Cinsel ilişkide çok iyi olduğunuzu nasıl anlarsınız bunu partnerinize mi dersiniz yoksa seni tekrar istemesinden mi anlarsınız? Veya başka neler iyi olduğunuzun gostergesi ve kanıtı olur?
Güncellemeler:
2 gü
Yatakta iyi olduğunuzu partnerinize sorar mısınız?
1 gü
Yatakta çok iyi olduğunuzu partnerinizden duymak hoşunuza gider mi?
OjeliKadın | Cinsel Yaşam konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Fenomen
2 gü
Yataktaki memnuniyeti anlamanın birçok yolu vardır. Zaten kendimi bilirim, ama cinsel ilişki esnasında da bunu bana söyleyebilir. Ne kadar iyi olduğumu, çok zevk aldığını dile getirebilir. Hatta bu da fazlasıyla tahrik edici bir durumdur.Bunun dışında seks sonrasında da bunu konuşabiliriz, çünkü cinsel birliktelikten büyük zevk alınmışsa ve tadı damakta kalmışsa, yaşananlar sadece yatakta kalmaz. Sonrasında da bunun hakkında konuşulur ve en hoşumuza giden detayları paylaşırız. Tabii beni ne kadar sürede özleyip tekrar isteyeceği de önemli 🌺
0|2
0|0
GothicLady | Cinsel Yaşam konusunda 83 görüş paylaştı.
Xper 6
2 gü
partnerim normalden daha hızlı gelirse 😊 ama kısa sürede gelmesini de asla istemem 😁.
Yatakta iyi olduğumuzu nasıl anlarız yatakta Allah'ım çocuklar ölmesin dünyaya huzur mutluluk ver diye dua edersek yatakta iyiyizdir yatakta iyi olmak kolay salonda iyi olmak önemli
0|1
0|0
Gizli Üye
1 gü
Yürürken zorlanınca falan anlıyorum. Yani partnerimin sert davranmasından. İyi azdırılan ve gaza getirilen erkek boğa gibi saldırır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
67😊👍
Kimse ayranim ekşi demez 😂
Nasıl hani
Yaniii
Kime sorarsan sor bwn cok iyim yatakta amuda kalkıyorum 3 saat boşalmıyorum makine gibiyim falan
Canlandırma derken
Yanı şeyi kalkar 😃
Pek inandirici olmadın
Yuhhh
Katılıyorum
😊👍
😊