Cinsel ilişkide konuşup nelerden hoşlandığınızı söyler misiniz?
3
9
Görüşünü yaz
En İyi Kız Görüşü
OjeliKadın | Cinsel Yaşam konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Fenomen
3 gü
Cinsel ilişki öncesinde, sırasında ve sonrasında, her zaman dile getiririm zevklerimi. Partnerim beni iyice tanımalı ve zevkime hitap edebilmeli. Tabii ki ondan da aynı şekilde karşılık beklerim, ben de onun zevk noktalarını bilmeli ve ona göre hareket etmeliyim 🌺
YaralıSevda01 | Cinsel Yaşam konusunda 401 görüş paylaştı.
Bilge
3 gü
Cinsellik tabii ki ilişkide çok önemli hatta uzun süreli beraberliklerde çoğu zaman seks kurtarıcı durumunda sekste başarılı olmadığını düşünenler varsa fantezi dünyalarını genişletebilirler sonuçta belli bir yaştan sonra kimse evcilik oynamıyor e oynamıyorsa seks esnasında birimiz altta birimiz üstte iken but gibi git gel olmamalı but gibi olan hiç bi seksten zevk alınmaz alıyorum diyen kim olursa olsun ya utancından ya da % 1 milyon yalan konuşuyor illaki sexin tadını zevkini hevesini ala bilmek ve sexin süresini uzata bilmek için sexe başlayıp bitirinceye dek sen sözcükleri dudaklarından dökülür.
0|1
0|0
InsatiableMan | Cinsel Yaşam konusunda 208 görüş paylaştı.
Xper 5
3 gü
Cinsellikte utanganlığın yeri yoktur. Ben her zaman cexurum ve kadınımın da cesur olup neleri sevdiğini neleri sevmediğini söylemeli ki sonraki sevişmelerimiz istediğimiz gibi güzel geçsin.
0|1
0|0
stelrse | Cinsel Yaşam konusunda 125 görüş paylaştı.
Xper 5
3 gü
Söylerim sonuçta karşı tarafın benim isteklerimi bilip ona göre hareket etmesi önemli
0|3
0|0
C00LRahiP | Cinsel Yaşam konusunda 688 görüş paylaştı.
Xper 7
3 gü
Yapıyorum, faydamıza oluyor ve daha çok zevk alıyoruz.
En İyi Kız Görüşü