Kocam yatakta bile iş düşünüyor. Yatakta bana odaklanmasını sağlamanın yolu ne?

- Ya sorma dünya ne garip bizdede şöyle bir sıkıntı oluyor 20 dakkayı geçince hatun söyleniyor yeter artık bitir diye bende kafam iyiken q saatten fazla devam etmek istiyorum bitsin istemiyorum ama resmen ortalık geriliyor bazı kadınlar doymaz bazıları da yeter artık der anlamak ne zor insanları3|04|1Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
Selam.
Öncelikle sakin ol. Evet anlattığın durum berbat.
Ve beni sasirtti. Cunku işine asik erkeklerin evlenince / seks sirasinda performansinin daha iyi oldugunu okumustum. Belki de istisnasin. Bilemiyorum.
Her erkek seks yapmak ister.
Öncelikle esinizi iyi tanıyor musunuz. Bu soruyu kendinize sorun. Her erkegin zaafiyet noktasi farklıdır. Onu en kolay nasıl etkileyeceginizi bilmeniz lazım.
Elinizde bu veriler olduktan sonra isiniz kolay. Onunla konusun. Heyecan istediginizi farklılıklar denemek istediğinizi söyleyin. Bu bir çeşit onu etkileme oyunu. Sizin ne kadar istekli ve yeniliklere açık olduğunuzu gördükçe tahrik olacaktır.
bilinçdışına hitap etmelisin. zihninin bir kosesi zaten is. ama unutma seks dusunmeyen erkek yok. sadece aynı dilden konuşmanız gerekiyor.
bunun için öncelikle kadınlar erkeklere karşı biraz kötü olmalı, erkeğe kaybetme korkusunu tattırmalı, biraz çılgın olmalı, kuralları çiğnemeli, yatakta sert olmalı ve fantezilerini paylaşmalıdır.
tüm bunları denediğinde hala sana odaklanamiyorsa. 3 seçenek kalıyor.
seni sevmiyor
aldatiyor.
cinsel terapiye ihtiyacı var.
umarim hallolur 🤍2|31|1Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
- Nefes aldırmadan öp, iştahlı iştahlı oralını yap, çık üstüne deli gibi zıpla, daha fazla zevk alması için tüm kadınlığını kullan, bunlara rağmen düzelmezse , 4857 İş Kanunun 26. Maddesi uyarınca iş akdine son verir, son SGK primini öde ve İşkur’a bildir.
Not; nasıl bi kocan var, yorum da beni bile iş konularına soktu arkadaş.🤦🏼♂️6|11|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
3399- Çok sinir bozucu bir durum. Kesinlikle bunu onunla yüz yüze konuşmalısın. Gerekirse rest çek. Öyle bir şey olduğunda yataktan kalkıp git, duşa gir mesela. Zamanla hatasını anlar diye düşünüyorum.4|11|2
- Sağlıklı hıcbır erkek yatakta başka bır sey dusunmez.çÜNKİ erkekler ıcgudusel olarak sexe odaklıdır bence kocanda başka cınsel sorunlar var bunu düşünüyormus gıbı mevzuyu başka yere cekıyor. Yanı benım iş yoglugum cıdden cok fazla ama atıyorum evlı olsam yatakta aklıma hangı hesap gelırkı beyın başka ilkel cinsel içgüdü modunda o an0|00|0
- zihninde şunu uyandır ''iş yoksa seks var'' Mesela kocanın ismi nazmi olsun, Senin adın da Cemile. ''Mm nazmi kızıyorum ama eve iş getirme, dön bakayım öte tarafa'' Nazmi şok Nazmi iptal. Nazmide ampul yanıyor ''Bizim karıya noldu la böyle, nerdeyse seksi krediye bağlayacak'' O gece soğuk sular akıyor tabii. Nazmi ve gaydırıgubbak cemile 'yani sennn :) ' ertesi gün olay mahallinde buluşulur ve Nazmi sadece bizim gaydırıgubbakı düşünmeye başlar. Bu arada ilk çocuğun adını rahmetli dedemin adı olan İsmail koyarsın artık gaydırı okeyy :D hadi iyi çalışmalar size :)0|01|0
- Bi gün adam tam zevke gelirken aaaa aklıma geldi tlfon faturam çok geldi bu ay neden ki de
bir sonrakinde aaaa havale yapacaktım iyi ki aklıma geldi de
bi sonrakinde enflasyon bu ay kaç çıkmış biliyor musun diye böl sonra Pardon devam et kocacım de.
