taykayko | Cinsel Yaşam konusunda 431 görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Askere gitmeden önce bu partenirini düzerken izlemek isteyen zengin tipler çok denk geliyordu gitmeden önce birini kabul etmiştim Diyarbakır'da yaptım askerligimi son bunuda denemeden gitmiyim öbür tarafa gidersem diye denedim
0|0
0|0
snnbeslq | Cinsel Yaşam konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Guru
9 gü
Aileden birisi ile köyde olmuştu ama kendime bile anlatırken hala heyecanlanırım sana nasıl anlatırım bunu bilemiyorum
0|0
0|0
Gizli Üye
8 gü
Arkadaşımın sevgilisiydi en tuhaf yer de okulun merdiven altında yapmıştım millet dersteyken
0|0
0|0
OkanTas34 | Cinsel Yaşam konusunda 415 görüş paylaştı.
Bilge
9 gü
Ben iş yerimde temizlikçi bi kadın ile yaptım gece geç saatte çalışıyorken farketmedim geldiğini kimse yok sanıyordum ofiste ve fermuar kemer açıktı rahattım yani sonrası karıştı
0|1
0|0
Gizli Üye
9 gü
Yurtdışında bir kadın garsonla yapmıştım restoranın tuvaletinde. Çalıştığım iş yerinde birbirimizden nefret ettiğimiz bir kadın departman müdürüm vardı onunla yapmıştım onun evinde.
0|0
0|0
Gizli Üye
9 gü
Nasıl soru bu ya. İnsan eşinden başkası ile seks yapar mı?
0|1
1|3
Lycian48 | Cinsel Yaşam konusunda 392 görüş paylaştı.
Xper 5
8 gü
Barın arka giriş kapısının arkasındaki bira kasalarının arkasında çılgının biriydi
1|0
0|0
X-spartan-X | Cinsel Yaşam konusunda 817 görüş paylaştı.
Xper 7
9 gü
Bizim bahçede mağara var orada yaptım
0|0
0|0
Gizli Üye
9 gü
Cadde de arabanın içinde uygulamanın birinden tanistigim bir kızla 1 saat içinde olmuştu 😂😂
0|0
0|0
ByCıLız | Cinsel Yaşam konusunda 653 görüş paylaştı.
Master
9 gü
Hayatımda hiç seks yapmadım
0|0
0|0
stelrse | Cinsel Yaşam konusunda 151 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
432Çalıştığım iş yerinde birbirimizden nefret ettiğimiz bir kadın departman müdürüm vardı onunla yapmıştım onun evinde.
Lez misin
Biseksuel
Igrenc kokuyordu
Kimle :D
Teyze dedim ya tarlada inek otlatiyordum tuvaletini yaparken gördüm o da gördü öyle yani ben 24 o 48 yaşındaydı harika oldu
Enteresan
Evet senin peki oldumu
Burdan anlatamam
Çık gizliden
Tamam
Bekliyorum canisi
bodrum katinda
Burda mısın çıkayım?
Bendede hic olmadi