Nişanlımla sevişiyoruz oral yapıyorum o eliyle mast yapıyor daha önce hiç boşalamadım vakit yoktu ama bir vakit yaratıp sürtünerek boşalmak istiyorum asıl sorum şu kondom olmadan sürtünme yaşansa ama o sürtünme esnasında boşalmasa yinede zevk suyu illaki içeriye girecek yinede hamile kalırmıyım acaba? (Bakireyim bu arada cinsel birlikteliğim hiç olmadı yani)
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
414Bakirelikle bir alakası yok nişanlım diyorum 2 aya düğün var ya ne alaka bakirelikle ilk defa seks yaparsam bunun alelacele olmasını istemiyorum önüme uzun günler olsun kısa saatler değil anladın?
He aynen kesin öyledir assla birlikte olacak vaktiniz yoktur çocuklara söyle bu palavraları zçmdsşxm
Birlikte olacak vakit yok demiyorum ya iyi misin ilk cinsel ilişkimi neden 1-2 saatte yaşayayım saçmalığa bak
Bakirelikle ne alakası var ya bir iki saatlik bir zamana ilk cinsel ilişkimi sığdırmam manyakmısınız 2 aya düğünüm var içimede o zaman girsin vakitde bol kanamasıydı ağrısıydı ben onunlamu uğraşıcam 2 saat için
yani bunu yapıp kendine bakire demen ilginç
Bakire dememin amacı bilimsel olarak hiç cinsel ilişkide bulunmadığım için ayrıca benim namusuma karışacak yorum yapacak hadde değilsin soruyla ilgili cevap vermiyorsan yorumda yapmayacaksın ikile
aaaa asla canm benm lütfen nasum falan bunlara ben karışamam kimseye kimse de bana karışamaz ben bakire değilim bundan gurur da duymuyorum ama diyorum ya işte bu kadar keskin net olamaz bunun ayrımı
İyi ki karışamıyormuşsun maşallah karışsan ne olacakmış acaba millet gecelik ilişki yaşıyor bir şey yok ben nişanlımla yaşıyorum sen şimdi bakiremisin oluyor ben anlamıyoeum