kendini damızlık dana gibi hissetsin aklı başına gelir1|21|0 - Sizin açınizdan büyük üzüntü. Kadının en önemli kadınlığını özel hissetiren bir ortamda bunun olması hoş değil sıcaklık ve şevhet dolu bir sevişme anında başka bir yerle ilgilenmesi sizde bir eksiklik hissettirebilir. Söyle giyin böyle yap diyeceğim yatakta ama bunları yaptığını tahmin ediyorum. En iyisi konuşarak ciddi bir şekilde yoksa ne yapsan bunu o dikkatinden alamssin2|01|0
- Belkide gerçekten yoğundur bazen işler o noktaya geliyor insan hiç bişey düşünemiyor ailesi için çocukları için gelecekleri için önce işler hallolsun onu bol bol yaparsınız0|00|0
- Ona güzelce sevgiyle sarıl ve neyi çözemediyse sor iki dakika beraber fikir üretin çözün ardından öperek sevişmeye başla0|00|0
- Adam erken boşalmamak için en doğru uygulamaya geçmiş. Sakin ol.0|00|0
- Tam bosalacsgi an yaklasinca dur bi dk de yemege tuz katmayi unuttum sen bekle ben hemen geliyorum de mutfaga kos bi bsrdak du ic gel devam etmesek mi de... hahahahaha3|01|0
- Troll.
Bilmeyenlere anlatayım. Seks sırasında beyin bir çok fonksiyonu erteler. Hesap kitap gerektiren önbeyin faaliyetleri minimuma düşer. O yüzden hesap kitap yapamaz. Soruyu soran, gotünden atıyor.1|01|0Bunu ilk kez duyuyorum. Daha çok bilgi edinmek için soruyorum. Bu bilgiyi hangi bilimsel makaleden aldınız?
Makaleden almadım. Belgesel + bi sürü okumanın derlemesi.
Robert Sapolsky, ve bu işlerle uğraşan tipler var. Kaplan, Young var, soy isimlerini görüyorum, adlarını bilmiyorum :)
- Siz Kadınlarda da şans yok anasını satayım dünya hep tersine kadınlar istekli oluyor erkeklerde iş yok erkekler istekli oluyor kadınlarda iş yok ondan sonra aldatıyor boşanıyor sizin şansınıza tüküreyim ben bize de böyleleri denk gelmez ki sabah akşam yapalım2|01|0
Malesef durum bu allah yardım etsin zor çünkü mutlu etmek erkek işi kadına iş kalmayacak bu kadar net
- Gizli Üye1 ayHareket ve heyacan yitirmiş gözüküyor biraz standartlar dışına çıkmalısin hem o hemde sen biraz adımlar atın0|71|0
- Yatakta iş mi düşünülür yaa. Yatakta nasıl oral yapicam yaptırıcam diye düşünürüm0|00|0
- güzel bi iç çamaşırı ( asla tanga olmamalı) hafif loş bir ışık, tüysüz kılsız bir beden, birden odaya girip kucagına dogru otur dudagından öp kalk odana doğru git 4 adım atmadan kalçana bir şaplak yemezsen gel ben burdayım0|02|0
@ZamanınÖtesindeki iğrenç bir görüntü fıldır fıldır yanaklar ortada boxer daha tahrik edici erkeğe :D
Madem rahatsız ediyor kadın bedeni, yanskları görmek vs. Neden kadınla sevişiyorsun
- Hepsini Göster Daha Az Göster
@ZamanınÖtesindeki
Ben ne söylerim tamburam ne çalar : kadın bedeni mi rahatsız ediyor dedim? her seey yataktan ibaret değil iç çamaşırlarınla ya da daha sexy kıyafetlerle evde gezmiyor musun sen?
işte o durumda tangalı lıngır lıngır yanakların emin ol bi çok erkek için iticidir, çıplak olsa bir albenisi var çamaşırlı eyvallah da tanga ney la kim icat ettiyse onu ona giydirmek gerek.
