Arkadaşınız sizi çekici bulduğunu ve sizinle sadece bir gece cinsel yakınlık kurmak istediğini söylese ne yapardınız, kabul mü ederdiniz arkadaşlığınızı bitirir miydiniz?
Kadınların Yorumlar Bir Efsane 18-23 Yaş Aralığı Sanıyorum Meraktan Ve Azgınlıktan Biraz Daha Konuya Sıcak 23 Üstü Veya Eline Erkek Sinek Değmemiş Bakireler Direk Tepkili Halbuki Daha Tecrübeliler Bu Konuda 🤣🤣 Sonuç İtibariyle Herkes Yalancı Aralarında Soluksuz Sevişecek Kadınlar Var 😉
Başıma geldi ama zaten anlıyordum sınıf arkadaşımdı konuyu açtı yüzyüze bakıyoruz diye çok sert dille olmasada arkadaş olduğumuzu belirtip konuyu kapattım okul bittikten sonra tekrar yazdı bir kaç kez yalnız kalmıştık o an yakınlaşmaya yeltendiğini ve tepkimden korktu için geri adım artını söyledi okul bitti çocuk icindekilerini açık dille dile getirdi konusmuyoz Şu an
Burbie | Cinsel Yaşam konusunda 128 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Assssla asla asla 😬😬😬
3|2
0|2
Gizli Üye
1 ay
aaaa tabii kide ne demek yaa turşusunumu kuracam ki zaten haydi hemen yapalım geç şöyle lütfen hem bir kereden bir şey olmaz nasılsa yaani derdim 😁😂 bi kereden bişicik olmaz 😁😂
bende ona aynı şekilde çekim hissediyorsam kabul ederdim ama ondan sonra arkadaş olarak kalamayız ki ya fuckbuddy olarak devam eder ya sevgili oluruz ya da arkadaşlığımızı keseriz yani bilemedim de şimdi zor bir karar.
2|6
0|1
Alyasoft | Cinsel Yaşam konusunda 66 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Allahtan korkan böyle bir teklifte bulunmaz.
Böyle bir teklif ediyorsa Allahtan korkmuyor demekti. Allahtan korkmayanlada benim isim olmaz.
Ben kız olsam biri bana böyle bir teklif etse 's... git deneme tahtasımıyım derdim başına vurmussa uckuruğun derdindeyse sokaklarda sokaklarda git senin gibi birini bulursun derdim...
Eğer yakın arkadaşımla bir anda birbirimize engel olamayıp anlık gelişen bir ilişki yaşarsak onun tek geceyle kalacağını sanmıyorum. Çünkü birbirimizi iyi tanıdığımız için ne sevdiğimizi biliriz. Bu yüzden ikimiz de bu ilişkiyi istemişsek mutlu bir birliktelik olur.
2|0
0|0
ThePinkLady | Cinsel Yaşam konusunda 149 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Eğer bende onu beğeniyorsam teklifi o değil büyük ihtimalle ben yapmış olurum
Dünya sana güzelmiş, partnerin yaşadı. Seninle birlikte olan çok şanslı
Gizli Üye
1 ay
"arkadaş" kelimesinden taşan kavramlar bunlar.. Eğer o benim arkadaşım ise zaten ona karşı öyle bir şey hissetmiyorum demektir ve yapamam zaten bunu. Kaldı ki arkadaşım olmayan fakat yeni tanıştığım biriyle de yapamam sanırım çünkü biriyle bir şey yaşamam için arada bir duygusal bağ oluşması gerek.
2|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Öncesinde birden fazla tecrübem olsa ederdim diye düşünüyorum
GitarımFirarda | Cinsel Yaşam konusunda 165 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
kullanıp atacagı ıcın arkadaşım hiç olmadıgını anlardım ha ben erkek oldugum ıcın bana hıc bır zararı yok ama kız olsaydım bız bunu arkadas sandık ama bu karaktersızın tekıymıs derdım karakterlı kız bu durumlara dusmez zaten
1|0
0|0
bondbg | Cinsel Yaşam konusunda 3,1b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Eğer bulunduğumuz ortam bizi buna sürüklerse yine de durup düşünürüm.. çünkü onu kaybetmeyi göze alamayacağım biri ise kendimi tutardım 😇☺️ Güzelce de açıklardım.. belki ona karşı birşey hissediyorsam onu bile dile getirirdim. ☺️
İlk önce bir tokat. Sonra bir daha görüşmezdim. Canın cehenneme derdim.
1|1
0|0
aleyna_yaz | Cinsel Yaşam konusunda 295 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Resim deki kız gibi bakardım kesin. İlişkiye girmem arkadaşımla ama arkadaşlığımızı da bitirmezdim. Tabi nasıl bi arkadaş olduğuna bağlı. Daha mesafeli durmayı tercih ederim.
1|1
0|1
Gizli Üye
1 ay
Böyle bi soruyla malesef karşılaştım :D denemedim. Çunkü cekici gelmiyordu
sortaç | Cinsel Yaşam konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bir yabancı isteseydi tamam belki ama arkadaşta o iş olmaz neden diyecek olursan saplantı haline getirir tadını zevkini alınca tehditler şantajlar kavgalarda extra’sı tabiki
1|0
0|0
niqiplex | Cinsel Yaşam konusunda 300 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Tüm hemcinslerim burada hayır der yarın kız kankamız bu teklifi sunsa ondan önce tüm planları yapmış oluruz bile. Biraz samimi olun gerçekten midem bulanıyor artık. 🤢🤮
1|0
0|0
fairtail | Cinsel Yaşam konusunda 2,4b görüş paylaştı.
_Jante_ | Cinsel Yaşam konusunda 68 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Aylar sonra açılan arkadaşım oldu ama hiç böyle arkadaşım olmadı açıkçası şaşırır, birazda üzülürdüm galiba. Ben o gözle baktığım birini arkadaşım statüsüne koymam.
1|0
0|0
hikmet0858 | Cinsel Yaşam konusunda 334 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Bitiririm bitirdimde. Üniversitede bir arkadaşım teklif etmişti reddettim. Kız bana senden hoşlanıyorum dese hislerine karşılık verirdim ama cinsel birliktelik istedi.
Ulan zaten bu yaşantılar yüzünden dünya sallanıyor habire değrem oluyor yok virüsüydü yok bilmem nesiydi bırakın lan zina yapmayı ondan sonra evliliğe gelince el değmemiş kız arıyorlar kızları bozup bozup sorun yok deyip şimdi bu yorumuma acayip şeyler de yazan olur hepinizin canı cehenneme
Kabul ederim açıkçası yalan yok. Sebebi şu. Bu yaşıma kadar ne el tuttum ne de bel ve günümüz kızlarına açıkçası hiçbir konuda güvenim yok. O yüzden bakir olarakta ölmek istemediğim için yaşarım.
Arkadaşlığımı bitirmezdim ama istediğinide kabul etmez ve söylenmemiş farz ederdim
1|0
0|0
A-poet | Cinsel Yaşam konusunda 157 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Ciddi anlamda arkadaşım , dostum ise bunu yapmazdım
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
bunu sorduysa ve bu şekilde bir isteği varsa demek ki aramızda belli bir samimiyet vardır. eğer yatakta anlaşacağımızı düşünür ve hoşuma giden bir yapısı varsa neden olmasın
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş