Ruhsal ve mental olarak hazır olmaktır buna.. Tamamen odaklanmaktır olaya.. Dış etkenleri üzerimizden çıkarıp koynuna çırılçıplak girmektir..Teninde sadece onun olduğu gibi, kafanda da sadece o anki durum olmalı..
Sevişmek, tutku, hijyen gibi cinsellik paydaşları daha sonra gelir... Önce sağlam bir temele oturtmalı..
1|0
0|0
OjeliKadın | Cinsel Yaşam konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Fenomen
9 gü
Öncelikle partnerimin kaliteli biri olduğuna emin olmalıyım. Yani güvenilir, samimi ve bana uyumlu olmalı. Bunlar dışında tam da anlattığı gibi bir performansı olmasını beklerim. Anlattığı gibi iyi bir performansı yoksa birbirimizin vaktini boşa almış oluruz. Bu yüzden dürüstlük de önemli 🌺
0|1
0|0
Cailleach | Cinsel Yaşam konusunda 3,3b görüş paylaştı.
Fenomen
9 gü
Seksin kaliteli olması gerektiğinin farkında olan, işin ciddiyetini anlamış ama aynı zamanda eğlenmeyi de bilen istekli, tutkulu, iş yapar gibi değil ruhu ve bedeni ile teslim olurcasına seks yapacak partnerdir. Olay ister deep throat olsun ister sadece sürtünme partnerdir kaliteyi veren
0|1
0|0
Maidetta | Cinsel Yaşam konusunda 566 görüş paylaştı.
Fenomen
8 gü
Yatakta özgür düşünce platformunun oluştuğu her seks kalitelidir..
0|0
0|0
ThePinkLady | Cinsel Yaşam konusunda 91 görüş paylaştı.
Xper 5
9 gü
İster daha 1saat önce tanışılmış olsun ister 10yıllık eşininiz vs olsun kendinize ve partnerinize güvenmektir cinsellikte zevk bence fiziksel değil psikolojiktir. Yani ne önemli olan psikolojik rahatlıktır geri çok da önemli değil (hijyen ve tecrübe hariç).
0|3
0|0
aylin4433 | Cinsel Yaşam konusunda 180 görüş paylaştı.
Xper 6
9 gü
İki tarafında karşısındakinin ne istediğini bilmesidir
Bircok şeyi aynı anda yapmak. Bir yandan pompalarken diğer yandan kulağına bir şeyler fısıldamak, duyarlı bölgeleri yalamak okşamak vs. Tabi karşındaki dayanabiliyorsa.
0|0
0|0
Clairvoyante | Cinsel Yaşam konusunda 106 görüş paylaştı.
Bilge
9 gü
Tarafların birbirlerinin beklentileri ve fantezilerine saygı duyması, kadının cinselliği erkeğe verilen bir ödül olarak görmemesi ve erkeğin kendisi tatmin olduktan sonra karşı tarafı tatmin etmeyecek şekilde bencil olmaması.
1|0
0|0
venividi_ | Cinsel Yaşam konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Guru
9 gü
Ön sevişmenin uzun olduğu , iki tarafın oral sekse açık olması, erkeğin “ önce kadın” felsefesi ile kadınına önem vermesi ve seks süresinin doyurucu, makul bir süre de tamamlanabilmesi , benim için kalite seksi ifade eder.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1355🔥🔥🔥
Ateşleyici ilk sözler beni benden alır :)
Sevişmek, tutku, hijyen gibi cinsellik paydaşları daha sonra gelir... Önce sağlam bir temele oturtmalı..
sevişmede de mutlak oral olmalı.
Tutku
Temizlik
Şehvet
Ten uyumu
En önemlisi benim gibi biri olmalı 😎😝
İstek
Aşk
Sevgi
Bakım
Odaklanış
Yoğun temas