Sen alınma seninki lıngır lıngır belki daha güzeldir bilinmez ama söylediklerimle senin yazdığının alakası ne kaından ne uzaktan var rank kasacaksan başkasına yorum yap bana değil küçücük hanım
- Negüzel işte.. şimdiki erkekler genelde kadın çalışsın baksını arıyor.. sen iş düşünen koca bulmuşsun.. daha ne istiyosun.. herşey de yatak değil.. tüm evliliği de yatak olayına bağlamayın1|10|2
- Dişiliğini, cazibeni ön plana çıkar. Başka bir şey düşünemesin0|41|0
- Ilgilenme onunla ve sen benimle ilgilenene kadar sevişmeyeceğim de.0|41|0
Kapatmadım aslında, belki sadece eklediklerim yazabiliyordur. Ama zaten tüm mesajlara bakmıyorum🙂
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Çünkü benim cevap vermeme rağmen cevap veriyor olman bu gibi yavsklara cesaret veriyor ben zaten söyledim sana konuşma demedim ama zaten cevabını verdigim bişeyde niye takmayarak cevap verdin anlamıyorum
Yaa servet ne diyorsun sen? Bana babasının arkasına saklanan 3 yaşındaki çocuk muamelesi yapmaktan vazgeç. Sevgilim olarak söz hakkın elbette var ama beni susturman neden? Ikimiz de konuşabiliriz, benim ağzım yok mu?
Ayça konuştuğunda beni takmıyor gözüküp bu yavsklara fırsat yaratıyoruz sana sus mu dedim zaten ikimizin yerine cevap verdim sen gelip kibarca konuşuyorsun abi anlamıyorum ya haddini bildir geç ne yani yazdığın şey de sinir bozucu
Yaa ne alakası var sana sus mu dedim ben!!! Allah allah yaa! Tabii ki konuşucam, benim ağzım yok mu? Bana sorulmuş ve ben de cevap verdim. Tartışmayalım istersen?
Sana sorumlan yavskca soruyu ben cevapladım gerek yoktu yazmana ha yazdın mi o zaman cevabını verebilirdin sen şu an asıl benim konuşmamami istiyorsun ?
Ben gene söylüyorum susturmaya çalışsam öküzluk yapardım ben ise diyorum ki gerek yoktu sadece ha tamam soru sana mi sorulmuş o zaman ver cevabını niye kibarca konuşuyorsun buna ayar oluyorum
Soru'nun muhattabı olarak verdiğiniz nazik cevaptan dolayı teşekkür ederim ayça hanım. Özgürlüğünüzü kısıtlamaya çalışan yavşaklardan uzak durmanızı tavsiye ederim.
