Erkeklerin olgun kadin sevmesinin tek nedeni kolay olmalaridir. Aşkim ben bakireyim, askim orama dokunma, askim opme vs demezler adi ustunde olgundurlar ve genelde dul veya onceden iliski yasamis oluyorlar. Yanlisim var mı kardesim b3nce bu yuzden
0|2
0|3
Soran
4 gü
Bence olgun kadın hayatı daha iyi biliyor senin yanlış yapmanda uyarabilir yani hayat görüşü daha fazla aslında seni yönlendiren bir eş
Görüş sahibi
4 gü
Hmm senin durumun kizlarin olgun erkek isteme nedeniyle birebir ayni. Hayatta gormus gecirmis isini gucunu eline almis bir kadin istiyorsun demek olabilir saygi duyarım
Soran
4 gü
Aynen öyle bilmiyorum yanlış mı ama özgüven veriyor açıkçası bana
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
4 gü
Bunda yanlis bir sey yok bende olgun erkek isterim misal, yasitlarim civik civik ergen tavirlar sergiliyor ama olgun erkekler buram buram ben erkegim diyor shsjdjkd ( olgun erkekten kastim onde 2 disi kalmis kel amcalar degil)
Soran
4 gü
Biliyorum 😅😅
gerçekçi-kişi | Cinsel Yaşam konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Yoda
3 gü
Bakire ve bekar kızlarla ilgilenmek ömrünü tüketiyor insanın.
0|1
0|0
marcus26 | Cinsel Yaşam konusunda 840 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
22Bence olgun kadın hayatı daha iyi biliyor senin yanlış yapmanda uyarabilir yani hayat görüşü daha fazla aslında seni yönlendiren bir eş
Hmm senin durumun kizlarin olgun erkek isteme nedeniyle birebir ayni. Hayatta gormus gecirmis isini gucunu eline almis bir kadin istiyorsun demek olabilir saygi duyarım
Aynen öyle bilmiyorum yanlış mı ama özgüven veriyor açıkçası bana
Bunda yanlis bir sey yok bende olgun erkek isterim misal, yasitlarim civik civik ergen tavirlar sergiliyor ama olgun erkekler buram buram ben erkegim diyor shsjdjkd ( olgun erkekten kastim onde 2 disi kalmis kel amcalar degil)
Biliyorum 😅😅