, kusurusuz vücudunuz davranış ve bakışları nankörlük edebilir. Bu da sizi kötü hissettirecektir.
1|0
0|0
Need4Read | Cinsel Yaşam konusunda 146 görüş paylaştı.
Yoda
29 gü
Herkes bedeniyle barışık olacak diye bir kural yok. Gözlemlediğim kadarıyla kadınlar bu konuda daha hassas. Selülitler, çatlaklar, bölgesel fazlalıklar kadınları yatağa girmeden önce bayağı düşündürüyor. Ben şahsen sevdiğim kadının böyle bir tedirginliği varsa bunu konuşarak onu yatağa girmeden önce rahatlatmayı tercih ederim. Bu kendisine olan güveninin de artmasını sağlar. Özgüven de yatak odasında olması gereken şeylerin başında gelir bence..
1|0
0|0
kripton94 | Cinsel Yaşam konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Master
29 gü
Mükemmel değiliz bunu kabul ettiğinde diğer insanların beğenileri ile var olmayı bırakırsın. Kendini olduğu gibi kabul edip ona göre yaşarsın. Örneğin kilo ise diyet yaparak verebilirsin. Göğüs, boy ise değişmeyeceğini kabul edip yoluna bakarsın. Diğer türlü bitmez bu boş yargılar.
Bu genelde kadınların son derece gereksiz takıntılarından kaynaklanan bir durum... Kendi vücutlarına baktıkça, takıntı yapıyorlar... Özellikle çoğu kadın; vajinasının şeklinden, renginden ve görüntüsünden nefret ediyor... Vücutlarının mükemmel bir hazine olduğunu ve vajina dudaklarının kendi dudakları kadar tatlı olduğunu bilmiyorlar... Kadınlarımızın kendilerine değer vermelerini içtenlikle ümit ediyorum...
1|0
0|0
servettansinn | Cinsel Yaşam konusunda 263 görüş paylaştı.
Bilge
29 gü
Çok iyi cinsel bir tekniği olup karşıdakini memnun ederse kendiyle bir nebze olsun barisabilir 👍🏻 Tabi buradaki en kritik yer gerçekten partnerini mutlu edebilmesi.. Aksi olduğunda maalesef daha da dibe çöker 🤕🌹
Sevildiğini hisseden kişi yatakta rahat olur. Sadece vücudu için arzulanmadığını hisseden kişi daha şeffaf olur. Bunu hissettirebilmek önemli, vücudunda beğenmediği bölgelere daha fazla dokunmak ve öpmek gerekir
Bu tip kişiler ; ışığı kapat, hepsini cikarmayayim kıyafetli sevişelim, çarşafı üzerimize örtelim türden cümle kurarlar. Partnerinin de modunu düşünürler. İkisi de konsantre olamaz.
Ben bunlara gelemem.
Bedeniyle barışık olmayan özgüvensiz kişiyle rahatca sevişemezdim.
0|2
0|0
Pas_ak | Cinsel Yaşam konusunda 215 görüş paylaştı.
Xper 6
29 gü
önemli olan partnerin karşındakinin vücuduyla barışık olsun. partner ayıplamayacak ya da yadırgamayacaksa hiç bir sorun olmaz ki.
1|0
0|0
Gizli Üye
29 gü
Sevdiğim adamın yatakta ki davranışında sorun yok tavırları varsa asla takılmam çok rahat davranırım.
1|3
0|0
jimmycelvin | Cinsel Yaşam konusunda 262 görüş paylaştı.
Xper 7
29 gü
Gergin hisseder ama partneri rahatlatıyorsa butun sorunlar yokmuş gibi oluyor
2|0
0|0
A-poet | Cinsel Yaşam konusunda 157 görüş paylaştı.
Xper 6
29 gü
Bu beyinde biten bir olaydır , o yüzden onun beynini başka şeyler ile meşgul etmek gerek
1|0
0|0
minikhırçınkedi | Cinsel Yaşam konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Master
29 gü
Kendi kendiylee barışık olsun valla kimseyi avutmakla uğraşamam..
1|0
0|0
ykp35 | Cinsel Yaşam konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Bilge
29 gü
Kendisi beyninden atmadığı sürece başkası zor unutturur
1|0
0|0
Managermann | Cinsel Yaşam konusunda 271 görüş paylaştı.
Bilge
29 gü
Zihnindeki takıntıları ortadan kaldırdığında nitekim herşey zihinde olup bitiyor.
1|0
0|0
Gizli Üye
29 gü
0|0
0|0
Görüş sahibi
29 gü
Mesela boyle biri nasil rahat hisseder bende bilmiyorum
Gizli Üye
29 gü
Partnerinizle uyum olursa pek uzun sürmez. Ancak anlaşılır olacağını düşünüyorum. Görmedim şuana kadar.
1|0
0|0
nenasıl | Cinsel Yaşam konusunda 459 görüş paylaştı.
En İyi Kız Görüşü