@ceks95 senin suleleni skrm oc yol al lan sevgilim o benim nezaket falan da göstermedi uzatma skrm ecdadını oc evladı seni sinirliyim zaten skrt git
- Bu durumu onunla konuşarak aşabilirsiniz ancak, yatakta kendine düşeni yapıyor, bakımını aksatmiyor ve istekliliginde problem yoksa eğer, bunu onunla konuşmalısın,0|01|0
- Bir arkadasimla karisida ayni sizin gibiydi , kadin yavas yavas disariya yonelmeye basladi. Al karsina kocani konus degismiyorsa birseyler gokten kurban inmesine gerek yok. Yapacagini biliyorsun0|01|0
- Koyun can derdinde kasap et derdinde
Adamı biraz cinsellikle değilde derdine derman olarak motive etsen nasil olur acaba?0|10|0 - Kocan işe kendisini odaklamış seni düşünmüyor bile sevişmen bile boş senin tatlı güzel kadınla ilgilenmiyor demekki1|02|0
- Aynını ona yap bişeylerle oylanarak onun da kötü olmasını hissettrr👍🏻2|01|0
- Ay çok kötü bi durum ya... belki bi kaç kadeh birşeyler içmek kafasını boşaltmasını sağlar0|21|0
- En sevdiğim insan modeli. İşleri hakkında konuşa konuşa sevişmeyi dene bakalım. Bir müddet sonra taktiği değiştirirsin.0|01|0
- O adamı değiştiremezsin sen o adamı ya boşayacaksın ya da aldatacaksın başka yolu yok1|02|1
- onunla bunu konuşabilirsin veya onun sana yaptığı şeyin aynısını sen ona yapabilirsin0|11|0
- Garibim alacağı vereceği çeki senedi nasıl kafaya taktıysa artık1|01|0
- amkkkk ben öyle adamların yaa. sıkıldım haa bu tür sorulardan. bizim derdimiz kadın yok adam karısına yüz vermiyor0|01|0
- Gizli Üye1 ayAnlamıyorum nasıl nasıl sende biter kışkırt tabi bunu üstüne atlayarak değil vücudunu en ince ayrıntısına kadar belli et tabi bunu tabi dar olur sexy duruşlar bunlar sende biter erit işde gerisi gelir0|01|0
- öncelikle kocanın ne iş yaptığı çok önemli zormu basitmi?0|01|0
- Is dusunuyosa seni dusunmez snde kendini dusun baska birini bul0|01|0
- .
Yok artık!!!
Şaka mı bu?
.0|01|0 - İki üç gün verme seni istemesini sağla. Hatta yapacağın gün sexepaliteni yüksek tut0|01|0
- bunun nedeni dikkatini bilerek dagıtıyor ki boşalma süresini uzatmak:)0|01|0
- Sevişirken nasıl durup hesap yapar. Bariz trol soru...0|01|0
- Bir işmişsin gibi görmesini sağla kendini. Ondan sonra gör neler olacak.1|01|0
- Sekreter fantezisi yapın2|71|1
- Gizli Üye1 ayKüfür et, işcinsel bi adam da olsa buna karşı koyamaz0|20|0
- Sen hiçbirşey yapmadan heykel gibi yatıyorsan yatakta hata sende0|11|0
- Ağzının üstüne yapıştır bir tane 😄0|00|0
- Gizli Üye1 ayten rengi çorap ve topuklu ayakkabı... dene %100 sonuç0|00|0
- boşver düşünsün seni maddi olarak rahat ettirir...0|00|0
- İşkolik insanı çekmek zordur... çekemezsin bence0|00|0
- Gizli Üye1 ayyeni heyecanlar daha da odaklanmasını sağlar. bunun için önerim yeni fantezilere yönelmeniz0|01|0
- Gizli Üye1 ayÖzelini milletin önüne taşıyan yeni nesil kadınıyla asla evlenilmez0|01|0
- yatağa girmeden. hesap kitabını yapsın. yatakta o fırsatı tanıma ona0|01|0
- Ona bir kadını yatakta mutlu edemezsen mutluluğu başka yerde arar mesajını bir şekilde vermen gerekiyor1|01|0
- iki tokat at yanaklarını sık ve burada sadece seks var de0|01|0
- Demekki Bi yerde bi hata yapiyor sun farklı şeyler deneyin baskı kurma yapmacık olma0|02|0
- oncesinde gevsemesini dunyadan kopmasını saglaman lazim, masaj mi olur bikac shoot mi olur0|01|0
- Gizli Üye1 ayyavaş yavaş etkile
iyice ateşlendir
ve sertçe çarpışın :)0|01|0 - Daha Fazla (72)
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş