Aklınızda yalnızca cinsel arzularınız ve yapmak istedikleriniz varken, kendinize hakim olmak zor mudur veya ne kadar zordur?

Görüşler için teşekkürler
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hayır zor gelmiyor cinsel istek uyandığı zaman tekrar uyutmanın anlamı yok diye düşünüyorum, hakim olmama gerek yok yani :D
İsteğim yoğun değil demek istedin galiba 😄 yoksa kendime engel oluyorum mu demek bu
İsteğim yoğun, o konuda sağlamım, kendime hakim olabilecek iradeye de sahibim ama olmuyorum varsa o an istek karşısı da istekliyse geçmiş olsun durdurmam kendimi yani :D
sen ya bir anda peki o zaman dedin ya şey gibi oldu, oldu o zaman biz kalkalım :D :D :D
Anlayacağın şu, istekleri tepelerde dolaşan biriyim ama istediğim anda da kendimi frenleyebilirim, sor bakalım hiç frenledim mi tabi ki hayır! :D
Ben bilirim insan kendini bilmez mi bilerek isteyerek durdurmuyorum kendimi karşıdakinden aşırı aşırı etkilendiğim için değil :D
Fırsat buldukça her cinsel soruma görüşüme zırvalayan beynini si keyim senin. He öyle. Ilk de senin üzerinde deneyeceğim. Çok isteklisin maşallah 😀
En İyi Erkek Görüşleri